Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anna1969

mlodszy partner???

Polecane posty

jak myslicie jakie szanse ma zwiazek ona 36lat on 28??ona rozwodka on wolny....on kocha i mowi ze zyc bez niej nie moze...ona boi sie ze jest za stara dla niego...on mowi,ze to nie ma znaczenia...i co o tym myslec?? zwariowal?przeciez tyle fajnych,mlodych lasek wkolo....

nikt nie chce podjac tego tematu??czy nikt nie siedzi na tym forum??moze ktoras z was jest w takim zwiazku??/

Gość NO I CO Z TEGO
ŻE ON JEST MODSZY, ZNAM MALŻEŃSTWO Z RÓŻNICĄ WIEKU 14 LAT I CAŁY CZAS SIĘ KOCHAJĄ, MIMO ŻE ONA JUŻ JEST SCHOROWANA I NIE WYGLĄDA NAJLEPIEJ. DLA MIŁOŚCI RÓŻNICY WIEKU NIE MA !!!!!! KOCHAJCIE SIĘ I OLEJCIE METRYKI POWODZENIA:)

dodam,ze jestem kobieta atrakcyjna(na razie??!!) ale co bedzie za 10 lat??? juz sie boje!!

wszyscy znajomi wiedza,ze roznica to 5 lat,jakos boje sie powiedziec,ze to az(??) tyle;nie bylam nigdy w zwiazku z mlodszym facetem,moze dlatego mam dylematy...

Gość nie zwariował
tylko po prostu Cię kocha, a Ty nie bądz głupia i nie rób z tego problemu inne babki Ci tylko bedą zazdrościły:) Widocznie masz w sobie więcej atutów niż 20 letnie siksy. Ciesz się z tego i nie szukaj problemu tam gdzie go nie ma !

Gość nie zwariował
ale on tez się zestarzeje, ten przykry incydent nie dotyczy tylko kobiet:) Zresztą to my kobietki potrafimy ukryć upływ czasu lepiej od mężczyzn. Byle by nie był emocjonalnym dzieciuchem to różnica wieku się nie liczy.

to nic że dzieli was różnica wieku, jeśli cię kocha, to kocha napewno, czeka was wspaniałe wspólne życie. W twoim wieku poznałam 23-latka, ale wspólna praca nas rozdzieliła dostałam ultimatum chce pani pracować, to proszę to przerwać, to chore. On się zwolnił. ożenił. i oto tydzień temu odezwał sie, po roku ciszy, nasze uczucie nie minęło, żadne z nas niejest szczęśliwe w swoim związku. Tęsknimy za tym co mogło nas spotkać Dziewczyno, niemarnuj waszej miłości. bądzcie razem.

i juz slysze mojego eksia- z \"gowniarzem\" sie zwiazala,nie pozwole zeby gowniarz krecil sie kolo mojego dziecka(mam 10letniego syna) to bedzie dla niego argument,zeby nie pozwolic mi ukladac sobie zycia,no bo jak to?? facet moze miec laske o 15lat mlodsza,ale kobieta mlodszego tzn:1.seks,2.kasa.... tacy faceci jak moj eks nie biora pod uwage,ze facetowi moze podobac sie \"stara baba\"ze moze sie w niej zwyczajnie zakochac.... boje sie a plany sa ....

nawet nie wiecie ile znaczy kiedy przeczytam choc 3 wypowiedzi obcych ludzi,ze to mozliwe....bo ja caly czas tak do konca nie wierze...wkolo standart- wszystkie kolezanki maja facetow po 40.... a moj R.jest mlody,ale dojrzaly,to na pewno,z \"emocjonalnym\" gowniarzem nie bylabym

Gość Salwador i Gala
w chuj było takich tematów po co zaczynasz nowy watek? oj baby baby jakie wy naiwne jestescie

czyli bylo miedzy wami 13 lat roznicy??hmmm...no to jest wyzwanie...ja,mimo,ze raczej nie patrze na to co mowia o mnie ludzie,to w tym wypadku boje sie.glownie ze wzgledu na syna

jesli nie odpowiada Ci ten temat to po co w niego wchodzisz??????????????????????? i w jakim celu ten ch.....j???

