Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaciekawiony stos.

Czy kobiety lecą na kase?

Polecane posty

Gość Zaciekawiony stos.

Wydaje mi sie że nie zwracają uwagi na to czy ktoś jest bogaty czy nie, i na to ile zarabia... Czy ktoś sie ze mną nie zgadza?

Gość oooooooooo moj ulubiony teamat

Gość Zaciekawiony stos
Ciesze sie ze ulubiony, ale czy popierasz moja wypowiedz?

Gość to zalezy od kobiety

Gość Zaciekawiony stos
tzn uważasz ze częsć leci a częśc nie leci? A których kobiet jest więcej wg Ciebie?

Gość oooooooooo moj ulubiony teamat
Dla prawdziwie zakochanej kobiety kasa nie ma znaczenia. Idac tym tropem dalej rzadko ktora patrzy na kase

Gość ja nie patrze
na kase, moj facet nie ma nic, tylko że nawet tego nie potarfi docenić że mimo wszystko tak bardzo chce z nim być

Gość kobiety nie patrza na kase
tylko męzczyznom sie tak wydaje;)

Gość do ooooooo mój ulubiony t.....
ale każda kobieta coś ceni w faectach, jesli kobieta ceni inteligencje najprawdopodobniej nie zakocha sie w nie inteligentnym facecie, jesli ceni stabilizacje materialną, nigdy nie zakocha sie w biednym facecie...

indywidualna sprawa! jak młoda panna spotyka sie z pomarszczonym starym dzianym śrupem o wielkim nochalu i sapiącym oddechu a pot mu spływa po skroniach- to raczej w miłość nie wierze! ale w drugą strone to też działa.

Gość Kot w getrach
Nie lecę na kasę, bo gdyby tak było to już dawno bym odeszła :D

Gość myślisz ze ten
"starym dziany śrupem o wielkim nochalu i sapiącym oddechu a pot mu spływa po skroniach" nbie kocha tych kobiet?;)

Gość Którakolwiek
"ale każda kobieta coś ceni w faectach, jesli kobieta ceni inteligencje najprawdopodobniej nie zakocha sie w nie inteligentnym facecie, jesli ceni stabilizacje materialną, nigdy nie zakocha sie w biednym facecie..." Masz racje. Jak szuka stabilnosci, oparcia, to jednak nie uczucia u niej wiodą prym, a rzeczy stałe, te co będą zawsze czyli stan jaki jest teraz, a zatem to, co ma on teraz.. Poza tym kobiety slkynał z mowienia nie, a mysla tak naprawqde tak. Zatem, aby pokzac, ze ona nieleci na kase bedzie mowic o uczuci, jak to on ja krzywdził, nierozumiał, jak to ona sie poswiecała, aby zmylic trop. Bo mowi stabilizacja, ale poem szybko zaciera to słowami ucuzcie itd aby zmylic ludiz, ze ejdnak kochała, a nie tylko lubiła. Trzeba uwazac. Ale jest tu pewna rownowaga 90% leci na kase i taka sama ilosc panow na urode.

Gość ja nie lecę a kobietą jestem
dziękuje za uwagę

Gość kobiety generalnie lecą ...
na kasę - tylko część młodych naiwnych idealistek nie leci, ale w wieku średnim już prawie wszystkie, a w balzakowskim dokładnie wszsystkie.

Gość Którakolwiek
wiek balzakowski, jakie ładne okreslenie:) poprosze o geneze jego powstania:)

Myślę że stwierdzenie \"lecą na kasę\" jest z góry niewłaściwie sformuowane. Myślę że nie o to zupełnie chodzi. Ja na przykład faceta bogatego nie szukałam. Nie szukałam też biedaka. Gdybym znalazła bogatego i spełniałby postawowe oczekiwania (mowa o wartosciach nie o pieniądzach) to bym z nim pewnie była ale gdyby to samo spełniał biedak to już nie. Ponieważ chcę żebyśmy razem z moim narzeczonym do czegoś doszli. Razem na coś zapracowali. atutem nie są tu pieniądze ale głowa na karku, uczciwość i umiejętnosć zarobienia na rodzinę. I będąc rozsądną z taka osoba chciałam być (i jestem) ale zdecydowanie nie lecę na kasę.

