Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kusia

uniwersalna kredka

Polecane posty

Gość kusia

hej! Miała może którać z Was uniwersalną kredkę z Avonu? Arabian Glow. Chciałabym kupić zestaw z katalogu 13 bo zależy mi na perełkach brązujących, a właśnie do nich dodana jest ta kredka. Czy jest dobra i do czego się nadaje?

Gość mirella 30
ja mam kredke uniwersalna avonu ale nie jestem zbyt zadowolona! jak dam ja na usta to ma bardzo brzydki smak wiec nakladam na nia druga pomadke a gdy dam na powieki to jest za miekka i oddziela mi sie w posrodku powieki!zadna rewelacja .mam ja juz 2 lata i nie moge jej zuzyc:)

Gość kusia
hihi dzięki za opinię :) tak przypuszczałam, że to nic specjalnego, ale chyba wolę mieć ten zestaw niż kupować perełki osobno ;)

Gość kati23
Ja również nie polecam. Nie wyszłam w niej na ulicę ani razu. Po pierwsze ma ochydny złoty kolor nie pasujący na usta a tym bardziej na powieki. Na ustach tragicznie smakuje i źle wygląda, a na powiekach po paru minutach zbija się w paseczek i koniec z cieniem. Dodam że w moim przypadku był to nieudany prezent.

ta kredka jest beznadziejna. ma być do wszystkiego, a nie nadaje się do niczego - z oczu dosłownie spływa, a usta wysusza. a do stosowania jako róż to można kupić coś lepszego.