Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rosiczka26

SIEMIĘ LNIANE A ŚLUZ OWULACYJNY ???

Polecane posty

Gość rosiczka26

dziewczyny czy słyszałyście może ze siemie lniane zalewane wrzątkiem i pite ma pomagać w produkcji śluzu owulacyjnego?? na pewno służy na żołądek ale co z owulacją jeden ginek mi powiedział że tak a drugi o tym raczej nie słyszał co może szybko pomóc jeśli owulacja już się zbliża??

Gość rosiczka26
nikt o tym nie słyszał ???

Gość ma-gda
czesc ja o tym słyszałam, sama zaczynam brać zdecydowałam się jednak na siemię lniane w kapsułkach ponieważ to zaparzane nie przejdzie mi przez gardło :) mam nadzieję że nie ma znaczenia czy to kapsułki czy mielone. czy pomoże- nie wiem , niektóre dziewczyny twierdzą że dzięki siemieniu poprawiła im się ilość śluzu, dzięki czemu plemniczki mogły dłużej pożyć :)

hej:) ja stosuję w okresie przed owulacyjnym. śluzu po lnie jest duzo wiecej niż normalnie. Kupiłam mielone siemię lniane i łyżeczkę lnu zalewam wrzatkiem. Dodaje jakiś sok. Z tym sokiem to nawet da sie wypic :P spróbuj, ale powinnas szybko zauważyc poprawę, sluzu jest po prostu wiecej i rzekomo tez lepszej jakości.

hmmmm, no to dalyscie mi do myslenia :D Jak moj nick wskazuje mam 41 lat............jestem teraz w 5 miesiacu ciazy. Mam dwie dorosle corki i wlasciwie z mezem nie myslelismy o bobasie. Przytulanki byly regularne, wlasciwie antykoncepcja byla, ale slaba, tak zwany stosunek przerywany i nie balismy sie, ze wpadniemy ;) Przed zajsciem w ciaze pilam regularnie przez kilka miesiecy siemie lniane na poprawe jakosci wlosow, paznokci i ogolnie dla wzmocnienia organizmu i co? A to, ze zaszlam w ciaze hihihihihihihi, moze cos w tym jest i faktycznie pomaga..............ale numer :D. Dodam, ze oczekujemy synka i bardzo sie z tego cieszymy, a siemie lniane dalej pije i juz sie do niego przezwyczailam ;)..........pozdrawiam i wobec tego zachecam do picia siemienia te dziewczyny, ktore chca zostac wkrotce mamusiami :)..........pozdrawiam