Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamcia30

MIKOLAJ JUZ TUZ TUZ.......ORGINALNY PREZENT

Polecane posty

Gość mamcia30
slodycze-hm..odpadaja owszem moze mikolaj z czekolady??moze?? lub taka bombonierka tez ze sw.mikolajem i sa takie male okienka i tam czekoladki,jedno okienko kazdego dnia-taka odliczanka do wigilii hm....widzialam troche zabawek na allegro... mlodszej juz kupilam wozek i lalke z dlugimi wlosami,ma takie fajne kucyki i slodka buzke a co starszej?moze barbie?ale ona juz ma!dzis widzialam taki super jeep dla barbie-moze to? i kilka ubranek??tylko,ze ona chyba nie dba o ubranka z napisem barbie?? chyba jeszcze za mala? wciaz czekam na propozycje!! co wasze pociechy oczekuja od sw.mikolaja????/

moze jakies ladne baby born? ja zawsze marzylam o wlasnym \"dzidziusiu \" :)

Gość Nie będzie Mikołaja
u mnie, pierwszy raz od wieków....nie MAM PRACY ledwo starcza na bieżące opłaty, bo nie znoszę długów.Trudno i nie wesoło mi.:(:(:(

mysle ze super prezentem beda walkie-talkie, nie wiem czy dobrze napisalam :) takie urzadzanka do gadania miedzy soba, fajna sprawa :)

Proponuję jakąś grę edukacyjną. Jest bardzo duży wybór i to w bardzo atrakcyjnych cenach. Wszystkie tego typu produkty dostępne są na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam gorąco. Na pewno wybierzecie super prezent.