Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość golek

dziewczyny co sądzicie o facetaxch ktorzy golą sie pod pachami?

Polecane posty

Gość golek

bo ja sie gole gdyz wtedy znacznie mniej sie popce i mniej smierdze:)

Gość i bardzo dobrze
ja namawiam do tego mojego starego.

Gość no i bardzo dobrze
i chwał Ci za to, bo higienę trzeba zachować. Wiszące spocone włosy to jest źle pojęta męskość wg mnie

Gość omega24
mój ojciec i brat się z tego śmieją,że to niemęskie itp.,ale ja jako kobieta wcale tak nie uważam;) wolę kótko przyciete włosy (może nie ogolone) niż kępę wystającą spod koszulki...

Gość golek
wow, nieźle:) ja też uważam że pachy powinien golić KAŻDY!!! ale wiekszośc sie nie goli a potem smród w autobusach jest nie do zniesienia:O

Gość moi drodzy
powiem krotko: zeby facet pieknie pachnial,wcale nie musi sie golic pod pachami...dla mnie to niemeskie i tyle...moze jeszcze zaczna golic nogi zeby im przez rajstopy nie przeswitywalo???Szkoda gadac.Teraz sa tak dopbre antypespiranty,,,dla chcacego nic trudnego:)

Gość PYTANIE NA OBIAD
BARDO DOBRZE ZE SIE GOLIS Z!!!!!!

Gość ja myślę
--> moi drodzy Że powinna być moda na golenie nóg przez facetów, gdyż coraz więcej facetów zakłada rajstopy pod spodnie.

Gość wilk jedzodziec
Ja tez jestem za goleniem. Higiena to jedno, ale np. bruneci mają strasznie wielkie kępy pod pachami, wygląda to obrzydliwie, bleee. No wybaczcie, ale męskość nie objawia się w owłosieniu, ale w zachowaniu mężczyzny. Właśnie Ci, którzy najbardziej bronią się np. przed goleniem pach, czy tego typu niewinnymi zabiegami kosmetycznymi mogą mieć moim zdaniem problem z męskością, dlatego za wszelką cenę starają się zachować jej zewnętrzne objawy. Równie dobrze facet mógłby powiedzieć, że kobieta zkrótkimi włosami nie może być kobieca (przecież to dopiero od niedawna kobiety moga robić co chcą ze swoimi włosami) Golek, tak trzymaj :)

Gość no doprawdy ludzie
męskości się nie mierzy długością włosów pod pachami, no żesz proszeeeeeeeeeeeeeee :O

Gość echhhhh.....
ja mojego namawiam, ale nie chce sie zgodzic :/

Gość ysz
mój mężczyzna się goli praktycznie codziennie bo mi się to bardzo podoba. no i ma tam teraz bardzo fanie miejsce do głaskania:P

Gość Zdecydowanie ZA

Gość tiaaaaaaaaa a
akurat golenie pod pacahmi nie ma nic wspólnegoz meskością czy niemęskością. to powinna być kwestia hogieny, bo po całym dniu to nawet antyperspirant nie będzie działa u samca :P no, ale wg niektórych najbardziej męskie jest śmierdzieć ;)