Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdezorientowanaaaa

dziwny przypadek, dziwna wydzielina!!

Polecane posty

Gość zdezorientowanaaaa

Ostatnio jakos przedluzal mi sie okres trwal ponad 10 dni..... az mnie do szpitala polozli na badania... dostalam tabletki i sie skonczyla.... a w nastepnym miesiacu bede zazywac jakies inne ale nie wiem czy to jest zwiazane z tym o co teraz chcem zapytac.... a mianowicie pojawila mi sie wlasnie jakas dziwna wydzielina po tym wszystkim.... jest taka ciagnaca sie, dosyc gesta, o barwie bialowatej a zapach hmm no moze troszke nie przyjemny ale nie az tak mocny.....a i szczegolnego swedzenia nie mam mozna powiedziec ze swedzenia brak... Co to moze byc? grzybica ? uplawy? pomozcie mi ocenic co mi dolega.... i jakby co to moze cos jest na to bez recepty? bo do lekarza co tydzien to nie chce mi sie chodzic i tak mam wizyte umowiona za miesia ale teraz chcem sama sobie poradzic.... bo moze to nic takiego zeby odrazu leciec do lekarza....

Gość zdezorientowanaaa
dlaczego nikt nie pomoze:(

Gość babka znachorka
do lekarza, biegiem

Gość jesli cokolwiek
niepokojacego dzieje sie z twoim zdrowiem biegusiem do lekarza!!! co to za stwierdzenie "nie chce"? to tak jakbys powiedziala "nie chce byc zdrowa, nie zalezy mi na swoim zdrowiu" dziewczyno kazdy pewnie powie ci tutaj co innego jedna powie ze wszystko ok druga ze to choroba, komu uwierzysz? oczywiscie ze tej ktora powie ze wszystko ok z twoim zdrowiem bo bedziesz chciala byc spokojna. Pa

Gość flamenco
zdezorientowana.. hmm,no ta wizyta w szpitalu to byla niepokojaca.. jesli chodzi o ta "ciagnaca sie wydzieline, dosyc gesta, o barwie bialowatej" o jak dla mnie jest dosyc normalna.Ona jest praktycznie bezwonna.Aha,ta Twoja wydzielina + brak swedzenia to na pewno nie jest grzybica:) mialam to swinstwo i to dopiero ma specyficzny zapach i wyglad (taka serkowata wydzielina,strikte biala(grudkowata) i SWEDZENIE-ale nie zycze Ci tego ,bo ze swinstwem sie dlugo wlaczy. pozdrawiam