Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwnie sie czuje

Ból piersi

Polecane posty

Gość dziwnie sie czuje

Od ok 2 tygodni boli mnie piers, bol pojawia się przy ucisku i silniejszym dotyku, jest przeszywajacy, trwa jeszcze chwile po zwolnieniu ucisku. Do lekarza moge isc dopiero za tydzien. Czy, ktoras z Was miala podobny problem? Prosze o porade, wskazowke, cokolwiek... przyznam, ze jestem zaniepokojona. Dziekuje za wszystkie powazne wpisy :)

Ja miałam taki ból przy zaburzeniach hormonalnych, włącznie z tym, że wyczuwałam guzek i miałam powiększony węzeł. Nie mogłam podnosić ręki wyżej niż 80 stopni od tułowia... Tylę, że u każdego co innego taki ból może oznaczać, więc faktycznie idź do lekarza, a na wszelki wypadek możesz zrobić badanie usg jeśli masz trochę leżącej kasy- około 30 zł skoro to jedna pierś. Pozdrawiam i nastaw się pozytywnie. :)

bo ja bylam, zrobili mi 2 razy sonografie i do tego mamografie i nic nie wykazalo. mnie boli juz ponad 3 tygodnie. A moze sie uderzylas? ktos mi napisal ze mial to 2 razy. raz jak partner ja troche za mocno przygryzl a drugi jak zmienila tabletki anty. Ja nic z tego nie mialam a tez mnie boli i tez sie martwie. A jak masz ten bol?

Gość dentystka
bole piersi w przypadka nowotworowych . nie bagatelizuj sprawy idz do prywatnego lekarza.

Gość to jaa
guzki nowotworowe piersi sa przewaznie BEZBOLESNE.Ale do lekarza idz,lepiej sprawdzic co to jest.

Gość Ach to ja
Mnie bolą, ale dlatego,że biorę tabletki antybaby... I rosną więc bolą..Widzę to po bieliźnie... Ale nie straszcie mnie, ze to może byc coś niedobrego??!! Zaczęłam się martwić :(

Gość uuuuuuuup

Gość spokojnie
tez mnie pierś bolała przez dłuższy czas, nie mogłam nawet spać na jednym boku, w dodatku wyczuwałam guzek, po usg okazało się że to włókniak (zgrupienie tkanki), pani ginekolog zapisała mi witaminki i ból zniknął, ale musze co 3 miechy powtarzać badanie usg. Pani doktor powiedziała że najprawdopodobniej włókniak zniknie po ciąży :)