Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Xpearl

Ciaza przy podwojnym/potrojnym zabezpieczeniu ?!

Polecane posty

Gość Xpearl

niedawno pierwszy raz kochalam sie ze swoim chlopakiem. Bylo to na dwa dni przed okresem ( niby dni nieplodne), z prezerwatywa. 2 dni pozniej dostalam okres, zaczelam brac tabletki logest, nastepny stosunek mial miejsce dzien po okresie ( niby znowu nieplodne dni) przy tabletkach i z prezerwatywa, to samo nastepnego dnia. Minely niecale 2 tyg od pierwszego razu a ja czuje sie fatalnie. Caly czas mam wrazenie, ze cos\' siedzi mi na zoladku\', ale nie wymiotuje, nawet mi sie specjalnie nie chce, mam goraczke i strasznie bola mnie kosci, lamie mnie glownie w krzyzu. Czuje sie strasznie oslabiona. 2 dni temu robilam test ciazowy, wyszedl negatywny. Czy to mozliwe, abym jednak byla w ciazy ? to gdzie tu k... sprawiedliwosc? ;) Dodam,ze mam niecale 20 lat i wizja szybkiego macierzynstwa nie podoba mi sie za bardzo ;]

Gość to grypa a nie ciąża

Gość nie panikuj
po 1. jak bierzesz tabletki, to nie masz dni płodnych i niepłodnych po 2. to, co piszesz, raczej wsakzuje na jakieś przeziębienie czy grypę niż na ciążę, więc na razie nie panikuj. czekja na krwawienie z odstaweinia przy tabletkich. i jak go nie bedzie, to wtedy ew. zacznij sie martiwć.

Gość niiiinaaa
eeee no co ty jak test wyszedł ok to nie jestes a to złe samopoczucie może wynikać ze zle dobranych tabletek jak tez biore logest niedawno zaczelam nowe opakowanie po przerwie i krwawie do tej pory jjuż 2 tydzień tez nie wiem czy wszystko jest ok ale jestem dobrej mysli kiedys przestanie :) trzym sie

Gość nie panikuj
no ale gorączka, łamanie w kościach i ogólne osłabienie to raczej nie jest efekt źle dobranych tabletek :) to po prostu typowe objawy grypowe, bardzo zresztą popularne o tej porze roku :)

Gość niiiinaaa
nooooo moze i grypa mnie tez łamie troszeczke lece do łózeczka jutro do pracy chlip chlip

Gość nie panikuj
to może zamiast do pracy jutro, to do lekarza? ja tak zrobiłam, jak sie niemrawo czułam i efektem było tygodniwe zwolnienie :) i teraz juz jest okej, a co sie wybyczyłam, to moje :D

Gość Xpearl
grypa, grypa, tak, to brzmi bardzo pieknie pomimo jutrzejszego wyjazdu do zakopanego ;P po prostu wszyscy wiemy,ze szanse 1:100000000000000 spelniaja sie w 99% :P a jesli jednak ciaza to moge zaskarzyc producenta pigulek, testow ciazowych no i dni pseudo-nieplodne rowniez ;) Narodzila sie we mnie nowa nadzieja, dziekuje i zyczcie mi grypy =) nieodbrych pigulek tez ;P pozdrawiam :D

Gość Xpearl
aha, tak troche odbierajac sobie nadzieje na grype to te moje grypowe objawy trwaja od 6 dni ;) dodam jeszcze klucie w klatce piersiowej, co moze swiadczyc o ciazy pozamacicznej-moze dziecko mi puka ;P *joke*

Gość SmutnaZawiedziona
Ty piszesz poważnie? Daj spokój :D Niezły żart.....! Buahahahaha!

Gość niestety chyba jestes w ciazy
Moja kumpela tak miala. Normalnie chocbym czytala jej historie. Brala tabletki, uzywala przerwatyw (nawet dwoch), globulek i pomimo tych zabezpieczen zaszla :(

Gość nie panikuj
no niekoniecznme możesz zaskarzyć producenta pigułek jakby co:P bo nie jestes w stanie udowodnić, że brałas regularnie, bez żadnych wymiotów czy biegunek, więc w razie czego na odszkododwanie nie licz :P ale te objawy, kóre Ty piszesz, to tylko grypa, nic innego. bo na objawy ciąży to zdecydowanie za wczesniel to raz, a dwa to te objawy Tpowje ciążowe nie są bynajmniej. a tak poza tym, nawet jakbyś wpadła, to wpadka mogła być przed tabletkami, w końcu kochaliście się niby w dni niepłodne, ale z tym to rónize bywa. a okres przy ciąży, przy niestosowaniu antykocepcji hormonalnej jest jak najbardziej możliwy :P

Gość Xpearl
fakt, ciazy zwyklej brak, pozamacicznej w plucach rowniez ;PPP ale grypa to rowniez nie jest ;] i co najlepsze, dwoch lekarzy nie ma pojecia, czym te moje objawy byc moga ;] wiec zastanawiam sie,czy ciaza nie bylaby lepsza ;) no nic, dalej bede radosnie wsuwac logesty ;P i biegac z badaniami i wynikami :p Pozdrawiam wsyztskich :p a historii o tabletkach, 2 prezerwatywach i globulkach nie kupuje, bo jest bardziej kretynska niz moja(prawdziwa badz co badz) ;P

Gość what
heheeh to pewnie skutek tabletek i na 100% nie ciaza.i male sprostowanie:jak zazywasz regularnie tabletki to nie masz dni plodnych i nieplodnych.warto biorac te srodki i bedfac w pelni odpoweidzialnym czlowiwekem takie rzeczy wiedziec...to nie cukierki a zle dobrane powoduja nieraz ciezkie skutki...pozdrawiam i nie panikuj

Gość ręce i nogi opadają
jak czytam takie bzdety... Gdzie wyście sie uchowały zanim wzięłyście się za seks???????

Gość no serio
podpisuję się pod postem powyżej. Skończcie jeszcze raz (a może pierwszy raz?) podstawówke i sex można bedzie brac pod uwagę jak zdacie egzamin

Gość Xpearl
Coz za umoralniajace wypowiedzi..jesli was denerwuja tego typu pytania to nie odpowiadajcie,bo to mnie rece opadaja, gdy niezainteresowani tematem sie w niego wpieprzaja ;] a jelsi chodzi o dni plodne/nieplodne, to te jednak byly zanim zaczelam brac tabletki, w koncu zaznaczylam,ze zaczelam je brac, kiedy dostalam okres,a juz po pierwszym stosunku ;]