Gość rozbawionyyy
oto dowód jak dla kobiet (oczywiscie nie wszystkich kasa sie liczy) Subject: rozmowa na gg dziouchy z Gliwic - ciekawe > > >Master (20:28) >cze >Blondi-80 (20:28) >heja >Blondi-80 (19:29) >czemu nic nie piszesz >Master (19:29) >pisze pisze >Blondi-80 (19: 30) >to pisz bo zaraz bedem się zbierac na rejw patry >Blondi-80 (19:30) >jak masz na imie ? >Master (19: 30) >norbert >Blondi-80 (19: 30) >ja jestem kaska >Master (19: 31) >fajnie >sluchasz techno ? >Blondi-80 (19: 31) >nie ale lubie się przy nim bawic >Blondi-80 (19: 31) >cos malomowny jestes misiu >Blondi-80 (19: 31) >skont jestes , bo ja z gliwic >Master (19: 32) >e to kawalek odemnie bo ja z zabrza, znaczy doklafnie to z zaborza ale w >sumie z zabrza >Blondi-80 (19: 32) >kawalek jak kawalek, zalezy czym się jedzie >Master (19: 32) >ja bym dojechol w 8 minut >Blondi-80 (19: 32) >A czym jezdzisz >Master (19: 32) >BMW 320 Z KLIMĄ >Blondi-80 (19: 32) >ojjjooooooooo. Suuuuuper >pewnie bardzo bogaty jestes >Master (19: 32) >wiadomo >Blondi-80 (19: 33) >a jaki silnik i który rocznik >Master (19: 33) >2 litry benzyna 91 rocznik nie bity stuningowany ful opcja >Blondi-80 (19: 33) >a co w tej ful opcji > > >Master (19: 34) >radio tosziba 200 watowe tuby basowe w bagazniku alusy spojler przyciemniane >szyby tlumik basowy i napis z tylu master >Blondi-80 (19: 34) >kurcze to niezla gablota, a masz skure kseony i stroboskop ? kiedys >jechalam w takich bmw, cudo bylam taka podniecona ze uhhhhh >Master (19:35) >o troboskopie mysle, skura wiadomo kseony kupie se w niemczek bo tam turcy >majom wszystko kradzone tansze. W sosnicy koledzy z klasy sprzedaja ale nic >nie spuszcza >Blondi-80 (19: 35) >a gdzie chodziles do szkoly >Master (19: 35) >2 lata do samochodowki ale olalem to i pojechalem do niemcow >Master (19:36) >teraz mam czas to jakie studia bym se zrobil >ino jeszcze nie wiem co bo same jakies badziewia , resocjalologia i inne >takie bzdety >Master (19:37) >no i ta mature musze w koncu zalatwic >Blondi-80 (19: 37) >czyli nie pracujesz na stale >Master (19: 37) >na stale inni pracuja dla mnie >w niemczek mialo się kasy jak lodu, w polsce nie jest tak latwo bo pały się >czajom na kazdym kroku >Blondi-80 (19:39) >jak masz taka fure to musisz niezle zarabiac >Master (19: 39) >wiadomo, >teraz wszedlem w handel a ty co robisz ? >Blondi-80 (19: 39) >ja mam 2 fakulety i w obu zawodach pracuje >Master (19: 39) >co masz ? co to som fakulety >Blondi-80 (19:41) >to sa kierunki jakie się ukonczylo i z jakich się ma dyplom >Master (19: 41) >a jakie ty masz >Blondi-80 (19: 41) >jestem zaruwno fryzjerka jak i sprzedawczyni >Master (19: 41) >super, ale ani do sklepuw nie chodze ani do fryzjera >Blondi-80 (19:42) >czemu >Master (19: 42) >mo sklepu mama a żeby się obciac na lyso nie musze chodzic do fryzjera > > >Master (19: 42) >masz fotke ? >Blondi-80 (19: 42) >mam, ale ty pierwszy >Master (19: 42) >daj mejla >moj to master666@wp.pl >Blondi-80 (19: 42) >spoko ty wyslij na blondikasia@inteira.pl >Master (19: 49) >cos mi się tu piepszy nie kce wyslac >Blondi-80 (19:51) > aha sory blondikasia@inteiia.pl >Blondi-80 (19: 51) >eeeeeee blondikasia@interia.pl >teraz dobrze >Master (19: 51) >ok >Master (20: 02) >już cie widze >Master (20: 02) >kurde niezla foczka blond blosy rozowa mini >Blondi-80 (20: 06) >Ja ciebie jeszcze nie widze >Master (20: 06) >super wygladasz w tych bialych kozakach na obcasach i samym staniku >Blondi-80 (19: 06) >dzieki >Master (20: 06) >masz czym oddychac >Blondi-80 (20: 06) >no wiem chuda nie jestem, ale ostatnio wiecej pale to tak się nie tyje >Master (20: 07) >a nie pieprz dupa musi być okragla >gdzie chodzisz na impry ? >może by my wyskoczyli kiedy >Blondi-80 (20:12) >mam twoja fote- twardziel jestes >ale wygladasz inteligentnie >takie muskuly musisz dozo na siloownie chodzic >Master (20:13) >wiadomo się chodzi, troche koksu i w pol roku kark znika >Blondi-80 (20:14) >Suuuuuper , nigdy nie mialam takiego silnego faceta >Master (20: 14) >a chciala bys mieć ? >Blondi-80 (20: 14) >nie wiem > >Blondi-80 (20: 14) >znaczy chciala bym mieć ale cie nie znam >Master (20: 14) >to mogę przyjechac zaraz i mnie poznasz >Master (20: 15) >czy się wstydzisz , ja tam nie owijam w bawelne >raz dwa i myk >Blondi-80 (20: 15) >a przyjechal bys BMW ? >Master (20: 15) >wiadomo >Blondi-80 (20: 15) >kurcze już cala podniecona jestem >Blondi-80 (20: 15) >a pojedziemy do gwarka wodo czy spirali? >Master (20: 16) >do gwarka wiadomo a gzie indziej ? do studentuw chcialas isc do spirali ? z >tymi matolami tanczyc ? >Blondi-80 (20: 16) >nie mow mi o spirali , tam takie biedaki chodza zawsze sama musialam sobie >kupowac drinki i wracac autobusem. >Master (20: 17) >jak bym tam wszedl to wszystkim bym od razu wpierdolil >Master (20: 17) >a gdzie mam po ciebie przyjechac ? >Blondi-80 (20: 17) >wiesz gdzie jest pszczynska ? >Master (20: 17) >wiadomo >Blondi-80 (20: 17) >to skrecasz na bojkowska a potem tak jak się na lotnisko jedzie ul lotnikow >3 blok po prawej >Master (20: 17) >to jest tak pod gorke jak się jedzie ? >Blondi-80 (20: 17) >no >Master (20: 19) >to bardzo dobrze znam, kiedys pol nocy tam czatowalem na huja co mi kolpaki >podpierdolil I urwal naklejke z bmw >Blondi-80 (20: 19) >mowiles ze masz alusy >Master (20: 19) >wtedy jeszcze nie mialem >Blondi-80 (20: 19) >a przyjedziesz do mnie w alusach >Master (20: 19) >wiadomo >Blondi-80 (20: 20) >a przyjedziesz po mnie w czarnej skurze ? > >Master (20: 20) >A w czym mam przyjechac, w kurce jak jakis jełop ? >Blondi-80 (20: 20) >suuuuper >Master (20: 20) >a ty co ubierzesz ? >Blondi-80 (20: 20) >a co mam ubrac ? >Master (20:28) >no nie wiem >jakas krutkom kiecke >dekolt >Blondi-80 (20:28) >a wlosy mam spiac w kucyk czy rozpuszczone ? >Master (20:28) >co ty w kucyku wygladala bys jak dziwka a ja mam w gwarku reputacje >Blondi-80 (20:28) >dobra, mam super mocno rozowa bluzeczke z serduszkiem z duzym dekoltem >Master (20:28) >a możesz ubrac te biale kozaki >Blondi-80 (20:28) >jasne zawsze w nich chodze na impry >Blondi-80 (20:32) >to o ktorej bys był ? >Master (20: 32) >jak ci pasuje, może się jeszcze wykompie i mogę jechac tak kolo 21 mogę być >Blondi-80 (20: 32) >21.30 bo musze jeszcze do kolezanki skoczyc poprawic tipsy i pozyczyc >kosmetyki >Master (20: 32) >dobra to akurat se bankomatu skocze >Blondi-80 (20: 32) >a duzo kasy będziesz wyciagal ? >Master (20: 32) >no w gwarku czeba się pokazac no nie ? >ale ty nie biesz ja stawiam >Blondi-80 (20: 33) >Suuuuuper >Blondi-80 (20:33) >mam jeszcze prosbe >Blondi-80 (20: 33) >jak przyjedziesz to zaparkuj nie na ulicy ale wjedz za ten 3 blok tam stoi >takie granatowe bmw mojego brata ale stare I zjebane to zaparkuj obok niego >Blondi-80 (20: 33) >otwosz okna i zalacz jakies techno >Blondi-80 (20: 33) >wiesz bo mam w bloku 2 takie szpanerskie kurwy, to im slepia wyjda z orbit >jak zobacza wypasiona bmw > >Master (20:34) >a mam wyjsc z auta ? >Blondi-80 (20: 34) >no możesz wyjsc i palic , ale tak żeby było widac ze to twoje auto >Master (20: 34) >wiadomo >Master (20: 34) >dobra to ja sie jednak wykompie I tak 21.20 bede pod tym blokiem >Blondi-80 (20: 35) >A mozesz udawac ze z kims rozmawiasz przez telefon ?? >Master (20: 35) >po co mam udawac, podzwonie po ziomkach ma się 500 zl na karcie >Blondi-80 (20: 35) >ale patsz sie w strone okien czy te suki sie patsza >Master (20:36) >dobra >Blondi-80 (20: 36) >bedom srały z zazdrości >Blondi-80 (20:37) >to narazie Norbi lece robic te tipsy >Master (20: 37) >kurwa skont wiesz ze mowia na mnie norbi >Blondi-80 (20: 37) >bo masz na imie norbert nie ? >Master (20: 37) >aha >Master (20:42) >dobra to do zobaczenia >foczka jestes piersza klasa >bedziemy sie super bawic >Blondi-80 (20: 42) >jasne od razu bylo widac ze jestes swoj czlowiek >to przyjezdzaj ale ta muzyke to glosno pusc >Master (20: 42) >wiadomo >

