Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sheeeeeeeeeeeee

dylemat

Polecane posty

Gość sheeeeeeeeeeeee

kiedys poznaam fajnego faceta-chlopaka. spotkalismy sie raz podczas wykonywania jego czynnosci sluzbowych. sympatycznie nam sie rozmawialo, przynajmniej mi sie tak wydawalo i wydaje nadal, mysle sobie, ze fajny z niego facet. mam nawet jego maila... tez sluzbowego :P napisac do niego? czy lepiej sie nie osmieszac? niestety nie mieszka w mojej okolicy tylko pracuje, skad wiedziec czy ma kogos? wspolni znajomi nie wchdza w gre :( dlaczego nie moge go spotkac??? czy mnie ejszcze pamieta? spotkalismy sie 2 miechy temu??? helppppppp

Gość jhf
napisać, co ci szkodzi

Gość sheeeeeeeeeeeee
up up

napisz do niego, ot tak niezobowiązujaco... :) najwyżej nie odpisze..

Gość sheeeeeeeeeeeee
kiedys juz raz napisalam bo mialam sprawe, i odpisal mi ale tak wiecie... sluzobowo raczej, niby dolaczyl pozdrowienia, ale moze sie bal napisac cos wiecej, a moze jest juz zareczony :****(((

Gość sheeeeeeeeeeeee
a co mialabym napisac, "ot tak" ??? help

Gość jhf
a może poprostu zaproponuj spotkanie, jak będzie w twojej okolicy i tyle. jeżeli jest zareczony to podziękuje, jeżeli nie zaryzykujesz to się nie dowiesz

Gość dobrusia
Mnie się wydaje ,ze wypada.Przypomnij mu się,poflirtuj niewinnie a nóż coś z tego wyniknie.:D

Gość sheeeeeeeeeeeee
heh chyba tak nie potrafie, zdoluje sie jak odmowi... :( w mojej okolicy jest co drugi dzien :P ale nie mozemy sie jakos spotkac :(

Gość jhf
a teraz dołujesz się myśląc co zrobić, ile ty masz lat dziewczyno?? :) do odważnych świat należy

Gość kajakarka
a co to za obowiązki służbowe przywiały go za pierwszym razem? Pytam, bo może nam się cos nasunie

Gość sheeeeeeeeeeeee
22

Gość sheeeeeeeeeeeee
hihi prawie bym dostala mandat :P

napisz mu \"ot tak\" ze np. ci sie przysnil a ze sen byl niepokojacy wiec pytasz czy wszystko ok :) albo ze widziałas jego sobowtóra dzisiaj :P sama nie wiem, ale znasz go juz troszke wiec cos sciemnij tak zeby milo mu było :D

Gość sheeeeeeeeeeeee
heh ale masz intuicje, nie widzialam go dawno, i wlasnie dzis w nocy mi sie przysnil... :) no ale mu tego nie napisze, daj spokoj :D

Gość sheeeeeeeeeeeee
na dodatek snilo mi sie, ze zerwal z jakas dziewczyna, gadalismy sobie i sie poplakal ehh :(

Gość sheeeeeeeeeeeee
niesttey musze isc, bo wstaje o 4.45 :( dzieki za zainteresowanie i rady :serce: :D

no tylko nie pisz tego co ci sie sniło.. :P zapytaj po prostu czy wszystko ok bo jakos tak cos ci sie zle snił :P Milych snów :)

hmm..kodeina..jak to sie stalo, ze mamy taka sama stopke???? tez lubisz Oscar\'a Wilde\'a?? :)