Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawaaa

Kobiety ZMUSZANE do prostytucji......

Polecane posty

Gość ciekawaaa

Tak się zastanawiam .... wiadomo, ze do wielu burdeli werbują podstępem młode kobiety obiecując prace taką normalną, a potem zabierają dokumenty i sprzedają do burdeli. Taka młoda kobieta zmuszana jest do prostytucji... jest to jednak profesja nie na całe zycie. Jak myslicie co dzieje sie z tymi kobietami, które juz są starsze i nie nadają sie juz do prostytucji. Chyba nie wypuszczają ich bo przeciez mogłyby od razu na policji wszytsko wygadać.

Gość upupuuu

Gość ciekawaaa
czy zabijają je??? to chyba raczej mało prawdopodobne

Gość ciekawaaa
Nikt sie nie wypowie??

Gość co racja to racja
tro ja opowiem ci pewna historie Mojej znajomej znajoma miala corke ktorej cos tam stzrelilo do glowki poznala faceta przez swoja kolezanke . Postanowily uciec z domu i zatrzymaly sie u tego faceta. Facet wywiozl je do innego miasta i przetrzymywal w hotelu ( wiezil). Hotel o tym wiedzila i nic z tym nie robil.siedzilay tam zz tydzien nakotyki, alkohol, wykozystywanie. Mial wobec nih calkiem ciekwe plany cos jak burdel obwozny. dziewczyny na szcescie zdolay uciec.

Gość ciekawaaa
No tak... tyle ze mnie interesuje własnie to co dzieje sie z takimi kobietami na siłe trzymanymi w burdelu, które robią sie juz stare i bezuzyteczne... co oni z nimi robią? Chyba ryzykowaliby gdyby oddawali im dobrodusznie wolność bo mogłyby iść od razu na policje

Gość biedrona nakrapiana
ciekawa.... w tej sytuacji,ktora cie ciekawi..sa dwa oblicza....kobiety, ktore wbrew swojej woli sa uprowadzane i prostytuowane oraz kobiety, ktore swiadomie (z roznych przyczyn) zdecydowaly sie na prostytucje.. kobietom z obu grup..ciezko jest \"zerwac z zawodem\" z roznych wzgledow:\" pieniadze, prezenty od klientow, darmowe narkotyki albo przyzwyczajenie, lek przed powrotem do \"normalnego zycia\", lek przed opinia spoleczenstwa(no bo gdy by sie ktos dowiedzial, w jaki sposob zarabialam na zycie...)..niepewnosc o prace.. co do kobiet, ktore sie \"starzeja\" i nie nadaja sie do zawodu....poprostu zastepuje sie je \"mlodszym modelem\"..... jezeli cie ten temat na prawde interesuje to zapraszam do dyskusji...temat jest mi bliski...bo bronilam prace magisterska na temat prostytucji..

Gość ciekawaaa
Domyslam sie ze zastepuje sie je młodszymi. Mnie własnie interesuje to czy takie zmuszane kobiety do prostytucji potem są normalnie wypuszczane na wolność... A tak na marginesie do do jakiego wieku są w burdelach prostytutki (tak w przyblizeniu)

Gość kolo4543543
sprzedają je na organy

Gość biedrona nakrapiana
czy kobiety sa wypuszczane na wolnosc???????????????? czesto te kobiety sa przyslowiowo wyrzucane na bruk...bo jezeli nie przynosza odpowiedniego "dochodu"..to nie ma sensu ich trzymac.. a wiek kobiet pracujacych w agencjach/burdelu ..wynosi od 15-46..przynajmniej ja z kobietami w takim wieku rozmawialam

Gość ciekawaaa
A własciciele burdeli nie boją się, ze one potem pójdą na policje i o wszystkim powiedzą??? Nawiasem mówiąc chętnie przeczytałabym Twoją prace magisterską, musi być pewnie bardzo ciekawa. Ja swoją pisałam na bardzo banalny temat - alkoholizm:)

Gość kolo 454345
ciekawa coś ty taka ciekawa mniej wiesz lepiej śpisz nie wiesz o tym

Gość Takie kobiety

Gość ciekawaaa
A własnie ze jestem ciekawa. Bardzo szkoda mi tych kobiet i i zastanawiałam sie co dzieje sie potem z nimi kiedy sa juz niepotrzebe. Ciebie to nie interesuje to po prostu nie czytaj tego topiku i po problemie:)

Gość Takie kobiety
w wieku 40 lat idą na emeryturę, bo pracują w ciężkich warunkach i im się należy tak jak górnikom :-D

Gość biedrona nakrapiana
ciekawa czesto te kobiety sa tak zastraszone, ze nie mysla o tym, zeby pojsc na policje i czego wlasciciel domu publicznego ma sie obawiac? wiekszosc z nich i tak pewnie by sie wykrecila...a poza tym jedna prostytutka umowmy sie szczerze, na komisariacie nie bedzie traktowana powaznie....

