Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brązowa21lat

Brązowa wydzielina z pochwy

Polecane posty

Gość Brązowa21lat

Prosiłabym o pomoc. Od jakiegoś czasu moja wydzielina z pochwy jest brązowa i gęsta. Czasami jest ok. Czy to coś niedobrego? Powinnam iść z tym do ginekologa? Czy ktoś wie co to może być? Może któraś z was miała podobny problem? Pozdrawiam.

Gość ellalalaaaa
witaj, od 2 dni mam to samo, nie wiem skad to sie wzielo, ale do ginekologa moge isc do piero za 2 tyg tez sie martwie co to moze byc, i jeszcze ten kolor!

Gość ellalalaaaa
mam nadzieje ze to minie ale tobie tez radze isc do ginekologa

Gość ellalalaaaa
jak Ci sie uda odwiedzic wczesniej ginekologa to napisz co Ci powiedzial

Gość Brązowa 21lat
Na pewno wczesniej mi sie nie uda, zważywszy że na wizyte czeka sie ok 2 miesięcy. Więc może ty mi powiesz co tobie powiedział ginekolog po wizycie. Pozdrawiam.

Witajcie mnie tez sie cos takiego przydarzylo boenie ,wydaje mi sie ze jest to stan zapalny spowodowany przemarnieciem i kiedys nie wyleczonymi jajnikami,zastosowalam wyciag z nagietka z Herbapolu w nalewce ,pomogl ,polecam Ewa

Gość ja byłam u kilku lekarzy
ja mam to samo byłam juz kilka razy u ginka i powiedzial mi ze jest wszystko ok teraz robie wyniki cytologiczne a to powinno wykazac jak by mi cos było

Gość LoxDl
Mam to samo dopiero dzisiaj zauważyłam jestem przestraszona...:(( Co mam robić?? moje gg 10444843 prosze napiszcie mi co mam robić błagam :(( Boję sięiść do ginekologa z tatą i mamą decyduje się iść z braciszkiem:((

Gość balckcat
Jajuz nie moge: Tak, to może być objaw zbliżającej się pierwszej miesiączki - nie martw się ;) Do reszty: Jeśli nie czujecie bólu, sedzenia itd oraz innych dolegliwości to bez paniki - umówić się na wizytę i obserwować czy coś sie zmienia. Może to plamienia?

Gość Nie martwcie się dziewczęta
Dobra, przeczytałam już wszystkie wasze wypowiedzi, co do słowa. Nie zdziwicie się zapewne jeżeli powiem, że mnie spotkało dzisiaj to samo... Mam 17 lat i jeszcze nie miałam okresu, podobnie jak moja mam dostanę go pewnie w wieku 18 i jest to całkiem normalne. Już od jakiegoś roku miałam białą, przeźroczystą wydzielinę bezzapachową nie było żadnej krwi, a dzisiaj poczułam, że znów wylatuje, więc pobiegłam do łazienki a tu...brązowa maź, przeraziłam się tym wszystkim i za razem zdziwiłam, ale poczytałam o tym dość dużo i już wszystko wiem, po prostu zbliża się mój pierwszy okres i tyle ;p Więc radzę dziewczyną, które jeszcze nie miały miesiączki, aby się nie martwiły. Pozdrawiam ;)

Gość justys1699
Odpowiedz do BRAZOWEJ 21. Kochana jestem z wrocławia i mam 19 lat,do ginekologa chodze na Bielany i najdluzej czekam na wizyte tydzien.Jest to niepubliczny zakład ginekologicny ale jest refundowany,naprawde polecam.A co do wydzieliny to w moim przypadku byl to silny stan zapalny i z tego powodu mialam takie plamienia.

Gość rws
he,he faktycznie ,tylko po co ktos odgrzebuje stary watek-Justys po cos sie dogrzebala tak daleko?

Gość justnel
hej justys, a na jakiej ulicy dokladnie jest ten ginekolog? od niedawna studiuje we wrocławiu i potrzebuje akurat jakiegoś fajnego znaleźć :) - moje gg jak cos 2670974

Gość martauśka
ej sluchajcie ja kochalam sie ze swoim chlopakiem zabezpieczylismy sie prezerwatywa.Teraz kiedy piescil mnie palcami po stosunku pojawila sie brazowa wydzielina, czy to infekcja i czy moze to wskazywac na ciaze?

Gość Sylwia12
Hej! Mam 14 lat, nie miesiączkuję, i też mam ten problem, ale się nie martwię bo to już drugie takie plamienie, ostatnie miałam 4 miesiące temu... wydaje i się, że niedługo dostanę okres..,.