Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowana.....

pytanie....

Polecane posty

Gość zdesperowana.....

pracuje w Londynie jako administrator (tzn tak to nazywa szef) ogolnie to wklepuje dane do kompa,wysylam listy, wplacam czeki do banku, wysylam faktury,wlacwie jest bardzo malo pracy...szefa wiecej nie ma w pracy niz jest, zarobki wystarcza na utzrymanie i godne zycie tutaj jak i nawet na odkladanie kasy.......praca na pelen etat czy ktos chcialby miec taka prace? pytam ,bo zarzuca mi sie niedocenianie tego ,co mam...

Gość chcesz sie tu chwalic
???????? bo NARZEKASZ i nIE DOCENIASZ wobec tego co masz

Gość zdesperowana....
ludzie,,,nie chce sie kuzwa chwalic!!!!! sram na to !!!!! pytam dlatego, poniewqaz juz sama nie wiem czy ja sobie wymyslam problemy czy rzeczywiscie powinnam cos zmienic poczawszy od pracy,,,,zdaje sobie sprawe ,ze wiele ludzi nie ma pracy, wiec mysle sobie,ze pewnie nie powinnam miec powodu do narzekania.. nie wiem juz sama..... moge kuzwa te prace odstapic

Gość dziewczyna znad morzaa
ok to odstap. latwa niewymagajaca, mozesz sie utrzymac... czego chciec wiecej wlascwie....? chociaz wlasciwie to zalezy ile masz lat. ja mam 23 i z checia bym taka prace wziela.

Gość zdesperowana.....
nawet jezeli wiedzialabys ,ze nie realizujesz sie w niej kompletnie? mam 28 lat

Gość O Boze
Do Zdesperowanej: Wiessz co?? Z Ciebie to prawdziwa idiotka jesy!! chyba jestes blondynka..brak mi slow... 😠

Gość bomba.....
do o Boze,,,mozesz mi powiedziec na czym polega moj idiotyzm?

Gość zdesperowna....
poza tym nie rozumiem skad ta agresja i nie jestem blondynka...ciemna szatynka

Gość mmmaaaaama
wiesz ja mam 30 lat, za sobą 10 lat pracy której nie lubię, rozumiem się. jest wiele spraw o których nie piszesz, to sie chyba nazywa marazm i czaem nie wiele wspólnego ma z pracą a więcej z tym czego chce od zycia do kąd zmierzam o czym marzę. krzys wieku ok. 30 lat co osiąglełam, co mogę, perspektywa tak dokońca zycia brrrrr ja założyłam rodzinę i matrtwie się jeszcze bardziej... takie codzienne troski ... ale ile radości z tego maleństwa... szukaj a znajdziesz...

Gość zdesperowna....
masz racje, ja rzeczywiscie czuje sie jak w jakims marazmie.... mam tylko nadzije,ze to minie...

Gość zdesperowana....
bo wiecie,ja to kurwa wogole jestem,i chciałabym tez tutaj pracować w tym charakterze :) tyle tu czarnuchów,hindusów itp.brudasów jak sobie pomysle ze wszyscy mnie rżną ahh :D i jeszcze jaka kaska ładna za to :)