Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tollka

COŚ DZIWNEGO ZE MNIE LECI! CO TO JEST? POMOCY!

Polecane posty

Gość Tollka

Ostatnio zaczęłam brać Cilest (po rocznej przerwie, wcześniej było Novynette). Wzięłam w pierwszy dzień okresu i nagle okresu nie było. Miałam tylko jakieś minimalne czerwone upławy. Dowiedziałam się, że to niby normalne (zamiast okresu na skutek brania tabletek). Po tygodniu się skończyło. Byyło dobrze kilka dni, do czasu, gdy zapomniałam zażyć tabletkę, ale zdążyłam zrobić to w ciągu kolejnych 12 godzin od prawidłowej godziny zażycia tabletki. Niestety jednak te upławy powróciły, a właściwie nie upławy tylko tak jakby jakieś żyłki. Dziś ze mnie to leci w dodatku strasznie mnie przy tym szczypie! Ta wydzielina jest strasznie kwaśna - sprawdzałam papierkiem. Nie wiem, co to może być. Na wizytę u lekarza niestety muszę czekać jeszcze 2 tygodnie (tak to u nas jest) a na wizytę prywatnie w tej chwili mnie nie stać. Dziewczyny poradżcie i pomóżcie mi! Co to może być? Miała tak któraś z Was?

Gość Tollka
Czy już o tej godzinie nikogo tu nie ma? Nikt mi nie pomoże?

Gość AAAAAAAAaale jak to
żyłki?????? Jezu, nie wiem co to. Szczypie????? Nie mam pojęcia....

Ale czy to jest podbarwione krwią?Najprawdopodobniej masz jakieś skoki hormonalne i wydzielina ma b kwaśny odczyn.

Gość Żyłki mówisz ...
wiem co to jest, to po prostu twoja głupota

Gość Tollka
Też mi się tak wydaje, że to przez hormony, bo gdzieś już czytałam, że po braniu tabletek mogą powodować nawet zmianę odczynu i tymbradziej zmianę w śluzie. Wiem, ze to dizwne, ale to naprawde przypomina żyłki, cos jakby nitki zabarwione brunatno.

Gość Tollka
CZy myślicie, że to przejdzie po pierwszym okresie i wszystko się unormuje? Do końca opakowania zostały mi jeszcze 3 tabletki.

Gość podejrzewam że po prostu
nitki śluzu zabarwione krwią. To się zdarza przez pierwsze 2-3 miesiące brania tabletek. Być może cilest nie jest dla Ciebie po prostu i trzeba spróbować czegoś innego.

Gość hghghg
TOLKA mam małe pytanko skąd jesteś? Mam wrażenie że z Gdyni masz charakterystyczną przychodnię ja do takiej też należę.Pamiętaj w Twoim przypadku wizyta u lekarza jest pilna powinni Cię przyjąć jako przypadek pilny.Bynajmniej u mnie tak jest.Napisz skąd jesteś.Pozdarwiam

Gość do gina marsz zaraz natychmias
strasznie kwaśna tzn ile? bo norma to 3,5 -4,5 .