Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulalala

DZIEWCZYNY JAK MYŚLISCIE CZY TO PASUJE???

Polecane posty

Gość ulalala

Czy pasują : kozaczki +spodnie jeansowe wywijane takie do pół łydki+ płaszczyk (cienki) długości do kolan.

Gość a rajstopki
?

Gość ulalala
:) a Ty dalej z tymi rajstopkami... PYTAM POWAZNIE

dla mnie ok myśle że bedziesz wyglądać fajnie :) natomiast szczytem bazguścia jest dla mnie moda tego sezonu aby wkladać nogawaki spodni w buty, wybaczcie ale wygląda to jak by się szło do stodoły posprzątać.... bo o ile pamietam to na wsi chłopi wkładali nogawaki spodni w gumofilce żeby się nie pobrudziły:) spro za taką ocenę ale dziewczxyny trochę dobrego gustu a nie ślepa pogoń za modą:)

Gość nodi19
nessca zgadzam sie,jak dla mnie to wygląda komicznie :D

Gość ulalala
nie nie... nogawki do spodni odpadają:)

ehh myslę że zaraz pojwią się tu głosy dziewczyn które posadzą nas o brak dobrego gustu bo nie chcemy wciskać nogawek w buty:P

Gość ulalala
Mi to zestawienie nad którym zastanawiam sie czy ubrac jakos śmiesznie wyglada. Tyle ze pare razy widziałam dziewczyny tak ubrane, a wczoraj nawet babka w TV tak wyglądała. Zastanawiam sie wiec czy przypadkiem to ja zacofana nie jestem, wiec pytam czy pasuje

Gość nie znacie sie
Nogawki od spodni w kozakach bardzo fajnie wygladaja, pod warunkiem, ze zarowno spodnie jak i kozaki sa ladne i odpowiednie do siebie dobrane. Spodnie musza byc bardzo obcisle i najlepiej zwezane, zeby nie wystawaly spod kozakow i nie pogrubialy ich. Kozaki tez musza byc fajne, nie tandetne, najlepiej z wywinietym kozuszkiem. Mnie sie bardzo podoba taka moda i sama tak chodze. Nienawidze natomiast tych futrzanych do granic kozakow, ktore niedawno byly modne (nie wiem czy sa nadal). Nosily je wszystkie gwiazdy, a dla mnie byly po prostu koszmarne. Wygladalo sie w nich jak yeti.

uważam że bedzie ok (co niektorzy powiedzieliby trendy:P ) no chyba ze wszystkie rzeczy sa w innych nie pasujących do siebie kolorach:P to zmienia postac rzeczy :) nie mart się- jeżeli bedziesz sie dobrze w tym zestawieniu czuła to na pewno dobrze bedziesz wygladać:)

do nie znacie się--->> ok przyjmijmy że o gustach się nie dyskutuje... dla mnie kicz i tandeta (podobnie jak te futrzaki :) ) dla ciebie nie... ok ale akurat do tej mody nie dam sie przekonać- widziałam ostatnio dziewczyne zgrabna, szczupła, waskie jeansy, długie kozaczki... i te biedne nogawki wciśniete w buty... mowcie co chcecie dla mnie kompletny brak klasy... tyle :) pozdrawiam

Gość ulalala
Dziekuje za powyższe wpisy, ale poprosze o opinie:)

Gość nie znacie sie
nessca - czytaj prosze ze zrozumieniem, napisalam, ze spodnie musza byc odpowiednie do takich butow, tzn. bardzo waskie i obcisle, zeby nie wystawaly i nie wypychaly kozakow. Co z tego, ze nogawki sa wlozone do butow, skoro ich nie widac i to nie przeszkadza?

Gość ulalala
A odpowiesz na moje pytanie?