Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oQo

CO CIE GRYZIE TYLKO TU MOZESZ TO WYWALIC Z SIEBIE

Polecane posty

NIECZYSTE SUMIENIE HMMMM NO COZ WYSLUCHAMY

Najbardziej zaluje tego ze nie mialam 18 lat mialam byc chrzestna, w przeddzien bylam do spowiedzi,schlalam sie na imprezie i z grzechem na nastepny dzien w Kosciele zostalam matka chrzestna!

noooooo nie ladnie ale to jeszcze nic takiego nie przejmuj sie zeby kazdy mial taka chrzesna ... to by bylo lux :P

no... powazniejszy problem niestety nie umiem ci pomoc :P

no i dobrze:P szukamy powazniejszych sensacji np zlodzieji pedalow mordercow nie zlapanych wszystkim zapewniamy anonim

Gość ..oo..
a mnie gryzie to ze podobaja mi sie mlodsi faceci,lubie strasznie facetow,ciagle mam przed oczami fajnych facetow,a nie moge ich miec buuuuuuuuuuu:(

zawsze mozesz mnie miec i fajny i mlodszy:P pomysl takich uslug tez udzielam

Gość ..oo..
ale ja lubie duzo miec:).zachlanna jestem:)

OQO dzieki za pocieszenie! Mysle ze mimo wszystko jestem dobra chrzestna mimo ze mam 19 lat :P Po prostu napisalam czego bardzo zaluje :)

ja zastapie ci wielu tak od niczego to jestem niczym don hose antonio ferrara :P

Gość ..oo..
z tym tylko ze chyba pedaly raczej by mnie nie chcieli:)

nie ma sprawy atrianka w koncu od czego masz oqo :P

Gość ..oo..
No to mam wizje ...Ciemna noca w lesie:)

Gość ..oo..
a ile masz lat???????:)

Gość ..oo..
uuuuu fajnie:)

Gość diabeł
ok tgo mi poradz ja wytrzymac z 65 letnim ojecm kotry zachwouje sie jak dziadek tj czepia sie pirdol nic mu nie pasuje ,jest natretny, zgryzliwy, zrzędzi iw szystko wie njalepiej hcocby nie wime jaka prawda byla.Nikt go nie lubi , jest chisterykiem i pezez nieog jestesm nerwowa i przenosze to na moj zwiazek ! Jak wyutzrymac z nim jesli za kazdy swoj blad slyszysz powiem mu powiem zadzownie u mu powiem -to od mojeog faceta. Matka- broni ojca jaknie wiem bo jemu sie kiedys nie ozna bylo denerowac, wiec teraz moze wszystko, ranic , krzywdzic , i ponizac swoje dzieci a mataka cicho jest bo co ma powedziec, bo sieojciec obrazi ja mu uwage zwroci, ale co z tego jak rujnuje zycie swoim dziecim ktore potem nie umieja byc w zwiazkach normalne! a moj facet jest zonaty , zaczelismy byc przed jego slunbem , potem roztalismy sie i jakos po tym wszytkm do siebie wriclismy, jeszcze sie nie rozwiodl i mnie to wyprowadza z rownoagi nie moge sie czasami nad nim nie pastwic, a wteyd jak normalny chlop mne nie hcce i tak sie to ciagnie. i chyba jest tchorzem, watpie ze ja zostawi , a ja bez niego nie mam nikogo nawet gluij kolezanki zeby mnie pocieszyla. i mam przesrane to zycie. Siostra - malpa taka jakich malo , chcesz rano wejsc do lazienki slyszysz : zAARAZ!!!! potem siediz kolejne 30 minut - pukasz grzecznie ona: ZARA NOI!!! mowisz: siku mi s echce , ona : teraz ja jestem w lazience itd. i cham takich jakich malo i pytasz ja o cos na - czego, wyzywa cie od dziwek , kurew,zdzir a potem jesczcze madrzy sie ze ona powinna byc autorytetem. Jak ojciec moze ? klnie tak samo. Efekt nerwowe , zchamiala dziecko ktore tak traktuje ojca, jak on jego , a pojcec pojac nie moze ze to jego bledy wychowawcze. Mam juz sie pochlastac?

Gość co sie ze mna dzieje
a mnie gryzie ze kiedys nie podniecalo mni elizanie dupki a teraz uwielbiam wkladac jezyczek w ladny kobiecy odbyt

tu sie nie podrywa tylko zwierza ty pewnie masz 40 skoro lubisz mlodszych a tak wogole to jestes gejem sorki jesli cie urazilem no ale....:P

Gość sie zabije chyba
ja mam 30 i mam 13 cm kutaska.

Gość ..oo..
a no nie jestem gejem ,ale ktos tak za mnie napisal,,,,,,,no a mnie gryzie to ze mi sie podobaja mlodsi,a nie podrywam,to ty sie zadeklarowales ze jestes mlodszy i....bla bla:)

ty diabelek osraj ich nie rob nic glupiego pamietaj ze nigdy nie jest tak zle zeby moglo byc gorzej przetrzymasz a kiedy ty bedziesz mowic no zara sram....HE:P

to ile masz lat moze ci w jakis sposob pomoge....:P

Gość diabeł
dzieki , moze tez zaczne tak mowic. A w sumie to chya teraz juz czekam co jeszcze moze byc gorszego? Moze trzeb kogos zdyskfalifikowac...

Gość ..oo..
heh nie dasz rady ,mnie nic i nikt nie potrafi pomoc,chyba ze sama sobie pomoge:)

diabel nie takie ludzie maja problemy wyluzuj sie i uwierz w siebie poprostu starszy czlowiek i taka ma mentalnosc i wogole

to przykro mi ale to nie topik ludzi zagadkowych a ludzi ktorzy chca mowic o czym s co ich boli

Gość ..oo..
no to coz ide sobie w swiat,nic innego mi nie pozostaje:)