Gość Salwador i Gala
Facet jak sobie weznie młodzsa laske to neipieprzy ,ze ona jest dojrzła tylko mówi ,ze jest ciasna . A jak baba sobie przystuka gówniarza to zaraz pieprzy o jego dojrzalosci. A przepraszma pod jakim wzglegem jest dojrzały????Czego sie w zyciu dorobił ?Na czym moze mu zalezec? do czego zdazyl sie przyzwyczaic? To ,ze sypia ze starsza nie robi go zaraz dojrzłąego to potrafia 14 latkowie . I ten Twoj opkropny mail lolitka

Gość t
Pomyśl jak eksia zaleje krew, że jesteś na tyle atrakcyjna że stać Cię na młodszego. A jeśli chodzi o syna , przecież im mniejsza różnica wieku tym większa szansa na mniej konfliktów wynikających z różnicy pokoleń. A ty salwador jakiś tam ..... spadaj każdy przypadek jest inny :P

Gość Salwador i Gala
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3102456 Poczytaj sobie zwłaszcza to o cytatach z innego forum. Powiem Ci mój ojciec a jest to juz bardzo leciwy facet zawsze mowił tak ,ze taki mezczyzna nigdy nie bedzie zzył .Jeżeli Ci chodzi tylko o zabawe to jest ok ,ale jezeli sie zakochasz a on Cie zostawi to wtedy dosiegniesz dna i spojzysz w oczy synowi??jak bedzie miał 20 lat ?

salwador,nie znasz faceta wiec spadaj,nie wiem ile masz lat,ale nawet jesli 100 to dojrzaly jestes jak pomidor wiosna....bozeee,ze takich ziemia nosi...dzieki bogu ze nie staja na mojej drodze i mam nadzieje,ze nigdy nie spotkam;jesli mam zaspokoic twoja ciekawosc,to moj facet niedawno wrocil z iraku,szczesliwie wrocil... i ciezko pracuje...a zreszta co ja sie tlumacze takiemu....

Gość mmm***
piszesz ze on ma 28 lat, to juz dojrzaly facet i chyba wie czego chce, ciesz sie ze zainteresowal sie wlasnie Toba, to chyba o czyms swiadczy, ja mialam podobny przypadek ale on mial 21 lat i chyba jeszcze nie dorosl do zwiazku z 10 lat starsza od siebie, ale zycze wam jak najlepiej, powodzenia!!

