Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klarys3

Jechać czy nie jechać???

Polecane posty

Gość klarys3

Sytuacja jest taka: 9 miesiecy temu bylem u niej w domu po raz ostatni. Wpadlismy... ale w smsach. Byly to bardzo ostre smsy i jej rodzice je przeczytali. No i oczywisice nie moglismy sie spotykac, itd. No ale minelo juz te 9 miesiecy. Przez ten czas jej rodzice (jeszcze przed wakacjami) pozwolili jej sie ze mna spotykac. Dzisiaj zaprosila mnie do siebie. Namawiala mnie dlugo, ale ja uparty caly czas przy swoim. W koncu sie chyba obrazila... Ale ja nie chce jechac. Stresuje sie, boje i po prostu jest mi wstyd i glupio... I co wejde ot tak do domu, powiem jej rodzicom jak gdyby nigdy nic "Dzien dobry"? Spale sie ze wstydu chyba... Co mam robic???

Gość babciaDobraRada
nie badz taki wstydliwy, jedz.. zycie takie krotkie .. korzystaj... Powodzenia :D

Gość klarys3
Ale wstydze sie... Niby to bylo juz 9 miesiecy temu, ale ja takie glupoty pisalem, jak ja moge sie im pokazac? Wejsc do domu, powiedziec 'dzien dobry' tylko i isc do jej pokoju. Ale glupio by wyszlo!!!

Gość babciaDobraRada
a coz takiego mogles napisac? pamietaj nic co ludzkie nie jest nam obce jej rodzicom tez nie jest :D nie zastanawiaj sie jedz, bo pozniej bedziesz zalowal a szkoda by bylo :D Ps. moze tak byc ze powiesz dziendobry i pojdziesz do niej w koncu nie do nich przyjezdzasz :P

Gość Klikuklik
minęło wiele czasu....pewnie na boku śmieją się z tej wpadki, nawet jeśłi smsy były ostre...to na serio wiele czasu i nie kierują już nimi gorące emocje. szkoda czasu i życia..... gorsze rzeczy spotykają ludzi powodzenia i odwagi!

Gość klarys3
Moze i macie racje... Te smsy byly okropne, ale to byl taki pierwszy okres takiej wzajemnej fascynacji, pisalismy do siebie rozne gorace smsy. A wtedy akurat wyslalem chyba 30 (!) smsow o tematyce erotycznej, czyli chyba wypisalem wszystkie swoje fantazje...

Gość mleko białe
ja myślę, że oni pewnie i tak juz częściowo o tym zapomnieli. powinieneś jechać, co Ci szkodzi. W końcu młodość rządzi sie swoimi prawami nie? :)

Gość klarys3
Po 17 lat mamy. Ale jej rodzice tacy sa: matka zobaczy ze ona cos pisze i natychmiast zabiera jej komorke i czyta, patrzy co pisze na kompie, caly czas ja kontroluje... Albo musi pytac czy moze jak jest akurat jakis wolniejszy dzien (czytaj: jak mamy mniej lekcji) czy moze zostac po szkole, np. tak jak dzisiaj. Nie mogla...

Gość klarys3