Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blekitna

Czym zaskoczyć faceta w łóżku?

Polecane posty

Gość blekitna

Panowie czym mozna WAs tak totalnie zaskoczyc,maxymalnie podniecic? Kobietki.. moze macie jakies pomysly? :)

Gość emi9870
moze kajdanki?? czyli a'la na ostro ;)powodzonka

Gość blekitna
ywhcop dziwne rzeczy Cie podniecaja , wspolczuje obecnej badz tez przyszlej kobiecie czekam na normalne komentarze :)

Gość Pewno ze lubie
Dobrym numerkiem :D

Gość BabciaDobraRada
tak kupa to dobry pomysł napewno bedzie zaskoczony.. mozesz tez na niego zwymiotowac to tez napewno go zaskoczy :P

Gość emi9870
lukas??? :)))))))))))))))

Gość luzak58
czystymi MAJTKAMI hehehehehehehe

Gość blekitna
chodzi mi o MIŁE zaskoczenie!:P

Gość BabciaDobraRada
wiem !! juz mam odgryz mu ... bedzie super ekstra zaskoczony.. napewno sie tego nie bedzie spodziewał :P jezeli jeszcze mi sie przypomni jakas dobra rada nie omieszkam cie poinformowac :D Powodzenia! i nie zapomnij napisac nam jak bylo :)

Gość emi9870
lukas to Ty??

Gość BabciaDobraRada
no tak emi to emi a lukas to lukas jakie to wszystko do przewidzenia bylo :O

Gość adasio
striptiz przy egzotycznych rytmach..a ona moja ksiezniczka ktora po pewnym czasie mowi zebym zrobil z nia to,na co mam ochote,zebym byl jej panem

Gość przebiesz sie
za zorro , a on niech bedzie czerwonym kapturkiem

Gość miniu
mile zaskoczylaby mnie budzac w nocy mojego albercika lizac i glaszczac a pozniej ... sex w ostrym wydaniu ;]

Gość emi9870
lukass to ja Twoja Emiiii!!!!!!!!! :(

Gość emi9870
lukas nie odchodz! ;(

Gość stazysta
po 16 latach to mnie moja umie zaskoczyc !!!!!!!!!!!tym ze wogole w tym lozku jest !!!!bo to bardzo chora kobieta ,ta glowa ja co wieczor boli ,albo zylaki .:P

Gość niewyzyta
zaspiewac kolysanke aletaka nietypowa :>

ty jestes ta emi co miała mega orgazm jak sie jej zapytałem czy ma jekies mp3 i wylała soczek??

Gość Domika 34
Ja kiedyś zrobiłam coś okropnego i okazało się, że to było marzenie mojego faceta. Pierwszy raz poszliśmy do łóżka na wyjeździe w góry, spaliśmy u bacy, było troche zimno no i pierwszy raz, więc byłam w majtkach, wcześniej w dresie, no ale zaczęliśmy sie rozbierać. Mi akurat się zachciało do kibelka, ale oprócz nas mieszkało trochę ludzi, wiec była kolejka. W czasie pieszczot pusciłam kilka bączków, na początku konsterncja potem smiech i żarciki o korku do dupci. Niegdy wcześniej się nie kochaliśmy, ale jakoś na luzie podeszlismy do moich wiatrów. Ale w ktorymś momencie mówię mu, że muszę iść do łazienki, i idę. Nie udało się, kolejka jak nie wiem co, więc wracam. Znów się pieścimy i mówię mu, że chyba muszę iść na dwór, bo mi się chce kupke. Pośmialiśmy się znow a on, że nie pusci mnie nigdzie. Oczywiscie, to nie możliwe. Znów poszedł i bączek i mówie, że jak nie pójdę zaraz zrobić kupę to się skonczy to zrobieniem w majty. I wyobraźcie sobie, że on mówi, że to go podnieca. Zbaraniałam, i mówię co cię podnieca. A on, że zrobie kupe w jego obecności. Nie mam specjalnych oporów przez takimi sprawami i pytam, jak sobie to wyobrażasz ? On nic nie mówiąc położył się na mnie, a byłam w majtkach, odchylil majtki z cipki i nagle we mnie wszedł. Piorunujące uczucie. Nic nie mówiąc zaczął się we mnie ruszać i szeptać, że zaraz się we mnie spusci, tak go podniecam. Dla mnie to było rownież niesamowite i miałam dosłownie po chwili orgazm. Stękałam i wiłam się i prosiłam, nie przerywaj. Wtedy on powiedział, żebym zrobilła kupe w majtki, że to go podnieca. A że mi się już bardoz chciało, to popuściłam i nagle mi sie ciepło zrobiło w majtkach. On jak to poczuł, zaraz eksplodował i to tak, że miałam drugi orgazm. Jak doszliśmy do siebie, wyszedl ze mnie i mówi, że moge się obwinąc recznikiem i iść wymyć się, łóżko jest czyste. Poszłam, wróciłam i kochaliśmy sie ponownie. Nigdy żadne z nas nie wrociło do tego tematu.

Gość emi9870
w koncu kojarzysz :)

Gość blekitna
heh dzieki za rady ..przemysle i moze cos wybiore ;) marzy mi sie zorro i bezradny czerwony -:D kapturek ,kajdanki -calkiem calkiem tylko musialabym pozyczyc od policjantow ;P striptiz jak najbardziej ale to juz przerabialismy nie raz no i miniu - chyba skorzystam ;) dzieki ,ja zmykam nynac czekam na komentarze papatki :)

Gość oni
domika 34 ale mieliscie SWOJSKIE klimaty :)

Gość BabciaDobraRada
kwadrat to ze ty jestes kwadratowy i tylko pozycja misjonarska cie kreci nie znaczy ze inni nie moga inaczej :P :P :P

Gość BabciaDobraRada
masz takie prawo :P