Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reerea

...niewiem ....

Polecane posty

Gość reerea

niewiem jak znalesc jakosc moblizacje...moj facet wyjechal 4miesiace temu za granice bedzie tam jeszcze 6miesiecy ...od miesiaca tylkopuszcza sygnal raz dziennie i w calym miesiacu przeslal jedynie dwa smsy....pozatym widze,ze uzalezniam sie od jedzenia ,jestem szczupla ale od pewnego czasu pozeram wszystko jem dosc duzo o roznych porach i byle co...studia,które byly moją pasją juz nei są ...chyba nie sa bo musze sie zmuszac do nauki ... wczesniej było inaczej

Gość reerea
:(

Gość a ile czasu ze sobą jesteście

Gość reerea
rok

Gość nie wiesz ze nie wiem pisze
sie osobno

Gość reerea
niewazne sa bledy, jak chcesz mi dogryzc to znajdz inny sposób

Gość open
2 smsy w ciagu miesiaca... hmmm brzmi to conajmniej dzwnie. Moze zastanow sie powazniej nad calym zwiazkiem, rok to niewiele... a moze uzbieraj pieniadze i pojedz do niego...

Gość sorry ale..
mnie taki wyjazd na pół roku chyba by zabił. Nie chce Cie dołować ale pół roku może wystarczyć spokojnie żeby wszytsko się zmieniło o 180 stopni w Twoim stosunku do niego (w sensie uraz za jego tak długi wyjazd i za milczenie). On również po przyjeździe może wcale się NIE zachowywać tak jakby był Twoim facetem. Przemyśl to lepiej i ucz się żyć bez niego choćby dla tych 5 miesięcy. Nie ufaj facetowi który wyjeżdża na pół roku i się w ogóle prawie nie odzywa. To nie jest normalne

Gość Dziewczyno ...
a nie łaska napisac list, przeciez sms-y to nie to samo co listy ... Swoje lenistwo do nauki nie usprawiedliwiaj wyjazdem chłopaka :-d Co tu ma wiatrak do piernika? Weź sie za naukę i przestań ubolewać. To że chłopak wyjechał do pracy powinno ciebie cieszyc ...:-D