Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość x.y.z.

przepraszam...

Polecane posty

Gość x.y.z.

przepraszam Cie za to, ze nigdy nie potrafilam Cie zrozumiec. i choc bardzo sie staralam, to zawsze byles dziwny i sądziłam, ze przesadzasz. Przepraszam Cie za to, ze Ty nigdy mnie nie rozumiałeś i ze mowilam Ci o tym. przepraszam Cie za to, ze zakochales sie we mnie, nie chcialam tego. przepraszam... przepraszam Cie za to, ze nigdy nie potrafilam Cie pokochac. I za wszystkie wymuszone usmiechy. za kazde falszywe mile slowo. i za te zle... nigdy nie falszywe... przepraszam, ze wymagalam od Ciebie szczerosci- czegos wbrew Twojej naturze. Przepraszam, ze mowilam Ci tyle o mnie... teraz wiem, ze nie chciales sluchac. przepraszam, ze milczalam, kiedy szlismy razem parkiem, a ja mialam Cie zupelnie dosc. przepraszam, ze mialam Cie zupelnie dosc. przepraszam Cie za to, ze nie poznalam sie w pore na Tobie. przepraszam, ze przez Ciebie plakalam i cierpialam. i ze nie powiedzialam Ci o tym, tylko kazalam Ci sie do mnie nie odzywac. przepraszam, ze nie wierzylam, ze jestes taki sam jak wszyscy, pomimo, ze Cie nie kochalam. przepraszam, ze zabronilam Ci mnie kochac... ze sprawilam, ze nazwales to uczucie pomylka... przepraszam, ze zawarlam z Toba przyjazn, ktora Ty zniszczyles mowiac "kocham". przepraszam, ze tak bardzo denerwowalo mnie to slowo. przepraszam, ze tesknilam za Toba, kiedy Ty udawales, ze tesknisz, pomimo, ze nigdy nic nie czulam do Ciebie. przepraszam, ze myslalam, ze jestes ostatni porzadny. i ze przeze mnie jestes teraz smutny. ze smialam sie z Ciebie. ze obgadalam Cie. i choc nigdy nie zdradzilam zadnego Twojego sekretu, sprawilam, ze obcy dla Ciebie ludzie smiali sie z Ciebie za Twoimi plecami. przepraszam, ze znienawidzilam Cie. przepraszam, ze zakochales sie we mnie (jak ja moglam na to pozwolic?) i jednoczesnie podrywales ją... przepraszam, ze niczego Ci nie wyjasnilam. przepraszam, ze klamalam. przepraszam, ze zwierzales mi sie myslac ze to nie ja. przepraszam za wszystko zle, za co nie potrafie Ci przebaczyc, za co Ty nie potrafisz przebaczyc mi i za co ja sobie nie umiem przebaczyc. i dziekuje ze dzieki Tobie w koncu zrozumialam, ze nigdy nie bede szczesliwa....

Gość i ja też ....
Bardzo przepraszam Za to, że czuje Za to ,że myslę Przepraszam za to Że mam własną osobowość Charakter Że mam inny sposób myślenia Patrzenia na świat Że mam inne poglądy Przepraszam za to Że nie jestem twoją wierną kopią Której tak pragniesz Przepraszam za to Że nie jestem ideałem Że mam wady Przepraszam, że istnieję Że jestem Że kocham...

Gość przepraszam wszystkich
za to przepraszanie

Gość nie przepraszaj
a ja przepraszam, że śmiałam się z tego textu do bólu wnętrzności :D nie przepraszam za to, że większych głupot nie udało mi się cztać na tej kafeterii. i na koniec cenna uwaga: daruj sobie text, nad ktorym nie potrafisz zapanować. bądź dzielna mimo swojej słabości i nie przepraszaj za miłość, którą ktoś Ci ofiarował, choć ona krzywdziła tylko Ciebie :D

Gość hmmmmmmmmmmm
piszsz jakbys chciala to przekazac w jakis cudowny sposob, to przepraszanie. jakbys chciala byc psrak... wszysycy mieli by sie nad tym zachwucac i wspolczuc... a tak nie wyszlo...

nie przepraszaj nie przepraszaj za miłość która przeszła i musnęła serca przecież jej nie rozumiałaś przecież jej nie przyjęłaś przecież nie dostrzegałaś przecież kpiłaś przecież nie kochałaś chociaż ktoś kochał chociaż ktoś tęsknił chociaż ktoś marzył chociaż ktoś się starał chociaż ktoś dostrzegł w Tobie to co nie dostrzegłaś już nie ma za co przepraszać ta miłość minęła ta miłość odeszła ta miłość się nie spełniła ta miłość nie była miłością była kpiną była farsą była tragikomedią spisaną na straty możesz się cieszyć jesteś teraz wolna :D

Gość milosc
Wy chyba nie do konca rozumiecie, co to jest milosc... Zal mi Was. Polecam lekture sw. Palwa. (dodam tylko, ze nie jestem jakims fanatykiem religijnym). Sw. Pawel daje do myslenia, bez wzgledu na to, w co wierzycie. PS. Zycze Wam, zebyscie poczuli prawdziwa Milosc

Gość a ja a ja
dziekuje za to, ze nie zakochales sie we mnie naprawde. ze to bylo klamstwo. dziekuje, ze dzieki Tobie stalam sie silniejsza, bo co nas nie zabije to nas wzmocni. dziekuje, ze znosiles moje kaprysy. dziekuje, ze w koncu zorientowales sie ze nie chce Cie znac. szkoda, ze masz mnie za idiotke. szkoda, ze ci, co to przeczytaja tez beda mnie miec za idiotke, pomimo, ze mnie nie znaja. szkoda, ze nie wiesz ze ja wiem. i ze myslisz, ze nie wiem i dlatego uwazasz mnie za idiotke. dziekuje, ze to zrobiles. inaczej nie moglabym skonczyc z Toba. dziekuje, bo teraz wiem, ze samotnosc jest moim szczesciem.

Gość niewidzetumilosci
to faktycznie zalosne choc mialo wyjsc szlachetnie..Nie Przepraszaj nikogo za to co on poczul, mozesz przepraszac tylko za to co sama zrobilas. Milosci w tym nie widze tylko dume. Przeprosiny ktore mieszaja z blotem - jak sprytnie. Okropne.