Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamknięty w.......sobie

Kimkolwiek bedziesz ty, która to przeczytasz......

Polecane posty

Gość Którakolwiek
Nie zamykjcie drziw:) anananana !! zostawcie choc uchylone:) ❤️

Gość . . . . . .
Chcę Ci coś powiedzieć, lecz tak trudno mi wymówić te słowa. Bo ja Cię ... , albo już nie. Słyszysz , jak mi serce bije ? Ono Cię nigdy nie oszuka. Powiem Ci teraz , już się nie wycofam , bo wiesz ja Cię bardzo KOCHAM.

Chcę Cię zapewnić, że nie mam pojęcia kim jesteś. Nie jestem też kimkolwiek kogo mogłbyś wcześniej znać. Nigdy też z Tobą nie rozmawiałam. Od dawna marzyłam, by poznaćp rzyjaciela w Internecie by móc do niego pisać o wszystkim. By móc go wysłuchiwaći upewniać się, że wszyscy mamy problemy i radości. Przyjaciele kochają się w słowach, kochają swoje charaktery, pożądają namiętnościtreści, gardzą nieszczerością...tak bylo, tzn. wtedy wydawało mi isęzę było, a potem prysło jak bańka mydlana, runęło jak domek z kart i dziś czuję się\" jak mrowka gdy czyjś but stratuje jej mrowisko....najpierw mi dałeś wiarew cud....a potem odebrałeś wszystko\":(

Gość hej kochajmy sie wszyscy....
kocham Was moi drodzy :)

Gość hej kochajmy sie wszyscy
:)

tak po prostu poplakalam sie... struna jakas we mnie zagrala niepotrzebna czulam to i slyszalam... dlugo bo 9 miesiecy... sama teraz mam CIEBIE i NAS

Zycie to jeden wielki bol. Marze wiec, aby sie juz skonczylo. Najlepiej nagle i niespodziewanie. Ale czy ON mnie wyslucha ? Pewnie nie..

moze to nie calkiem MY ale juz wiem ze to WARTOSC milosc to nie tylko JA czy TY to ONO

Noce spędzone bez Ciebie, są jak czarne chmury na niebie. Zimno i pustka mnie otacza, tęskonota za Tobą się we mnie nawraca.

zamkniety..... masz piosenkę Między ciszą a ciszą sprawy się kołyszą i idą i płyną póki nie przeminą każdy swoje sprawy trochę dla zabawy popycha przed siebie po zielonym niebie a ja leżę i leżę i leżę i nikomu nie ufam i nikomu nie wierzę a ja czekam i czekam i czekam ciszę wplatam we włosy i na palce nawlekam na palce nawlekam między ciszą a ciszą sprawy się kołyszą czasem trwają bez ruchu klepią się po brzuchu ale czasem i one lecą jak szalone wystrzelają w przestworza i spadają do morza a ja leżę i leżę i leżę ... między ciszą a ciszą sprawy się kołyszą sprawy martwe i żywe nie do końca prawdziwe między ciszą a ciszą sprawy się kołyszą i idą i płyną póki nie przeminą póki nie przeminą póki nie przeminą a ja czekam i czekam i czekam i tylko ciebie wciąż wołam Ciebie wzywam z daleka więc ja leżę i leżę i leżę bo tylko Tobie zaufam więc ja czekam i czekam i czekam i tylko ciebie wciąż wołam Ciebie wzywam z daleka więc ja leżę i leżę i leżę bo tylko Tobie zaufam tylko Tobie uwierzę tylko Tobie uwierzę...

Gość nie całkiem zamknięta w sobie
...jeśli jednak kochasz mnie, tak jak mówisz, czemu chcesz kończyć życie, czemu się nie trudzisz ...by mnie poznać ? noce nasze nie muszą być czarne, zimno może zniknąć, jeśli tylko spróbujesz mnie odnaleźć...jeśli spróbujesz...

Gość owca_________
heheheh :) przeciez to jest cytat! znam to opowiadanie :P

Gość nie całkiem zamknięta w sobie
ja też :D

Dotyk Twojej dłoni, gdy przechodzisz obok, tak delikatny, tak krótki, że nikt inny nawet nie podejrzewa, jego miłosnej wymowy -ten dotyk pomaga mi przetrwać najtrudniejsze dni. [Marion C. Garretty]

Gość czy Ty wiesz.........
czy Ty wiesz Kocham Cię niezależnie gdzie jesteś Kocham Cię na jawie i we snie Kocham Cię choćby dzieliły nas mile Kocham Cię za każdą z Toba chwilę ..za każdy uśmiech, ktorego byłeś powodem a anioły nie istnieją sa tylko gwiazdy takie samotne pośrod tysięcy innych gwiazd gasną i nawet nikt tego nie zauważa ...zgasnąć lub uciec stąd na zawsze... Aniele czemu Cię nie ma na odległosc ręki??