Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość acech

Od czego zacząć poderwanie dziewczyny?

Polecane posty

Gość acech

niech dziewczyny się wypowiedzą.... od czego trzeba zacząć podrywanie dziewczyny - gest, spojrzenie a może coś innego?... nie umiem podrywać

Gość Jimmy Jąderbrak
od poderwania dupy z fotela

Gość acech
racja tylko u mnie wystepuje deficyt kobiet

Gość Hura Hura Hura
Od usmiechu i nie daj boze byc nachalnym.

Gość od mocnego uchwytu
żeby poderwać dziewczyne musisz najpierw mocno ją złapać silnym uchwytem za uda lub w pasie. gdy będziesz ją pewnie trzymał możesz zacząć podrywać pamiętając że przecietna laska waży 50-60 kg. i jeśli nie masz mocnych pleców to poderwanie jej na wysokość powiedzmy 40cm nad ziemie może cie kosztować wypadnięciem dysku. tak więc najpierw radziłbym miesiąc na pakerni :) :)

Gość zależy jaką
jeśli jest rózowa bejbe,wystarczy otworzyć portfel napakowany banknotami jesli brzydką metalówa,wystarczy połozyć chuja na stół :) gorzej z normalną,wtedy trzeba się nagadać itp.

Gość do TMT.........
tobie się chyba płyta zacięła

Gość ja ma 25 lat

Gość nie jestes sam

Gość kikikiki maupa
Walnijcie sobie lufe na odwagę, a jak nie pomaga, to jeszcze jedną i jeszcze jedną, i jeszcze ...

Gość znawczynniii
jezeli chodzi o mnie to przede wszystkim poderwiesz dziewczyne na bardzo dobre poczucie humoru ,jakis zarcik ,ciekawa historia i najwazniejsze nie badz nachalny ,jezeli powie nie to nie

a mnie mozna poderwać na głębokie spojrzenie i kilka słodkich słówek. głupie, co? Z boku jestem taką poważną, niezależną osobą a można mnie oczarować płytkimi komplementami;) ech ta kobieca próżność witam TMT - dawno Cie nie widziałam;)

Gość bcer
mam 22 lata i 6 miesiecy i nigdy nie miałem dziewczyny

Gość qrna jego***
bądź złośliwy a natychmiast zrobi się PODERWANA :)

Gość Klamerka
jeśli jest rózowa bejbe,wystarczy otworzyć portfel napakowany banknotami jesli brzydką metalówa,wystarczy połozyć chuja na stół gorzej z normalną,wtedy trzeba się nagadać itp Tekst wygral bezkonkurencyjnie :D :D

nie wiem chlopaki co jest z wami nie tak,myslicie ze ktos wam wystawi gotowa recepte na podryw,wy zastosujecie a potem laska wasza,do tego trzeba serca ,troche wysilku,checi,sam urok osobisty sie nie liczy

podrywanie to sztuka flirtu,rozmowy,gesty,pozatym chyba nie chodzi o podrywanie kazdej kobiety dla sportu tylko tej wybranej ktora bedzie dla was idealna pod wzgledem urody ,charakteru,oczywiscie najpierw takowa trzeba poznac a potem zauroczyc i dopilnowac by to potrwalo jak najdluzej

to zalezy od typu dziewczyny i miejsca, w ktorym sie znajdujecie... Ja proponuje najpierw usmiech- w ten sposob sygnalizujesz jej, ze Ci sie podoba. Jesli ona odpowie tym samym, mozesz podejsc i zagadac :)

Gość bzyk...........

Gość dziewczyny ratujcie
jak to u was wygladalo

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
to zalezy w jakim miejscu sie znajdujecie i czy juz ja znasz czy nie.ja ostatnio bylam na 18 kumpeli i wiadomo ,polowy gosci nie znalam.jeden chlopak bardzo mi sie przygladal ale ja nie zwrocilam na niego uwagi,moze dlatego ze nie byl jakos wyjatkowo urodziwy,taki normalny,nie wyrozial sie z tlumu.siedzielismy przy jednym stole wszyscy i on przyszedl.zachowywal sie na luzie,zartowal i takie tam, pytal sie caly czas czy chce cos do picia i byl poprostu mily. i teraz przechodze do tego co dziala na mnie tak,ze potrafie sie zakochac na pierwszym spotkaniu :) kiedy np prosi mnie czy wyjde z nim na zewnatrz bo chce zapalic albo przewietrzyc sie to puszcza mnie przez drzwi pierwsza i tak lekko obejmuje mnie w pasie ze niby sie tak przez innych przeciska.cholernie dzialaja na mnie meskie dlonie obejmujace mnie w pasie:)potem rozmowa,taniec .musi byc tez inteligentny :) i niezbyt papciowaty,nie lubie kiedy wszyscy pija po piwku a on mysli ze spodoba sie mi nie pijac i mowi ze nie pije.chlopak ktory nie pali i nigdy nie wypije nawet okazyjnie piwa jest mulowaty a po mojejm papciowaty :)

Gość Erfli
może nie pić i nie palić to też jest dobrze, najważniejsze żeby był chudy

Gość co ja bym dal za dziewczyne