Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pan JÓzio

Słyszeliście o tej co doweidziala sie o cizy w 7mieisacu?

Polecane posty

Gość Pan JÓzio

slyszelisice o tej koszykarce co o brzuchu :P dowiedziala sie w 7 mies.i nie maila zadnych obajwow i lekko przytyla tylko??? mi wydaje sie to dziwne...miec 0 bjawow, praiwe nie pryztycz i pewnie miec ptrzez tyle normalny okres....ciekawe...chyba do gina przez te 7 miesiecy nie chodizla ze nie wiedziala:P:P:P

Gość Pan JÓzio
up

Gość nie wierze
to bujda. niemożliwe zeby kobieta do 7 miesaica nie wiedziała ze jest w ciązy - przeceiż to sie juz czuje ruchy dziecka!!!!

Gość zając w berecie
A co w tym dziwnego? Poczytaj tutejsze forum antykoncepcja, to się dziwić przestaniesz.

Gość Pan JÓzio
moze byla tak glupawa....moze brala tez piguly anty w trakcie i nic jej nie bylo....bo u gina na pewno w przeciagu tych mieisecy nie byla....:P

Gość Bejbep
organizm kobiety nie funkcjonuje normalnie. I dlatego po zajściu w ciążę nie zaszła zewnętrzna zmiana w funkcjonowaniu organizmu ....ot co...

Gość szalony_loczek
ja pierdziele...z jednej strony laska miała farta - ile kobiet sie meczy 9 miesaicy z brzuchem, dolegliwościami - a tu rach ciach i jest dziecko - przesada! tez bym tak chciała :)

Gość wiem więcej
dziennikarze zapomnieli dopisać, że ta kobieta zaszła w ciążę dwukrotnie w ciągu 7 miesięcy

Gość Bejbep
hehehe...coz jak sie berze te odzywki dla sportowcow czy anaboliki ktore zwieraja hormony sie objawow nie ma....

po mojej znajomej dopiero na początku 9 miesiąca było widać, że ma brzuszek, wszyscy myśleli, że to dopiero 4-5 miesiąc, a ona na to, że lada dzień ma rodzić nie wierzę w to, że przez 7 miesięcy nie czuła ruchów dziecka! maleństwo się obraca, kręci, czasem nawet wierci! ja w 6 miesiącu miałam tak z synkiem, że myślałam, że przez mój brzuch się przebije i wyskoczy -tak skakał i skakał i tak jest do dzisiaj hehe z brakiem lub obecnością okresu to różnie bywa

Gość Hulijanka
moja kolezanka tez sie dowiedziala w 7 miesiacu ze jest w ciazy,wiem ze to smieszne ale sa takie przypadki.

Gość trikip
jak ma sie mocne miesnie brzucha i wogole silna muskulature mogla myslec ze to w brzuchu jej burczy...

Gość terefere kukukuku
W pierwszej ciazy i jesli kobietka jest mloda mozna nie zauwazyc. ja zauwazylam w 6 miesiacu ciazy i co? Cora jest zdrowa i ma juz 8 lat. Mialam normalny okres zero dolegliwosci zero brzuszka

Gość Senni
Moja koleżanka dowiedziała się o swojej ciąży przez w czwartym miesiącu i to przez przypadek. Od zawsze miała problem z okresem, raz miała, raz nie miała. Leczyła się na to i jeździła po Poznaniach, Warszawie, aż w końcu powiedzieli jej, że jest bezpłodna i że sztucznie mogą wywoływać u niej okres (a właściwie jakieś plamienia). Dlatego w ogóle nie podejrzewała ciaży. Zresztą nic na to nie wskazywało. Była w szoku, gdy się dowiedziała i bardzo szczęśliwa!

Gość markotka
Moja koleżanka też miała podobną sytuację, bo dowiedziała się o ciąży w czwartym miesiącu i to też przez przypadek, jak akurat miała terminową wizytę u gina. Brała w tym czasie tabletki anty i dlatego miała okres, a właściwie plamienie sztucznie wywołane. Nie miała żadnych objawów i dlatego niczego nie podejrzewała. No i u lekarza przyżyła szok! A teraz ma ślicznego i zdrowego miesięcznego synka.

Gość hsakJSC
wiem że nie prawdopodobne ale moja koleżanka dowiedziała si,ę o ciąży w dniu rodzenia. poprostu bolał ją brzuch i pojechałam do szpitala i za pare godzin urodziła synka.:) cały czas miała okres i prawie nic nie przytyła