Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milenna 100

Nie przespałam sie z nim, powiedział, ze nie jest ze stali i sobie poszedł...!

Polecane posty

Gość Milenna 100
Podobał mi sie jako męzczyzna ale nie podkochiwałam sie w nim. Też mu się podobałam (ale jako kawał mieska jak sie wczoraj okazało... :-/ ) Wiecie mam 25 lat ale chyba zapomniałam co jest w stanie zrobić i powiedzieć facet który chce zdobyć laske. Ten wytrzymał dosc krótko bo tylko tydzień :-/ Ale za to jak przekonujaco mnie przytulał i w rozmowie o związku zastanawiał sie jak by to było bo przecież on nie lubi dzieci... :-/ Nie jestem strasznie pruderyjna jak wam sie może wydaje, czasem i ja sie zapomnę. Wczoraj tez było namietnie on chyba był już gotowy do ataku ;) ale mi sie włączyły hamulce, może to go wkurzyło ( wiadomo w takich przypadkach cięzko sie opanować, pojawiają się dolegliwości..) Zawsze w takich przypadkach usiłuję sama przed soba wytłumaczyć drugą stronę, no ale niestety.. Gość jest nic nie wart!!

Gość Milenna 100
Nie wiem albo przemyślał, ochłonął albo postanowił mnie złamać! Byłam na spotkaniu w pracu, zaczął puszczać dzwonki, przysłał smsa żebym przyjechała do niego, bo chce pogadać. Ale ni hu hu... Jestem twardziel i jest mi z tym dobrze ;)

Gość Milenna 100
Nie wiem albo przemyślał, ochłonął albo postanowił mnie złamać! Byłam na spotkaniu w pracu, zaczął puszczać dzwonki, przysłał smsa żebym przyjechała do niego, bo chce pogadać. Ale ni hu hu... Jestem twardziel i jest mi z tym dobrze ;)

Gość one kiss
I tak trzymaj Milena!

Gość idź
smutna historia