Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakompleksiona

Uda, uda, uda

Polecane posty

Gość zakompleksiona

nie wiem jak wyszczuplić uda, moja w najgrubszym miejscu mają 48cm, mam 167cm wzrostu, czy nie są za grube? chciałabym aby były szczuplejsze, dodam że dużo jeżdże na rowerze więc to też zrobiło swoje

Gość zakompleksiona
i co z nim robisz?

Gość zakompleksiona
a cała reszta ma świetne nóżki?

Gość do zakompleksionej
dziewczyno nie załamuj mnie,ja mam tyle wzrostu co Ty,nie jestem osobą grubą,a w udzie mam 54 cm:(

Gość chore to
nie wiem z czego Ty chcesz te uda odchudzac. no ile one maja miec? jestes nienormalna. jestem od Ciebie nieco wyzsza, zmierzylam udo i mam 55 i jakos normalnie i ladnie moje nogi wygladaja. zajmij sie dziwczyno czyms co rzeczywiscie moze byc Twoim problemem

ja tez mam troszeczke grubsze, a w zyciu nie powiedzialabym, ze one sa GRUBE :D sami sobie problemow szukacie? :D

Gość stukupuku
zakompleksiona, weź daj sobie spokój, bo ludzie mają naprawde gorsze problemy z waga ja mam 160 i 54 w udzie i wcale nie uważam siebie za grubą, nawet by mi to do łba nie wpadło...zajmij się czymś mądrzejszym niż rozpaczaniem nad rozmiarem uda!

kolejny taki sam temat- jak schudnąć albo wyszczuplic uda............................... Chciałoby sie miec ale nic sie pod tym kątem nie robi. A wystarczy troche pocwiczyć!!!!!!!! mam 172 cm wzrostu i straciłam w biodrach 15 cm (dzięki intensywnym cwiczeniom) i moje uda mają teraz 46 cm w najgrubszym miejscu. Bardzo schudłam i to w sumie w szybkim tempie. Nie musisz chodzic na siłownie, mozesz ją sobie zrobic w domu! po co tracic pieniądze?? mozesz 2 razy w tyg pójsc na basen bo woda to zbawienie dla smukłej i zgrabnej sylwetki. ja pozbyłam sie w ten sposób cellulitu............az znowu chce sie zyc! z 62 kg zrzuciłam do 53. I nie zamierzam juz chudnąc.

polecam jeszcze masaze, peelingi i naprzemienne prysznice zimną wodą i cepłą dla ujędrnienia ciała.

Gość DOO autorki
48 cm to dla ciebie katastrofa? Dziewczyno, czy ty marzysz o figurze anorektyczki?!?! Ja mam 53cm przy 165 cm, i jest 2 cm za duzo, a ty? Matko przesadzasz!