Gość biedrona nakrapiana
ciekawa.. co innego jezeli do prostytucji zmuszana jest osoba maloletnia no i musza byc na to dowody..

Gość tez ciekawa
hmmmm.... a jak mają okres to nie pracują w tym czasie?

Gość biedrona nakrapiana
tez ciekawa..a jak ty masz okres to wspolzyjesz?

Gość niektóre w tym czasie
współzyją przeciez

Gość xxx2005
moglabym wiele napisac na ten temat ale i tak wiekszosc mnie z was skrytykuje,a mam wiele do powiedzenia na ten temat,wiec daruje sobie lepiej....

Gość ciekawaaa
Napisz... załozyłam ten topik z ciekawości i moim celem nie jest wyśmiewanie czy krytyka. Ja tych kobiet nie krytykuje ja im głęboko współczuje

Gość xxx2005
napisz do mnie na maila tajemnicza23_82@o2.pl to pogadamy,tu nie chce o tym rozmawiac,boje sie...

Gość olkaa
Czytałam, że jeżeli ma to miejsce za granica, to nikt z nimi nie rozmawia, bo są natychmiast wydalane za nielegalna prace. Myślę, że często takim właścicielom burdeli nic nie grozi, bo maja układy z miejscowymi władzami. Nie oszukujmy sie, że tylko u nas jest korupcja a gdzie indziej jest super.

Gość xxx2005
sorka ale smiac mi sie chce jak to czytam...prawda jest calkowicie inna, w polsce sutenerstwo jest karalne z tym ze dziewczyny boja sie zeznawac , z tym ze sa inne sposby by komus to udowodnic!!! Np. ze ktos wykorzystuje czyjes mieszkanie do czerpania korzysci materialnych- bo wlasciciele burdeli zazwyczaj wynajmuja takie mieszkania, mozna tez inaczej jezeli wlasciciel mieszkania wie pod co jest wynajmowane mieszkanie , to mozna sie jemu dobrac za dupe ze czerpie korzysci materialne z prostytucji a to podchodzi juz pod sutenerstwo!!! Kolejna Sprawa to to ze jest taki utarty mit ze panie ktore tak pracuja sa zmuszane , gówno prawda wiekszosc pracujacych tak pan robi to z wlasnej nieprzymuszonej woli bo np. zmusila ja do tego sytaucja zyciowa, owszem sa przypadki ze panie sa zmuszane ale to bardzo maly procent!!! Istnieja pewne organizacje takie jak np. La strada które pomagają takim kobietom zmuszanym do prostytucji!!! Co do burdeli za granicą ...jesli jestes zmuszana, to owszem gadasz ale z klientami,robisz tak jak oni gadaja , a jak nie to wpierdol i gwałt !!! Teraz coraz wiecej kobiet wyjezdza , do takiej pracy... takie sa realia!!!! To jest bardzo przykre ale prawdziwe!!!!

Gość no właśnie
prawda taka jest że 90%kobiet w burdelach nie jest do niczego zmuszanych a te 10% powoduje wielką gadanie że biedne polkisą wykorzystywane itp!czy one nie mają mózgów?{nawet takich małych jak przeciętna kobieta!}widocznie nie mają ja tego nie rozumiem! jak można być tak głupim i tępym!

Gość xxx2005
ja rozrozniam2 rodzaje kurvv-jedne pania robia dla piniedzy to,drugie sa z charakteru-i to według mnie gorsze jest....ma ktos jeszcze jakiespytania to chetnie odpowiem...

Gość biedrona nakrapiana
real.... szkoda ze osadzasz kobiety tylko z jednej strony...... "kurwy i zjawisko, ktore bylo jest i bedzie"... hmm..popatrz na to zjawisko z drugiej strony..jest popyt wiec jest sprzedaz......gdyby nie bylo klientow, ktorzy zechca zaplacic za usluge to prostytutki by wyginely....

Gość biedrona nakrapiana
real....chyba ci sie topiki pomylily....

Gość no właśnie
dziękuje za słowa wsparcia{to niesamowite na tym forum! :D} i zgadzam sie z tobą Real w 100% A poza tym trzeba zwrócić uwage kto jest tym który mówi hasła w stylu że Polki są wykorzystywane nie więdzą co je czeka itp itd..... coś sie cicho tu robi hehe..... a co do tych kurw zwerbowanych podstępem to każdy głupi sie domyśla że nawet te które sie niespodziewały że to taka praca to w większości godzą sie na to z własnej woli{fach niezbyt trudny pod warukiem urody,figury i doświadczenia w zaspokajaniu facetów}