Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wściekła mamuśka

Problem wszawicy w szlkole- krycie problemu przez dyrekcję!!!!

Polecane posty

Gość sarajj
Cichowsza są moim zdaniem fajnym pomysłem, nie są toksyczne dla skóry głowy a chronią skutecznie i długo.

Gość gość
Można za nieduze pieniadze kupic gumki do wlosow CichoWsza starczaja na dlugie tygodnie ochrony, są w ladnych atrakcyjnych dla dziewcyznki kolorach ;)

Gość gość
Zdecydowałam się na CichoWsza dla córy jak jechała na zieloną szkołę do Zakopanego, wolę jednak chuchać na zimne w kwestii wszy bo raz już mieliśmy je w domu i wspominam to źle.

Gość gość
Można się przed wszami ochronić gumkami CichoWsza. Córka miała je na głowie podczas zielonej szkoły niedawno i wróciła do domu bez nieproszonych gości we włosach :P

Gość gość
Tez zaniwestowalam w te CichoWsza i są efekty. Corka wrocila z kolonii i wszy nie ma a się zdarzylo tam u nich w grupie jednej dziewczynce wrocic do domu z wszami ponoc

Gość gość_cichowsza
Chodzilam do szkoly w biednym siermieznym PRL-u gdzie kupic szampon bylo wyczynem , ale nigdy w mojej klasie nikt nie mial wszy. Obecnie kosmetyku bez liku a tu prosze, wszawy problem.

Gość gość
My też mamy Cichowsza i córka w zasadzie używa tych gumek codziennie wychodząc do szkoły, tylko w weekend jej nie upinamy.

Gość adam
Dnia 19.10.2018 o 15:56, Gość gość napisał:

My też mamy Cichowsza i córka w zasadzie używa tych gumek codziennie wychodząc do szkoły, tylko w weekend jej nie upinamy.

Też polecam Cichowsza