Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Co sądzicie o Magdalenie Górskiej?

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ta Cichopek w porównaniu z Magdaleną Górską (Olą z M jak miłość) to po prostu 0. Górska jest prześliczna - aż mnie zazdrość zżera. Też chciałabym tak wyglądać. Ona przebija wszystkie aktorki - nawet Przybylską!... Dam wam linki do zdjęć z serialu Kryminalni, na których wyszła perfekcyjnie!!! Tylko nie patrzcie na Wiedźmina. http://www.filmpolski.pl/fp/film1.dll/ZdjeciaOsoby?osoba=25687&baza=1

Gość maszkara

Gość takie jest moje zdanie
Jest ładna, ale twarz taka przeciętna, zbyt chuda. Przybylska biję ją na głowę a Cichopek jest ładniejsza od Górskiej ale brzydsza od Przybylskiej.

Gość pina kolada
ta dziewczyna ma problem z normalnym jedzeniem.....a na zdjeciach, z odpowiednim makijazem i retuszem kazdy wyglada jak aniol..

Gość fuuuuu.....
Anorektyczka!!!

Gość ot taka
smętna lala bez wyrazu z rzadkimi włosami

Gość Poszukiwacz123
Zupełnie się nie zgadzam z autorką topiku!!! Za każdym razem jak widzę to dziewczę to się zastanawiam, z kim ona sypia albo czyją jest córeczką, że ją tak lansują? Talent aktorski = 0, uroda tak banalna, że aż mdli (Przybylska powinna dać ci po gębie za samo porównanie Jej do tej miernoty), i ogólnie sprawia wrażenie anemicznej mimozy, której przydałyby się elektrowstrząsy tak dla dodania energii. Musze przyznać, że jesteś pierwszą osobą, od której słyszę pozytywną opinię na temat tej pani, ale cóż o gustach się nie dyskutuje ja wyrażam swoją opinię ty swoją.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
A niby ideał kobiety dla znacznej ilości mężczyzn to długonoga długowłosa blondynka - a przecież Górska jest taka. Nie mówię w tej chwili o talencie aktorskim - chodzi mi tylko o ocenę urody.

Gość no niestety
nie należy myśleć stereotypami. jak widać się nie sprawdzają.

Gość zdecydowanie wole Cichopek
jesli juz z tych dwoch mam wybrac. Przybylska tez ja bije na glowe.

Gość czy ona usunęła sobie tego
pypcia z czoła??? ostatnio jakoś nie widać tego u niej, a bylo to tak charakterystyczne :P ogólnie jak ją widzę na ekranie to mnie mdli....... niezbyt ciekawa aktorka tyle, że chuda i wysoka

Gość Poszukiwacz123
No nie wiem, być może są tak mało skomplikowani faceci, dla których priorytetem jest żeby dziewczyna miała długie tylnie skoki i blond czuprynę, dla mnie musi mieć to coś jak np. wspomniana Przybylska, Kayach, Skrzynecka czy Brodzik. To są kobiety, które według mnie mają to coś i taką, np. Kaye mimo jej koszmarnego nosa uważam za jedną z najseksowniejszych kobiet naszej estrady. Podobają mi się kobiety, koło których nie można przejść obojętnie z powodu niebanalnej urody i nie zawsze musi być ona doskonała.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Słuchajcie, ja jednak myślę, że oceniacie urodę przez pryzmat wizerunku w mediach. Górska nie jest jeszcze popularną aktorką. Nie ma jeszcze wypracowanego "charaktetru". Generalnie zauważyłam, że kobiety są uznawane za seksowne i atrakcyjne dopiero po sesji w Playboy'u. Polakom trzeba, żeby ktoś napisał w gazecie, że ta kobieta jest atrakcyjna. Dopiero wtedy ludzie zaczynają się zastanawiać, czy ktoś jest atrakcyjny. A co do atrakcyjności Przybylskiej - na początku swej kariery miała totalnie dziecinny wygląd - jak dziecko może być seksowne?...Wszyscy wiedzą, że jest prawie płaska z przodu (widać to chociażby w Złotopolskich). W Playboy'u piersi dwa razy większe. Głupcy uwierzyli w prawdziwość tych piersi i okrzyknęli ją najseksowniejszą.

