Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ignacy

krem matujacy

Polecane posty

Gość ignacy

czy jest kajis krem który naprawde!!! matuje?

Nie :) to tylko reklamy...przetestowałam juz masę kosmetykow i przy naprawdę przetłuszczającej się cerze nic nie działa. Najlepsze są kremy Garnier czytsa skora z cynkiem oraz AA Oceanic, taki niebieski w tubce dla skóry trądzikowej. Do tgo kup sobie bibułki matująxce, najlepiej hurtowo!!

Gość fergie
Mi fajnie matuje Nivea Visage do cery tłustej i mieszanej.

Gość paniczka
Słyszałam o takim kremie w tubce o nazwie "Biodermine" jest ponoć bardzo skuteczny, troszke o śmierdziuszkowatym zapachu drożdzy, dostępny w aptekach, i to tez w nie każdej, wiec trzeba sie troche nachodzic, ale ponoć naprawde warto :) Pozdrawiam

bardzo dobry jest VICHY termal s matt ok 60 zl a starcza na pol roku lub wiecje bo jest bardzo wydajny wystarczy jego kropelka na cale czolo i nos

Gość milkszejk
mi tez nivea do cery tlustej i mieszanej matuje ale under twenty nawilzajacy matujacy ireny eris to zdecydowanie moj faworyt. ps. probowalam jeszcze garniera ale efekt zerowy :/

Gość myszkaaaa
tez poszukuje, garnier okazal sie porazka:(

Effaclar nawilżająco-matujący Biodermine normalizujący krem matujący Pure PoreFection Avon

Garnier czysta skóra, \"długotrwały efekt matujący\", jak dla mnie świetny, kumpela też używa i jest zadowolona bardzo.

Gość Yogi78
Szczerze polecam krem specjalistyczny matujący Eveline , ja używam go razem z żelem tej samej firmy.

Gość dax cosmetics
do cery mieszanej, ale niestety przeznaczony do osób powyżej 35. roku życia

Ja mam cere bardzo tłustą i podatną na wypryski. Stosuję krem firmy Talgo bodajże Balance do cery tłustej i naprawdę jestem bardzo zadowolona. Fakt nie jest tani ale bardzo wydajny . Tubka wystarcza mi na ok 5-6 miesięcy.