Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Duża121

CZY DZIEWCZYNA WYŻSZA OD FACETA jest dla niego dostępna?

Polecane posty

Gość Duża121

Panowie, czy gdy podoba Wam się ładna dziewczyna wyższa od Was, to 1, Wzrost nie ma znaczenia - podchodzicie do niej 2.Uważacie, że nie spojrzy na nizszego, więc nie zrobicie nawet kroku w jej stronę... czy wzrost może determinować możliwość poznawania kogoś, albo przekreślać taka sznsę

Gość aaaaaaaaaaaaa mój
ja mam taki problem że zakochałam się w przyjacielu 2 cm niższym, wprawdzie niedużoale zawsze te dwa centymetry i mam głeboko gdzieś co ludzie mówią gdy nas razem widzą :)

Gość duża121
Ja kilka lat chodziłam z facetem ok 6 cm niższym, to było mocno widać. Tez się nie przejmowałam...Kochałam go i to się liczyło...

Gość duża121
Hej, faceci, ne zerkacie na wyższe dziewczyny? napiszcie coś na ten temat...

Gość juz trace nadzieje
ze ktos coś napisze...A ja nie wiem, czy mogę startować do niższych facetów, co oni sobie pomyślą...

Gość goomu
Ja tam zadko kiedy spotykam wyzsze dziewczyny...:D mam ok. 190cm w butach:P ;) Hmm ale nie chcialbym wyzszej dziewczyny ode mnie..:D max tak ze 180-182cm ;)

Widziałam kiedyś taką parkę, babka powyżej 190 cm i facet ok.165cm... to żadna prowokacja... wszyscy się na nich gapili, ale oni się niczym nie przejmowali...

Gość małgorzata dydek
a ja mam 213 cm i co mam kurwa powiedzieć?

Moj facet jest troszenke ode mnie wyzszy i buczy jak ubiore buty na obcasie... Hmmm.... moze to dlatego ze jego Mama jest o wieleee wyzsza od Taty i mu sie to nie podoba...

Gość duża121
Ojej, a liczyłam na normalne wypowiedzi facetów...Przeciez jest dużo powaznych osób na tym forum...Nigdy nie zdarzyło wam się spogladać na wyższą dziewczynę? i co wtedy myśleliście?

Gość Duza dziewczynka
Duza121: mam ponad 1m80 wzrostu, moj facet ma 1m76 i zyjemy... myslimy nawet o slubie, a kwestia wzrostu w ogole nie istnieje. On jest ze mnie dumny, na ostatniego sylwestra zalozylam obacy 7cm :)))) i, rzecz jasna, podobalam mu sie jeszcze bardzioej. Maly bemol: on nie jest Polakiem. Nasi rodacy niestety, ale musza miec panienke wybrana wg dyrektyw, pomimo iz komuna minela bezpowrotnie. dlatego tez wiekszosc moze i by chciala miec panne wyzsza od sibie, ale coz... "Co kolesie powiedza"... Ale i tak nie martw sie. Kiedy poznasz tego jedynego, wzrost nie bedzie sie liczyl

Gość A ja się boję
podejść do wyższej, że popatrzy na mne z góry i oleje kurdupla...

Ja jestem wyzsza od mojego chlopaka:) nie duzo bo jakies 3cm. ale to baardzo widac gdy zaloze wyzsze buty (nie musza byc jakies na wielkim obasie) to on taki maly przy mnie;) ale kocham go i mam gdzies czy ma 190 czy 150.

Gość Duża121
Ja to mam chyba słabość do niższych facetów, tak, jak niektórzy lubią małe kobietki...Ale jak zwykle wypowiadaja się same kobiety, a panowie??? Kręcą Was wyższe od Was???????

Gość a tom kruz i nikol kidman byli
ulubiona para holiłud, mimo ze on kurdupel o ona smukla, wysoka dziewoja :) no ale sie rozwiedli..

