Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dupajasiupierdzistasiu

Co panie sądzą o chłopcach z kolczykami we twarzy? Piercing

Polecane posty

Tak patrząc się na moje piękne kolczyki w lustrze(jeden we brwii, jeden nad brodą, i 3 w małżowinie usznej) zastanawiam się co płeć \"piękna\" sądzi o tego typu chłopczykach Podobają się wam faceci z kolczykami w twarzyczce czy też wolicie nietniętych stalą chirurgiczną? :-P

Gość ohyda bleeeeeeee

Gość osiołek...
a mnie ta stal kręci ;)

Hiacynt pokaż foto to Ci powiem, ale ogolenie bardzo mi sie podoaja kolczyki na twarzy ;)

Gość a jak wygladasz bez kolczyków
??????????

Gość HIACYNT czy NARCYZ
zalezy czy jestes młody byczek czy stary łysy grubas.....

Gość glupie jestescie jak gwozdzie
bez przesady ,moze jeszcze na fiucie sobie z 4zrobisz, wyglada to ciekaweie jak jest jeden np-na brwi , ale wiecej to juz kicz

Niepokarze fotki bo się wstydze :-P A poza tym kolczyki zmnieją wygląd mojej facjaty na bardziej \"łagodny\" bo jak to stwierdziła jedna z moich chmmmmm... koleżanek \"MAM WREDNY/ZŁY WYRAZ TWARZY\" (A wcale taki z charakteru niejestem :-P :-P)

Hiacynt a ile masz lat? pokaz fote nie wstydz sie :D glupie jestescie jak gwozdzie - sam/a jestes głupi/a

eh dzieciak z Ciebie nie musisz juz pokazywac:P mysłam ze masz przynajmniej 26 :)

Mnie bez różnicy. Nie takie się rzeczy w młodości robiło ;) :D A poważnie - jednemu facetowi z tym do twarzy, a inny wygląda jak przebrany. Zależy od faceta i rysów twarzy.

Hiacynt nie przesadzaj:P ja w wieku 17 lat wygoliłam sobie włosy po bokach zostawiając długie baczki, (włosy do pasa) przekułam sobie pępek a potem nos:P chciałam język ale sie bałam:P Pokaż foto to Ci powiem czy fajnie wygląda czy ni :P

Gość fria
zalezy jaki facet niektorym to nie pasuje poprostu a inni wyglądają swietnie

Gość Mellany87
Mnie strasznie kręcą kolczyki u facetów w brwi:):):) Sama chcialabym sobie zrobic.. a moze ty sie wypowiesz cio sadzisz o takim kolczyku u dziewczyny :P?? I zdradz czy bolalo..?? Nad broda natomiast niepodobaja mi sie ani troszke:P:P

Gość luuuuubie
mam 25 lat wiec nie jestem juz nastolatka :) ale ja osobiscie nie lubie w nosie brew, borda super :)

Gość freaky
a mnie kręcą faceci którzy mają nad brodą..tak jak ty:D ale w brwi nie przepadam...i podoba mi się jak facet ma po jednym kolczyku w obu uszach..nic więcej...najlepiej jakbyś dał fotę:D