Gość Salwador i Gala
Ludzie przestancie wierzyć w te absurdalne brednie. Mam juz dosyć czytania w necie naiwnych kłamliwych zyczeń na temat dopasowania seksualnego ludzi z taką różnicą wieku. To dopasowanie z pewnością jest ale cóż z tego ono nie będzie trwało wiecznie, i przestanie odgrywac rolę z inicjatywy męzczyzny jak zam zycie, bo jego partnerka najzwyczajniej mu "zbrzydnie" więc o dopasowaniu nie będzie mowy. Nie mam pojęcia kto promuje takie relacje które zakonczą się przreciez upodleniem kobiety na jej włąsne życzenie, bo biedaczka naczytała sie bzdur w jakims pisemku dla gospodyn dmowych. Jest w tych opisach dużo zakłamania, dużo fantazji nie mających nic wspólnego z prawdą, i jakieś zwalanie całego złą świata na "niedopasowanie temperamentów", przy klauzuli że wszelkie problemy ludzkości się rozwiążą jeżeli temperamenty zostaną dobrze dopasowane. Może najpierw kilka faktów na temat psychiki męzczyzn w wieku 17-23. 1- Po pierwsze to do 24 roku faceci fantazjują o seksie z wieloma kobietami. Jest to wiek w którym ciezko jest się skoncentrować na jednej dziewczynie a juz z pewnością poswięcanie jej czasu i uwagi, słuchanie itd . Podoba nam się 30 kobiet jednoczesnie i na kazda ma się "chętkę" - to znaczy że na wiernośc wobec jednej- przynajmniej te emocjonalną- nich nikt nie liczy - to taka ciemna strona temperamentu. Hormony wykrzywiają nam obraz kobiet na ich plus- nie dostrzegamy ich wad ich braków które w kilka lat później okażą się odrażające dla faceta. Podoba nam się i 19-stka i 16-stka i 36-ka i 43 itd itd. By sie uspokoic faceci oddają się masturabcji która obniża pozim testosteronu dzieku czemu mozna spokojnie przygotowac się do sesji egaminacyjnej. Ale drogie panie nie myslcie ze skoro podoba nam sie 43ka to zrobimy dla niej wszystko - nic bardziej błednego. Idę sobie ulica widze kobietę z dzieckiem lat 43 myslę "wypieprzyłbym ją pod tą sciana". Wracam do domu, masturbuje się by "marzenie z udziałem tej 43-ki" odeszło, a kiedy wieczorem wychodzę ze smiećmi spotykam jakąś np: 22-latkę która tez mi się podoba, i historia z masturbacją zaczyna sie od początku. Ta 22 jest moją obsesja i poążdam jej tak długo aż po 4 czy 5 masturbacji z jej udziałem w fantazji, mi mija. 2 -jest to wiek w którym dziewczyny traktuje się jak łatwe laleczki do "przedymania" i te 19-nastki i te 30-ki marzymy o tym by z nimi sie przespac a nie o tym by z nimi układac sobie życie(nie chcemy nawet romansu- chemy jednorazowego pieprzenia i odejścia) - to włąśnie czyni wysoki poziom hormonów z naszą psychiką. Więc nie wiem czy to kobietom odpowiada, a jeżeli nawet przy zacisnietych ustach jakims desperatkom to odpowiada to niech wiedzą że faceci gardzą tymi które godzą się na takie traktowanie z ich strony. - dokładnie tak : pożadamy kobiet szalenie ale czujemy instynktownie że realizacja takiego pożądania zbyt szybko wiele zepsuje - więc po stosunku często faceci brzydza sie kobietami których tak pragneli "przed". 3 - Jeżeli juz jakis 20- latek trafi na tęże "kobiete po 30ce"z która stworzy romans to niech Panie wiedzą że 20-latkowi tak samo znudzi sie 19-latka jak i 30-latka. Wiek nie odgrywa roli bo umysł mezczyzny przywyknie do urody swej partnerki i powie "dosyć" - więc niech mi już żadna nie bredzi o tym że 30-latka swoim temperamentem utrzyma 20-latka bądx mu nim zaimponuje - imponowac to mozna urodą. Wrecz przeciwnie chęc kobiety na seks działą odpychajaco na faceta i wrecz czyni kobietę w jego oczach śmieszną. Ale przejdzmy do dalszych losów tej historii: 16:30 Cytat z innego Forum 2 Braiera 24lat u faceta W koncu dochodzimy do bariey 24/25 lat kiedy na szczęscie poziom hormonów spada w facetów i staja się oni bardzo wybiórczy - stad rozpad wielu par (faceci widzą na oczy z kim są, a co chodzi po ulicach), stad tak wielu singli w tym przedziale wiekowym, bo szczeniackie fascynacje okazały się utopijne. Partnerki te którymi bylismy zachwyceni w wieku 