kurrrwa! co za głupia cipa!!! wstyd przynosi kobietom! masakra.fuj...

Gość według kopalińskiego
balzakowski wiek kobiety - trzydzieści do czterdziestu lat. Etym. - por. powieść Balzaka Kobieta trzydziestoletnia (1831 )

Gość kolo3766668558
kocham kobiety ;):D

Gość Którakolwiek
Dzieki Kopallinski:) a do rozbawionego:) kochany nie znasz zycia i kobiet:) najbardziej leca te co nie mowia o tym, tylko spotykaja sie i dedukuja ile ma kasy. Ale nie pisna ani słowem. Ale fakt jest taki, ze nie intersowała sie nim jak miałstara prace. Dopierojak go inne firmy zaciag kly tui tam, był sygnal, ze przed nim wielkie boom finansowe:) Pani zaploneła miloscia;) I juz tak robiła aby był jej i aby gonie wypuscic z łapek. W koncu lata juz nie te, wookolo nikogo. Ona tez nie za wesoło, bez pracy, bez celu w zyciu. Odpowiedzialna nie tylko za siebie, ale i kogos. Marne perspetywy, a tu sie doluskusu przyzwyczaiła, a On tak zabłysnał:) No i siup go:)

Gość kolo3766668558
mi sie wydaje że kobiety lęcą na ludzi którzy sobie umią w życiu radzić , a ci co sobie dobrze radzą nie są biedni . kocham kobiety ;)

Gość Którakolwiek
Ja "lece" na pisarza, co pisze, ale nic dla ogolu tylko sam dla siebie. Nic da kasy, a dla jednego drgnienia serca. I to jet piękne:) Kocham te jego mysli,słowa, filozofie zycia, to jego wyraziste "ja":) jest taki mój:) Poeta i prozaik, romantyk:) ❤️ A wiem, ze jakby tak faktycznie cos napisał to dopiero po wydaniu ksiazki miałby miliony zakochanych kobiet:) A czemu teraz nie widza w nim tej literackiej duszy?:) Bedzie mi piał i citał pa ruski i pa polszyju hi hi:)

Gość A widziełeś
kiedykolwiek samotnego bogacza? Widziałeś aby był dłużej niż jeden dzień sam? Bo ja przyznam Ci się szczerze nie widziałem....

Gość Pewno ze lubie
Pewnie ze lecą kiedyś miałem dużo kasy teraz nie mam jej za wiele i jakoś te fajne laski co ich zawsze było pełno nie za bardzo teraz mnie chcą znać :D

Gość A ja mogę powiedziec odwrotnie
jak nie miałem kasy, praktycznie cały czas byłem sam, odkąd kasa sie pojawiła mogę przebierać jak w ulęgałkach...

Gość Pewno ze lubie
o tym właśnie mówie :D

Gość Bo to pytanie
jest źle zrormułowane powinno brzmieć "Dlaczego kobiety lecą na kase, ale sie do tego nie przyzjaną"

Gość Chcesz czy nie
bo kobiety zawsze starają sie grać swiete. Jedno robią inne mówią, takie są i tyle. Pod żadnym pozorem nie wolno im ufać....