Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asygnatka

Czy seks jest az tak wazny????????????????

Polecane posty

Gość Asygnatka

Witam, chcialabym sie Was poradzic, poniewaz czuje, że jeszcze troche i oszaleje. Jestem w stalym zwiazku juz od pieciu lat i razem z partnerem planujemy slub. Moj partner jest bardzo dobry i czuly. Imponuja mi jego zainteresowania i cenie jego charakter. Niestey przestal mnie pociagac fizycznie. Przy zblizeniach nie potrafie wykrzesac z siebie minimalnej inicjatywy - a nie naleze do osob ozieblych. Jemu to chyba nie przeszkadza - nie rozmawialismy o tym. Od pewnego czasu (10 mc-y) obsesyjnie fantazjuje na temat innego chlopaka (ten chlopak nawet nie wie o moim istnieniu). Mysle o nim nawet w obecnosci mojego partnera. Zdaje sobie sprawe, ze to chwilowe zauroczenie i powoli z tym walcze. Zastanawiam sie tylko czy ten moj zwiazek z obecnym partnerem ma sens. Czy mozna byc w szczesliwym zwiazku bez satysfakcjonujacego zycia erotycznegp? Prosze pomozcie...

Gość Asygnatka
ostatnio zaczełam myślec nawet o kundlu sasiada,serio!!!,jak mu kiedys uciekł to go złapałam,ukryłam sie w piwnicy i zaczełam namiętnie obciagać,tak fajnie merdał ogonkiem z radosci :D,ale nadal mi mało :( potrzebuje kutasów,duzo kutasów,niewazne jakich-ludzkich,psich,małpich byle by mnie tylko zerżneły w kazdą dziure :D

Gość piraniaaaa
:D

Gość jestes idiotka i tyle

Gość koaala
nie słuchaj baranów widac jeżeli nie pociąga cię sex z nim, to uczucie wygasło i jesteś z nim bo ci tak wygodnie z jakiś powodów, a z wygodnictwa nie chcesz szukać nikogo innego radze zaangazować sie w związek lub zerwać, proponuję równiez więcej szczerości i wymiany myśli!!!!!!!!!!!!!!!

Tak sex w zyciu jest bardzo ważny, tego nie da się ukryć :-D Ktos kiedyś powiedział, że życię kręci się wokół d... i cos w tym jest. PS Rutyna, monotonia może zabić każdy związek .

Gość chyba twoje