Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pustka jest we mnie

pustka.....

Polecane posty

Gość pustka jest we mnie

nie mam pracy, zainteresowań:( chce zmienić moje zycie, ale mam totalnego lenia, nic mi sie nic chce:(:( pomóżcie prosze:( Może Wy mi polecicie czym bym mogla sie zainteresować ?? pozdrawiam

Gość Młaaaaaaa
Hm wnioskuję z emasz poprostu doła giganta też tak mam czasem zreszta chyba wszyscy od czasu do czasu tak maja:)) Zacznij od dnia dla siebie - rób to co lubisz , zjedz dobra czekalade , wypij pyszna kawkę albo zadzwoń do przyjaciółki to najlepsze!!! jak poczujesz sie ciut lepiej stan przed lustrem i powiedz sobie że mam ładne .............. jestem lubiana , mam przyjaciól i powtarzaj to sobie w chwilach zwątpienia. Każdy ma swoje dobre i złe dni trzeba walczyc aby tych dobrych było więcej. Pozdrawiam i ściskam ciepło powodzenia :) :) :) :) :)

Gość pustka jest we mnie
Kochana jesteś dziekuje:) hmmm to o czym piszesz to afirmacje, ale na mnie nie dzialają:( A jeśli chodzi o doła to na pewno go mam, leche sie u "doktora dusz" (przyznam , ze mi pomaga) ale to jeszcze nie to co bym chciała! musze sie odnależś, poszukać jakieś zajecie bo wiesz jak to jest siedzieć cale dnie w domu,,,jobla mozna dostac:)

Gość Młaaaaaaa
hej wiem cos o tym siedziałam w domku 4 lata ( standard matki polki gary pieluchy zakupy i sprzątanie) ale ja lubie siedzieć w domku :) :) :) wiem wiem dziwne to :)) ale miałam zawsze czas żeby posiedzieć na necie , poczytac dobrą książke , wypić pyyyyyyszna kawusie z przyjaciólka lub poprostu poleniuchowac . Pracę w tej chwili mam naprawde faja ludzi w niej ok ale z ,,łezką w oku " wspominam czas siedzenia w domu , zycie jakos wolniej płynęlo. Nie wiem czym sie interesujesz więc nie wiem co Ci doradzić może zacznij właśnie od tego co najmniej wydaje Ci się interesujace :) wszystko ma 2 strony . Pozdrawiam i ściskam ciepło

Gość olkaa
Polecam siłownię. Może cię to nie interesuje, ale wciąga. najlepiej kupic karnet na cały miesiąc, bo jak juz zapłacisz, to będzie ci żal nie chodzić.

Gość pustka jest we mnie
:) Dziękuje za rady:) Jakoś musze zmusic sie do "działania" , ale to jak dla mnie cięzka sprawa... jednak wiem, ze musze jakoś życ a nie tylko wegetować...hmmmm, nikt nie powiedział, że życie jest łatwe i zawsze przyjemne...Jeszcze raz dziękuje za odzew.. 🌼

Gość podobno zajecie jest
najlepsze na tego typu smutki, czyli praca!!