Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taki sobie piwosz...

Ano jak zwykle dziewczyna jest przyczyną...

Polecane posty

Ano słuchajcie, moze wiecie znacie odpowiedz na takie pytanie dosc głupie...jak sie jest z dziewczyną jakis czas, pominmy go ;] jak mozna sprawdzic czy Ona nie zdradza ? peace... pozdro. I drugie pytanie jeszcze bardziej pokopsane -> jak mozna sprawdzic co Ona czuje ? bo cos napewno czuje ... -eeee...nooo wiecie ;] czy to love or zauroczeniee ... piss.

Gość marudzisz idż spać

sam idz jak nie masz co robic tylko dawac takie prymitywne odpowiedzi...na drzewo wczesniaku

Gość marudzisz idź spać. Piss

Gość a do szkoly to kto za Ciebie
wstanie?

idzzzzzzzz

Gość cool..
"Be lama" :P ;)

Gość marudzisz idź spać. Piss
hehehehehehehehe

pokopasne->(tak zeby było prosciej dla niektórych) -< pokopane>- albo inaczej dziwnee pytanie...

Gość a powiedz w ktorym sklepie
kupujesz piwo?

nie no zgroza...wszedzie na forum tylko tematy "o ja nieszczesliwa. o cos mi kurna nie idzie..." a jak sie pojawi ciekawszt temat to zawsze sie znajdzie gromada polonistow za 3 grosze co go spieprzą :-/ załosnee

Gość a powiedz ktory to ciekawszy
temat sie pojawil?

no stary no sorry ale ja nie jestem nawiedzony by siedziec tu calymi dniami i nocami i przegladac tematy... choc kiedys widzialem ciekawe...a poki co dalej niz strone nie chce mi sie szukac ...

Gość agentDEA
a słyszałeś o skopolaminie albo o pentotalu sodu ??

Gość a powiedz czy calowaliscie sie
juz?

poczekaj ide po kolejne piwo...bo pytaniem mnie dobiłas.... odpowiedz brzmi twierdząco -"yess"

Gość a powiedz ile masz lat
?

z tego co pamietam z uzywania skopolaminy to okolo 80% ludkow na ktorych to wykorzystalem gadali takie bzdrty ze zal sluchac...wiec nie warto ;] p.s to było dobre hehe =:->

a czy te forum wymaga mowienia ile kto ma lat? nie sadze. anonimowosc jest dobra;] a ja zadałem tylko dwa pytania oczekujac w zamian takze jakies odpowiedzi. w wiekszosci topicow sa setki albo mniej niz to odpowiedzi. a my poki co jakos nie mozemy dojsc do porozumienia....ehhh...

jakos dziko ....pije pije i nicc...ide po kolejne...kurde nie moge sie upic piwem ło matko nedznie to widzee...

Gość a powiedz mi w zamian za co
oczekujesz odpowiedzi? tez zadam dwa pytania: ile masz lat i w ktorym sklepie kupujesz piwo?

a długo się spotykacie? to jest istotne. moim zdaniem widać po dziewczynie- jest wesoła i patrzy w oczy. jesli jest zakochana to uważnie słucha pochłania cie całą sobą. za mało informacji zeby coś doradzic

zalezy jakie piwo, jesli wareczke czerwona to biedronka bo najtaniej i po co przeplacac:D a jesli chodzi o inne trunki to wszedzie indziej bo ceny sa takie same w wiekszosci, chyba ze sklepy nocne tam to juz przewał na maxaaa...a lata moje...no wiec...powiem tyle jestem na studiach...i co Wy na to? pomyslicie "a taki sobie !$!%@#% co ma głupie problemy..." no ale coz, wiele osob ma głupkowate problemy a Wy jakby nie patrzec doradzacie im ;]

pojecie czasu jest wzgledne...dla kogos tydzien to duzo a dla kogos kilka lat to sporo. dla mnie tyle ile jestesmy razem to jest ło matkoooo :))

Gość a powiedz czemu zadajesz
pytania jak chlopczyk w liceum. odpowiadam na pytania: pierwsze: zacznij ja szpiegowac, przejrzyj jej komorke, sledz ja, odbieraj za nia telefony, jej poczte. drugie pytanie: zapytac?

oj chyba za duzo wypiłes i nie myślisz logicznie!! to nie byle co- bo np. po 2 latach nie można być zauroczoną!!!albo jest miłość(lub seks) jak kto woli albo nic. Zauroczenie jest tylko na początku!!! co wy faceci myślicie ze można być pod waszym urokiem całe życie? wy nawet wyglądacie tak samo każdego dnia.

ok szpiegowac- ale jak coś zauważy to masz przesrane!!! a detektyw duzo kosztuje(orientowałam sie niedawno- 400 zł jeden dzień) komórka?- od tego zaczęlo sie psuć w moim związku- i juz go nie ma

ale ja jakos nie moge zapytac. bo Ona to hmmmmm nie wiem jak to opisac...ale jest tak ze chlopak pytajac spłasza dziewczynę, nie zawsze rzecz jasna hehe...wiem ze duzo nie pisze o tym wszystkim ale juz miałem kilka tematow ktore nie spotkały sie z pospolitym ruszeniem wiec dałem sobie spokoj na jakis czas z urozmaicaniem mego zycia i dzieleniem sie z innymi tego typu rzeczoma ""] a co do szpiegowania to wyjdzie tak ze Ją osaczam, temu nie zaprzeczysz :]

Gość a powiedz czemu nusiu
nie wyczulas ironii w mojej odpowiedzi na to pytanie? przeciez nie ma skutecznej i pewnej na 100% metody.