18, 20 lat okazały się "słabiuśkie, przeciętne niedorobione", nie chcemy takich. To tyczy się tez tych 30-tek. Ale odniesmy to do sytuacji topikowej. -Ja jako 22 latek nabuzowany hormanami wręcz zaslepiony hormonami z ciągle "stojącym siusiakiem" mam romans z 32 latką. I niech to trwa do moich 24 urodzin kiedy poziom hormonów mi spada a ja przejrzewam na oczy z kim sie zadałem przez ten czas. I tutajk dochodzi do uderzenia "zakochałem sie w koromysle, w starej babie, co ja w niej widziałem?". Zaczynam się pocic z przerażenia widząc np piękna szczuplutką 19-stkę która skonfrontowałem ze swoja partnerka lat 34. Dochodzimy w tej chwili do tego kłamstwa feministycznej prasy które brzmi: ((( Milosc zwycieza wszystkie przeszkody - a te zwiazane z wiekiem nie naleza do najtrudniejszych!)))) jest to załosne, kłamliwe i tak niezwykle naiwne sugerujące że 28 latek nie zwróci uwagi na tyłek kobiety 38-letniej usiany celulitisem, ani zarosnięte pachy, ani rozstepy, że los kobiet które uwierzą w te "zyczenia do Sw. Mikołaja" jest bardzo bardzo smutny. Miłośc nie zwycięzy niczego - i takich kłamstw o jej potedze prosze mi nie serwować. Nik nie zwyciężył jeszcze ze swoja naturą, kazdy z nią przegrał więc dobra wola i dobre chęci przegrają z naszą natura. Co to oznacza - własnie to że wystarcz zobaczyć na ulicy kobietę piekniejszą od naszej "dziewczyny" a juz nasza miłośc wyparuje w mgnieniu oka - w przypadku związku 20latka i 30-latki sprawdzi sie tym bardziej Dlaczego nikt nie pisze że kobiety po 30-ce przeciez się starzeja co jest cholernie widoczne? Po 30-ce wszyscy lecimy w dół ludzkośc nie zna przypadku by młodnieć. A menopauza która dopada kobiety juz w 36 roku zycia? - co jest? nikt nie zna takiego terminu -jest on wam obcy? Twarz kobiety pokrywa się zmarszczkami, jej skóra na posladakch dotknieta jest celulitisem lub pomaranczową skórką, co wygląda ohydnie i jest porażające dla oka. Jeszcze kiedy kobieta jest wypieta to tego nie widac przy naciągnięciu skóry ale w samych stringach przechadza się po domu falując tąze pomaranczową skórka - to dla mnie jest to koszmar. O paradontozie tak częstej u Polek tez jakoś nikt nie chce wspominać - czemu?. Faceci sa niecierpliwi i wrecz wsciekają się że zostali oszukani "zyciowo". Ich 30 która była księzniczka okazała się "niczym", przecietną słabą kobietą o która nie warto wlaczyc i sie starac a która wrecz stanowi powazny ciężar w naszym zyciu i przeszkode w związku z młodszą piekniejsza kobietą. Więc tłumacząc to bardziej dogł.ebnie by pozbawic jakies naiwne panie złudzeń - takie związki nie maja szans, bo kiedy hormony spadaja faceci zaczynaja "przejrzewac na oczy", zaczynaja pyatć z pozałowaniem i irytacją "kogo wpuściłem do swojego zycia" i "o kogo ja zabiagałem - o te staruchę?" Jeżeli ktoś uważa inaczej prosze mi wyjasnic czy 24 latek który ogląda się za młodymi laskami z opalonymi tyłkami powaznie przymknie oczy na to iż jego 34 ma przed soba menopauzę, zmarszczki, celulitis, wstydzi się wyjśc w stringach na plazę, nie ma juz sił i zdrowia i chęci by pójśc na imprezę gdzie sa same 20-letnie superseksbomby?. Czy jest jakiś domator -fajtłapa który przymknie na to oczy?. Czy taka kobieta lat 34 będzie mu dorównywała kroku w jego młodzienczych szalenstwach typu : "o 3:00 wypływamy w morze?", jedziemy na koncert do Katwoickiego Spodka. Czy on nie zwariuje na punkcie dziewczyny 24-18lat, cieszacej się zyciem i tym że wszytko przed nią. Czy taka piękna opalona chichoczaca z odsłoniteym slicznym brzuchem 22- latka, przegra z babą po 30-ce ropzamiętująca przeszłość i zawody życiowe?. No przeciez trzeba byc naiwnym by odwracać role przyporządkowane przez naturę i łudzic się że to wyjdzie. A kiedy ja będe miał 30 lat to mam miec "kobietę 40-ke". A kiedy stuknie mi 35 i refleksja nad przemijaniem młodości mam cieszyć się swoja 45letnią -babcią, ciocią czy tam mamusią jako moja kochanką?. Czy ktos chce ze mna polemizować?

