Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdiwionwaaa

zapalenie pecherza czy co???PISZCIE!!!!!!

Polecane posty

Gość zdiwionwaaa

witam otoz od jakiegos czasu odczuwam taki bol lub klucie na dole wzgorka lonowego, na samym jego koncu...czego to objaw? dodam tez ze w szkole wsztrzymuje mocz tak 6-7godzin dizeniie...zreszta teraz nie mam tak duzego parcia, nawet jak wypije szklanke herbaty...Piszcie!!!!!!!!

Gość zdiwionwaaa
up

Gość zdiwionwaaa
piszcie pliss!

Gość zdiwionwaaa
up:(

Gość Perse333
Mała idz do lekarza chyba najlepiej do ginekologa....przy zapaleniu pecharza wystepuje niesamowity ból przy oddawaniu moczu,mało tego to praktycznie co 10 miniu masz wrazenie ze ci sie ponownie chce siusiu...a to..3 kropelki wysiusiane w wielkich bólach....mialam niedawno..i nikomu nie zycze....Ty mozesz miec cos innego...ale najlepiej idz do lekarza.

Gość zdiwionwaaa
acha, dodam z emam nieregularne cykle....bylam pare meiisecy temu u gina i na usg i nic nie wykryl...ostatnio mam czasem takie klucie w pachwinie po boku...moze to i torbiel...

Gość doda 18
idż odrazu do lekarza. tego nie możesz przeziębić i zaniedbać. sama to olałam i miałam 5 razy zapalenie w przeciągu 6 miesięcy. bo to ma skłonności do nawrotów. lekarz przepisał mi furaginum. a tak domowymi sposobami to polecam herbate urosan.