Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Co sądzicie o Magdalenie Górskiej?

Polecane posty

Gość lolek34
ale pierdolicie

akurat pisze bez polskich znakow :) jezeli to zbyt trudne i nie mozesz sie domyslec o co chodzi, nie mozesz wejsc na obroty wyzsze i nie jestes w stanie czytac bez polskich znakow - to moja wina, ze masz troche wolniej praujacy mozg?

Gość ja jestem dziewczyną
ej no fajnie, to wy umiecie ludzi ważyć na odległość? Ja i nadwaga, bauhahahahahhaha, dobre. Tak się składa że nie macie pojęcia z kim rozmawiacie, ale widać na wszelki wypadek wolicie obrażać. Tak, z całą pewnością są tu same dziewczyny z nadwagą. A w ogóle to polskie dziewczyny straaaasznie brzydkie są. Dobrze że wy przynajmniej jesteście szczupli, sexowni i błyskotliwi 🖐️

Gość lolek34
czytam co tu piszecie i normalnie polewam jak takie bzdety można pisać

Gość mówi się domyślić
a nie domyśleć, sprawdź w słowniku...a dostawianie liter i brak sensu zdania to kwestia klawiatury, tak? Dzięki za oświecenie mnie.

Gość mennnnnnnn
no to lej dalej!!! Nikt nie powiedział że jestesmy błyskotliwi, szczupli i piękni;) Ty też nie masz pojecia z kim rozmawiasz wiec sie tak nie denerwuj:) Złośc piękności szkodzi:)

Gość waga wagą
ale kto ma małego fiutka i mały móżdżek to widać jednak tutaj

Gość lolek34
ide spać tak smucicie i pierdolicie

Gość mennnnnnnn
Ten kto ma mały móżdzek ma dużego fiutka! Chyba masz za mało informacji na ten temat:)

Gość zakościelna
GÓRSKA? DAJCIE SPOKÓJ! WIDUJĘ JĄ CODZIENNIE W JEDNEJ Z DZIELNIC WAWY ( JEŹDZIMY TYM SAMYM AUTOBUSEM) I WIEM JAK WYGLĄDA ONA O 8ej RANO.ZAPUCHNIĘTA, MATOWA, RÓŻOWA CERA I JEST TAKA MDŁA! CICHOPEK MA CHARAKTER, MA FAJNE CIAŁO I JEST TAKĄ MAŁĄ KOBIETKĄ PODOBNIE JAK MUCHA.A GÓRSKA JEST TAKĄ JEDNĄ Z TYSIĄCA BLONDI... O WIELE ŁADNIEJSZE LASKI WIDUJE SIĘ NA ULICY ;)

Gość Poszukiwacz123
Nie, no ja myślałem, że się po prostu wymieniamy spostrzeżeniami na temat kobiecej urody, wymieniamy swoje typy i staramy się uszanować gusty innych. Ale widzę, że większość towarzystwa szuka po prostu zaczepki i możliwości wyrzucenia swoich frustracji na osoby myślące inaczej. To przykre, ale tak jest już na większości topików tego forum, naród jakiś strasznie kłótliwy.