Gość duża nie oszukuj sie
prawie kazdy facet wolałby niższą tak samo jak prawie każda laska woli wyższego faceta

Gość taka prawda
Niscy faceci mają często kompleksy z powodu swojego wzrostu i wyższa dziewczyna by je tylko pogłębiała...:o Wielu facetów czułoby sie niezręcznie wśród kolegów, czy rodziny z wyższa od siebie, nawet jeżeli będąc tylko we dwoje by im to nie przeszkadzało. Zresztą z kobietami jest podobnie tylko w drugą strone... większość wolałaby być z facetem wyższym od siebie nawet o 30cm, niż z niższymi chociażby o 3...

jest dla niego dostępna, znam kilka par, gdzie dziewczyna jest wyższa, nie są to wielkie różnice, ale jak ludziom jest ze obą dobrze to nie ma sie czym przejmowac

Gość kosmolud
To zależy od faceta... jeżeli jest z tych którym bardzo zależy na wyglądzie lub jeżeli ma autentyczne kompleksy to w życiu nie spróbuje związać sie z wyższą dziewczyną... "taka prawda" ma sporo racji:o

Gość A ja znałem faceta
maleńkiego, ok. 150cm wzrostu, który zawsze mówił, że najbardziej kręcą go te bardzo wysokie laski, że są najlepsze. Inna sprawa, że pewnie nawet do nich nie startował, bo akurat pod pachę by im wszedł...

Bardzo lubie wysokie ale musza byc kobiece Mam wzrostu 185 i mialem o podobnym wzroscie fantazja w sexie bo podczas penertacji mozna ssac jednoczesnie sutki

Gość za_wysoka
Mój mąz jest ode mnie niższy jakieś 2 cm, ale jak tylko ubiorę buty na nie całkiem płaskim obcasie, to ta różnica jest strasznie widoczna, w dodatku mam kilka kilo za duzo... Normalnie tragedia! Myślałam,że z czasem sie przyzwyczaje, ale teraz przeszkadza mi to chyba jeszce bardziej. SZlag mnie trafia na sama myśl, o tym,że nigdy nie założe bucików na sexownym wysokim obcasie!!!

Gość 197
ja mam 1,97 lubie wysokie dziewczyny,wiec zapraszam do mnie!

Tom Cruise ma najpiekniejsze partnerki - przeważnie wyższe od niego :) Z drugiej strony nie kazdy jest Tomem Cruisem :D

Ja szukam wyzszej do siebie kobiety.. wysoki_wawa@wp.pl Tomek

Gość oj tam
a co to ma za znaczenie jak sie kocha?? ja jestem wysoka, mam 178 cm :) i zawsze mialam z tego powodu kompleksy, wszyscy znajomi - kolezanki i co gorsze koledzy byli zawsze nizsi ode mnie. Mialam taki z tym problem, ze stalo sie to moja obsesja. Az w koncu poznalam faceta, ktory jest teraz moim mezem :) ma 173 cm, a moze nawet 172 :) i co ? i nic, jestem najszczesliwsza na swiecie!! Ale fakt, ze on nie mial z tym zadnego problemu, tak sie zakochal, ze poprostu moglabym miec nawet 2 metry i by mu to nie przeszkadzalo, to on mnie przekonal i wyleczyl z kompleksow :)

Gość Idealysta
Mi to nawet by odpowidało

Gość zauważcie ze zwykle jest tak
ze zdecydowana większosc dziewczyn woli jak chlopak jest wyższy i tak samo jest z chlopakami, tez raczej wolą niższe od siebie. Taki "model" sie przyjął i już. chociaż faktem jest ze dla niektorych osób wzrost kompletnie sie nie liczy. moj chlopak niski(168cm), szczupły od liceum przyjaźnił sie z taka Moniką. Sliczna, szczuplutka blondynka 175cm, w dodatku wszyscy ją uwielbiali. chociaz bardzo sie lubili i spędzali ze soba kupe czasu to nic miedzy nimi nie zaiskrzyło. dziwi mnie to, bo Monika jest naprawde świetna laska. i nie bylo czegos takiego ze ona go olewala czy cos. on mowi ze nigdy nic do niej nie poczul i ze ona nie jest w jego typie. w jednym czasie znalezli sobie partnerow.ona chlopaka 192cm, on dziewczyne 154cm

Gość chłopczyk;]
Moja dziewczna jest rowna ze mna,, mi to nigdy nie przeszkadzalo bo jestem z dziewczyna do ktorej cos czuje :).. Jej to przeszkadza ale nie za bardzo(ale wiadomo, kazda lubi szpilki), i jakos zyjemy:) najwazniejsze jest to zeby nie przejmowac sie innymi. Bo to wlasnie my tworzymy swoja przyszlosc i z kim ja spedzimy. Warto ten czas poswiecic przy boku osoby ktora sie kocha a nie przy takiej gdzie bedziemy akceptowani przez spoleczenstwo... Nie patrzcie na to tak negatywnie, i nie niszczcie sobie milosci takim blachym problemem jak wzrost:D