Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martynaaa

KREM NA ZIMĘ

Polecane posty

Gość Martynaaa

Dziewczyny, polećcie mi jakiś dobry krem na zimę. Bo z tego, co wiem, podczas mrozów nie można używać kremów nawilżających, tylko koniecznie tłuste. A ja nie lubię takich typowych tłustych kremów, bo mam mieszaną cerę i zaraz mój nochal świeci się jak latarnia morska :) Już nie wiem co robić :( Jakich kremów Wy używacie? (dodam, że interesują mnie raczej kremy w miarę przystępnej cenie:) Dzięki za odp. i pozdrawiam! :) 🌻

Ja i cała moja rodzina od jakiegoś już czasu używamy kremu na zime z Avonu (taki w dużym pudełku)

Wlasnie ostatnio ogladalam jakis program gdzie wielokroc podkreslano ze stwierdzenie \"w zimie nie wolno uzywac kremow nawilzajacych\" to juz mit! Dzisiejsze kremy nawilzjace wchlaniaja sie calkowiecie w skore juz w 15 minut i poprostu woda jest juz wyparowana i bez obaw mozna uzywac takich kremow w zimie. Zaleca sie tez uzywanie fluidow gdzyz one wlasnie chronia naszą skorę przed mrozem.

a ja od kilku już zim uzywam kremu z AVONU na zimna pogode. Sprawdza sie dobrze wchłania i ładnie pachnie.