Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miazga

Pytanie do DZIEWCZYN! Co zorbic zeby buteleczka po perfumie nie pachniała??

Polecane posty

Gość izabela374
moze pomoc soda oczyszczona ktora posiada wlasciwosc usuwania zapachow.Do garnka wsyp lyzke sody wsadz buteleczke i zalej wrzatkiemi trzymaj we wrzatku dopoki..nie wystygnie.w razie potrzeby operacje powtorzyc.Moze pomoze,a moze nie.Powodzenia

Gość flakonik
buteleczka po perfumach to flakonik. moja babcia miala taki flokonik wielorazowego uzytku, ale wlewala tam zawsze te same perfumy. moze wyparz i wywietrz dlugo...

wiem gdyby to byly te same perfumy to by nie bylo problemu. A to jest taki bardzo malutki flakonik kotry kiedys po 3 sprzedawali w AMWAY - u.Wyglada jak szminka hehe.;-)Mam mjeden z nich a dzis popsukl mi sie atomizer w jednej z moich pachnidelek no i chcialam sobie przelac zeby nie wylewac. Dzieki za podpowiedzi juz wyparzalam ale nic nie dalo.

Spróbuj może jeszcze wlać tam gorącą kawe i zostawić np. na noc ? Może to głupie ale teraz jakoś mi to przyszło do głowy.

no moze pomoc bo w koncu w perfumeri jak wacham rozne rodzaje perfum to daja kawe zeby sobie zneutralizowac zapach.moze pomoze.wyproboje wszystkiego.dzieki dziewczynki ;-)

Gość Krasnalka Hałabała
widze ze dopiero my ci odpowiemy bo wszesniej to same zabrudzenie topika. Otóz tez mam perfumki z rozlewni.msm butelki i tez planuję do tej butelki wlac nast.razem inny zapach. Myslę ze ciepła woda z mydłem.oczywiscie płukanie kilkakrotne.potem pozostawienie jej az wywietrzeje i znów mycie wrzątkiem, mydłem.......napewno pomoze. Potem kup inny zapach i wlej bedziesz wiedziała co i jak. A tak na przyszłośc miej zawsze 2 butelki i do nich wlewaj sobie te same ulubione perfumy.Wiem ze to troszke trwa zanim sie zużyją dlatego plusem jest ze te butelki są małe.