Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milka111

czy wasi faceci tez wola sie porzytulac niz kochac??

Polecane posty

Gość Milka111

Zaznaczam ze to nie jest dla mnie problem.Ja zawsze byłam taka osoba dla której czułość jest dużo wazniejsza niż zwykły sex.Ale nigdy nie myslałam ze faceci też moga tacy być.Moj facet bardzo lubi jak sie przytulamy,mozemy leżec w objeciach cały wieczór i jest super.Uprawiamy sex ale nie bardzo czesto, zreszta mieszkamy z rodzicami i nie jest łatwo o intymny nastrój. Dlatego pytam z ciekawosci, czy wsi faceci tez tak mają??

Mój facet też bardzo lubi się przytulać. Jesteśmy razem już ponad 6, czasem jest nawet tak że to ja mam większą ochote

Gość Milka111
No własnie nie, ja bardzo to lubie.Czuje wtedy że na prawde jest mu ze mna dobrze a nie traktuje mnie tylko jak gumowa lalke. ciesze sie że taki jest :) i jestem szczęśliwa

Gość żyć nie umierać
Boże, przecież to skarb!

to jacyś dziwni ci wasi faceci moja kobieta to by sie ciagle przytulala a kochamy sie żdernio 1 na miesiac jak dobrze pojdzie !!!

Gość Milka111
hmmm moze ktos jeszcze sie wypowie.........

Gość yku
mój to przytulał by mnie wszedzie i kiedykolwiek. taki kochany Misiek;) co nie oznacza, ze woli sie przytulac niz kochac;P i dzięki bogu, ze taki jest. nie narzekam;)