hmmm.... na temat psychyki faceta moglibysmy podyskutowac...tak sie sklada,ze co nieco wiem na ten temat,to jakie kobiety podobaja sie facetom w okolicach 30 TO SPRAWA INDYWIDUALNA....ja nie pisze o facecie,ktory jest po 20....a z takimi to fakt,poziom ich hormonow jest podobny do poziomu kobiety po 30(wiem z wykladu prof starowicza,tak sie sklada,ze bylam jego sudentka),dlatego tez dogadauja sie w lozku doskonale..... poza tym,jezeli kobiety po 30 maja zarosniete pachy i rozstepy na posladkach to sorry,ale masz jakies przykre doswiadczenia z tym zwiazane...ja i moje kolezanki depilujemy sie skarbie,uzywamy dobrych kremow i naprawde jak narazie nie narzekamy,mimo,ze nastolatkami bylysmy w czasach,kiedy na polkach nawet kremu nivea nie bylo...znam nastolatki z rozstepami i z zarosnietymi pachami tez

Gość klika
SALWADOR CZY TY NIE POJMUJESZ ,ŻE KOBIETOM NIE TYLKO O SEKS CHODZI MATOLE JEDEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TU CHODZI O WSPÓLNE ŻYCIE, NIE TYLKO SEKS SEKS JEST SOLĄ ŻYCIA A NIE TREŚCIĄ! ZROZUMIENIE, SZACUNEK I MIŁOŚĆ NIE ZALEŻĄ OD WIEKU A TEN GOSTEK NIE JEST NIEWYŻYTYM 18-STO LATKIEM TYLKO JEST PRZED TRZYDZIESTKĄ, GDZIE NORMALNY FACET POTRAFI TWORZYĆ TRWAŁY ZWIĄZEK!

Gość klika
SALWADOR JESTEŚ JAKIMŚ ZDOŁOWANYM DUPKIEM, WEDŁUG CIEBIE KOBIETA PO TRZYDZIESTCE WYGLĄDA JAK POTWÓR I JUŻ TYLKO DO TRUMNY SIĘ NADAJE! OTÓŻ WYOBRAŹ SOBIE ,ŻE NIEKTÓRE TRZYDZIESTOPAROLATKI WYGLĄDAJĄ LEPIEJ NIŻ DWUDZIESTKI.

Gość klika
I JESZCZE COŚ .... CHYBA MÓZG MASZ USIANY CELULITEM I DLATEGO JESTEŚ TAKI DURNY.

roznica miedzy kobieta po 20 a po 30 jest nie tylko w ilosci rozstepow- kobieta po 30 juz wie czego chce i nie da sobie w kasze dmuchac....ja wiem,ze nie pozwole sie juz nikomu skrzywdzic,ani 30,ani 40 ani 70latkowi...moj facet tez ma tego swiadomosc...jest madry i zdaje sobie sprawe ile moze sobie pozwolic...i ciekawe jest to,ze to on jest zazdrosny o mnie!??ciekawe co??? wg niego to za mna sie ogladaja faceci i to on jest dumny z tego,ze idzie ulica kolo mnie....

a mnieie sie wydaje,ze salwador jest niezrealizowanym 20-latkiem( czytaj:nie bzykal laski po 30;)albo chcial i mu nie dala??? stad jego wlasnie takie wypowiedzi na ten temat...bo czytajac strony ktore mi podal domyslam sie,ze tam tez wypowiadal sie w podobny sposob soorryy za bzykal:)

Gość mloda kochanka
znam mezczyzne ktory 10 lat temu zwiazal sie z kobieta o 13 lat starsza od niego, od 2 lat jestesmy kochankami a ja jestem od niego o 20 lat mlodsza- on ma chyba cos z glowa nie tak - taka rozbieznosc wiekowa

Gość jasneeeeeeeeeeeee
Taka piekna i taka madra ,ze maz ja zostawił i nadstawia młodziakowi ,ktory pewnie ma kopleks edypa ,albo rowiesnice go nie chca i jeszcze inne wariatki je mowia jaka to atrakcyjna ;) Do puki bedzie dawac za darmo zawsze bedzie spacerowal i cieszył sie :)

Gość jasneeeeeeeeeeeee
mloda kochanka a w jakim jestescie teraz wieku? To normalne oglada sie za młodoscia ,której nidgy nie mial ,bo budził sie koło staruchy teraz to nadrabia .

Gość mloda kochanka
ja mam 20 lat on ma 40 a ona 53 albo juz 54 lata

no coz....nie wszyscy tutaj jednak sa normalni...no i zanim wezma sie do pisania powinni zajrzec do slownika ortograficznego...a ta ktora zwiazala sie z tym ramolem o 20 lat starszym-szczerze wspolczuje.....brak kasy?? czy moze brak powodzenia u przystojnych rowiesnikow???;) pozdrawiam i zycze szczescia