Gość akurat ja n9ie kieruje sie
byciem w playboyu w ocenie atrakcyjnosci. a ta kobitka jest jakas nijaka dla mnie i tyle w przeciwienistwie do dwoch pozstalych wymienionych. i nie zalzy mi zeby miala piersi jak dwa melony z plantacji ekologicznej. sorry za bledy ale dzis juz sie opisalem i olewam poprawnosc :)

Gość ja jestem dziewczyną
i akurat sesje z Playboya to mam w głębokim poważaniu. I nawet nie wiem kto w nich brał udział ani jak wyszedł. I szczerzę wątpię żeby potem zyskałw moich oczach. Natomiast zgadzam się całkowicie z poszukiwaczem. Musi być to "coś" i basta. Przybylska z pewnością to ma, przyznaję, mimo że nie jestem fanką. Kayah - to samo. Silne, oryginalne, wyraziste, często inteligentne i troszkę męskie (a jednocześnie kobiece) dziewczyny. Takie lubię i takie się będą podobać nawet jak będą miały zmarszczki.

oj, szczerze, nie szczerzę :classic_cool:

Gość Maciekkkkk
zgadzam sie z autorką topiku:) Ma fantastyczną figurę, lubie takie kobietki a do tego jest wysoka. Nie wiem ile ma wzrostu ale jesli czasem we filmie jest wyższa od "braci Zduńskich":P to musi miec około 175:) Fajna dziewczyna i ma talent! Poprostu laski jej zazdrościcie i tyle!!!

Gość nie lubie Cichopek
za gruba jest,ta ladniejsza. Przybylska tez taka sobie

ej no ale czemu akurat jej miłabym zazdrościć, a wspaniałym pięknym kobietom o których mówię - nie? A jest bardzo dużo takich fajnych lasek które podziwiam. Jak Górska nie chciałabym wyglądać, z resztą wyglądam lepiej :classic_cool: No i możecie mi skoczyć teraz :classic_cool:

Gość lolek34
nie macie co robić tylko pisać takie głupoty

Gość Bolek Lelek
sesje w Playboyu robią dla kasy a po za tym chcą pokazać, ze mają ładne ciała! Mnie bardzo podobała sie Doda w gazetce a reszta??? Nie wiem, nie widziałem! Przybylska gdyby odczepiła swoje szuczne włoski wyglądałaby nadal jak dzieciak. Ma słodziutką urodę, Cichopek dla mnie kompeletnie aseksualna. No nie wiem ale jakos nie moge sie przekonać. No a Górska?? Fajna. Nie mam zastrzeżen:) To fakt, zejest wiele kobiet które są poprostu zachwycające mimo że nie wyglądają jak seks bomby. Brodzikowa, ma klasę. Naprawdę kobietka zawsze super wygląda! :)

Gość Maciekkkk
Być może wygladasz lepiej;)Nie wiem nie widziałem Cie wiec nie mogę oceniac;)No cóż Skromnosć górą ale najwazniejsze jest poczucie własnej wartości;) Pozdrawiam:)

nie wiem dlaczego jedynie na kafeterii gloryfikuje sie glupote, a kazda szczuplejsza dzieczyna zbiera baty. To samo z topikiem o fotkach forumowiczow. Ladne dziewczyny zbieraja baty, brzydkie - pochwaly, jakato nie jest laska a te ladne to albo: to nie Ty, albo ty suko. Zastanawiajace... Same kompleksy, taka grupa wzajemnego wsparcia i walki z kazdym bez kompleksow?

Gość dziouchaa
fajna babeczka!

Gość akurat ja n9ie kieruje sie
ciekawe co mnie moze obchodzic czy jest ladna czy nie ?? skoro jestem facetem hahahaha chyba moge wyraci moja opinie ze dla mnie jest NIJAKA co ???

jak dla mnie Cichopek te jest aaseksualna, zero w niej kobiecosci takiego pazura... To taki paczek. Cichopek nie ma cech kobiety wampa. A zachwycaja sie nia takie pulchne kuleczki, ktore ciesza sie, ze maja swojego w branzy.

Gość mennnnnnnn
do jedynego sensownego Bravo Kolego!!! No w koncu ktos to napisał! Czy to rzeczywiscie są tylko topiki dla osób grubych, zakompleksionych??? Ja piernicze! Pojawia sie jakas fajna laska na topiku a wy zaraz jej po nosie! Zakompleksione grube, ciągle biadolące baby! No poprostu ochyda! Jeszcze raz duza pochwała dla ciebie:)

Gość hej sensowny
u don't make any sense, as usual poczytaj swoje wypociny, bo ci się klawiaturka pieprzy i z sensem zdania też coś nawala. "aasexualna" to chyba odwrotność tego co chciałeś powiedzieć. I chyba nie paczek tylko pączek.A ogólnie takie farmazony stereotypowe sadzisz że aż przykro, wysil się trochę człowieku, bo Twój egocentryzm jest męczący.

Gość mennnnnnnn
nie męczący tylko prawdziwy:P Facet w koncu napisał prawdę wiec sie nie skręcał bo prawda w oczy kole:)