Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maja1230

URODZENI 18.10.1983!!!!!!!!!!

Polecane posty

HEJ. CIEKAWA JESTEM jacy jestescie, co robicie, gdzie mieszkacie, czy jesteście szczęśliwi, macie prace , miłość, męża? podobno data urodzenia wiele mowi o człowieku. Np numerologia, wg niej jesteśmy numerologicznymi 4, co zn, że jesteśmy pracowici, uporzątkowani, lojalni, wierni. JA jestem studentką pedagogiki, mieszkam w małym miescie 21 tys,w kujawsko-pomorskim, ogólnie jestem szczęsliwa. mam kochającego ślicznego chłopca jest 2 lata młodszy odemnie. jestem farbowaną brunetką mam czarne oczy, 170 i jestem b. szczupła, tylko trądzik mnie strasznie męczy, raz się wylecze i po czasie znowu wraca, mam 2 rodzicow, brata,mieszkamy w domu jednorodzinnym. jeśli już udało sie wam przeczytać to wpiszcie cos o sobie!byłabym bardzo wdzięczna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

CO TAM NIKT SIĘ NIE URODZIŁ W TYM DNIU? A PODOBNO TO WYŻ DEMOGRAFICZNY!!!!!!!!

Gość syan
ja się urodziłam 18. 10. ale... 1978 r.Oprócz pierwszej części daty łączy nas to,że ja również studiowałam pedagogikę,mój mąż jest ode mnie młodszy (rok),mam 1-osobowe rodzeństwo i też mieszkam w małym mieście,no trochę większym,bo 70 tys,ale że położone jest ono na wschodzie,więc tak jakby w ogóle go nie było (opinia niektórych).Co do cech charakteru,to ja jestem 8,więc tu mogą być rozbieżności. A tak w ogóle to jestem chyba wagą spod ciemnej gwiazdy :( POzdrawiam gorąco!!