Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doza niesmialosci

pod wplywem tych glupich topikow mam kompleks

Polecane posty

Gość doza niesmialosci

czyatalam temat o duzej pochwie po porodzie i spytalam meza czy tez mi sie rozszerzyla, on potwierdzil, ze troche tak...teraz mam kompleksy i caly czas zastanawiam sie czy mu dobrze jest ze mna i takie tam. czasem lepiej nie czytac niektorych tematow

Gość a kuku
ty wiesz ze ja tez??!!!

Gość powiem wam
ze teraz mi Was zal:( to nie zlosliwe.. kiedys widzialam tu taki topic o szerokich pochwach.. niemal wszystki kobiety ktore rodzily naturalnie zaczely besztac z blotem autora.. zaprzeczac ze mowi nieprawde i ze w sexie po jest jeszcze lepiej...albo z enic sie nie zmienia.. ano.. czasem wmawiamy sobie glupoty bo tak jest latwiej.. a konfrontacja z prawda byla bolesna... cesarka to jedyne wyjscie ...

Do powiem wam Pieprzysz głupoty,taką samą miałam po porodzie jak i przed.Mój facet musi \"ją\"bardzo podniecic bo inaczej go nie wpuści.Nic kompletnie się nie zmieniło.

Gość te topiki nie byly glupie
TYLKO PRAWDZIWE!!

Gość mmmyszka---
to Ci gratuluje hehehe

Gość szczera prawda
przeciez same wiedzialyscie jak jest a mimo to sie w to wpakowałyście mino ostrzezen których nie chciałyscie słuchac - mądry polak po skzodzie

Mam jedną koleżankę która miała z tym problem,ale to była wina lekarza,który ją zszywał.Po prostu żle to zrobił i wiem że miała potem zabieg żeby to poprawic

Gość mmmyszka---
sluchaj no spoko.. Tobie jest po porodzie bosko.. zwezyla Ci sie.. albo pozostala taka sama( fizycznie nierealne ale Tobie wlasnie taki cud sie przydazyl).. dziekuj za to bozi.. a nie tlumacz sie..hehe a poza tym to nie o zszycie chodzi bo zszywa sie wejscie do pochwy a nie pochwe w srodku moja droga:P

Gość Doda Elektro da
ale czasami wejście do pochwy to juz jest taki tunel wielkości rury od odkurzacza

Gość ale tu nie chodzi o wejscie
wejscie ma wplyw na to jak on wchodzi.. a potem to chyba jest w srdku.. w pochwie.. a pochwa to kanal.. przewod.. no kurde przeciez macie pochwy to wiecie.. i tam w srodku to nic lekarz nie robi.. chyba ze robi plastyke pochwy:P.. lekarz zszywa wejscie do pochwy.. a jak facet ma 5 cm to nic dziwnego ze tylko wejscie sie liczy.. jak gleebiej facetowi nie siega to po co mu pochwa?? wystarczy jej wejscie:P:P

Gość dzwieki
a mnie najprzyjemniej jest jak kutasek we mnie wchodzi, jak się wciska w pochwę a nie jest wcale mały - ma 17 cm

Gość kajka_pytajka
ale chyba nikt nie uprawia sexu w taki sposob ze lezy z fiutkiem w srodku.. on wchodzi i wychodzi.. hmm. chyba ze mam zle informacje:P.. no ale zeby bylo milo to nie tylko wejscie ma byc waskie ale sama pochwa.. a pochwa robi sie szersza jak przechodzi przez nia dzidzia..

Gość hahahahahai
chajtajcie się z muzynami - oni mają grube pały ;-) w sam raz na wasze poporodowe wiadra

Gość no i po kompleksach....
:D