Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Jak przyznac sie rodzicom...

Polecane posty

Jak mam powiedziec rodzicom,ze mam starszego faceta?nie moge ich caly czas oszukiwac,ze ide na imppreze,urodziny itp...chce sie spotykac z nim czesciej ale nie mam jak!dzieli nas tylko 20km wiec to nie problem raz on do mnie przyjedzie raz ja do niego tyle ze skoro rodzice nie wiedza o nim to jak moge jechac sie z nim spotkac?wtedy potrzeba kasy na bilet,co drugi dzien nie bede przeciez chodzic na imprezy!Co mam im mowic tak dlugo sie nie da!A najbardziej boli to,ze nigdy nie mialam tajemnic przed mama bo jest super kobitka,wyrozumiala... a jednak pierwszy raz boje sie jej reakcji i wstydze sie jej powiedziec :( ps.on ma 24 ja 16lat!

Gość o jeny normalnie
powiedz: mamo, puka mnie starszy koleś. znaczy nie jakis starcuh tylko mlody przystojny byczek. zna sie na rzeczy, wiec sie nie martw.

my sie nie pieprzymy jeszcze za wczesnie

Gość lalalaal
mam tak samo jak chcesz to daj gg to pogadamy

Gość czas płynie
Moim zdaniem jak bedziesz znią rozmawiać to mówiąc o nim podkreśl że jeszcze nie macie żadnych kontaktów seksualnych i on czeka, podkreśl to co świadczy o jego dojrzałości, odpowiedzialności, sama zaproponuj ze go przyprowadzisz zeby mama go poznała.

Gość czarna kicia
Ja mam 22 lata a mój facet 35 i też bałam się powiedzieć rodzicom,że to jest fajny facet a nie sponsor.Pewnego dnia po prostu usiadłam przy kawce z rodzinką i zaczęłam rozmowę oraz powiedziałam,że go przyprowadzę do domu aby go poznali.Od czasu spotkania rodzinnego nie ma tematu bo wszyscy go polubili.

Gość He he he hie
Spokojnie dziewczynko, ja mam koleżke-pedofila który chodzi z 14 letnią dziewczynką :-) (co prawda nie wygląda na te 14 latek... tylko 16-17 ale jednak) a on ma 22lata :-) :-) :-) I co najśmieszniejsze jej rodzice doskonale znają jej "narzeczonego" i przyzwalają żeby ją posuwał :-P ;-) :-P