Olny me 0 Napisano Listopad 6, 2005 Witam , mam pytanie do kobiet , sam jestem mezczyzna tak na marginesie , ale mam do was pytanie , otoz z moja ukochana zesmy wspolzyli bez abezpieczen , obawialismy sie ze \"wpadlismy\" gdyz nie nastepywal okres wtedy kiedy mial ... wkoncu nastapil :) u niuni zaczely pojawiac sie sennosci , czasem bolala glowa... czy to jest normalne i wszystko wporzadku jest ? znaczy nie ma ciazy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kacha 30 Napisano Listopad 7, 2005 Zrobcie test ciązowy bedziecie pewni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olny me 0 Napisano Listopad 7, 2005 Nie ufamy testom , bo kiedys niunia zrobila i wysedl pozywtywny mimo ze nic nie było.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kiss Napisano Listopad 7, 2005 niekoniecznie ciaza, bo to moze przesilenie jesienne-na mnie tak dziala. Poczekajcie ze 2-3 tyg i samo sie wyjasni,ale dzidzia to piekna sprawa...naprawde Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olkaa 0 Napisano Listopad 7, 2005 A czy okres był takie jak zwykle czy słabszy? troche dziwi mnie wasza niechęć do testów. To dużo pewniejsze niz opinie na forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mało prawdopodobne Napisano Listopad 7, 2005 Przeziębiła się pewnie i tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie wiem ktore z was jest Napisano Listopad 7, 2005 glupsze - ty czy ta twoja niedorozwinieta niunia:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zróbie test a najlepiej Napisano Listopad 7, 2005 aby Twoja dziewczyna wtbrał się do ginekologa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olny me 0 Napisano Listopad 9, 2005 MOze tak zapytam , jesli dostała okresu to chyba wszyztko wporzadku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kiss Napisano Listopad 9, 2005 to, ze dostala, to jeszcze nic nie znaczy...czasem jeszcze na poczatku jest, ale mysle, ze nie masz sie co martwic. Zle samopoczucie jeszcze o niczym nie swiadczy. Tak jak pisalam, moze to przesilenie jesienne.Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak ja nie cierpię Napisano Listopad 9, 2005 takiego wiejskiego stylu pisania-a do tego jeszcze to "niunia"!Porażka!:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no nie moge... Napisano Listopad 9, 2005 niunia... brzmi gorzej niz prosie... zreszta sama tak mowilam na swinie jak mialam lat 3... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zgadzam się z Napisano Listopad 9, 2005 "jak ja nie cierpię"....rany boskie, skąd takie cioty się biorą?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak ja nie cierpię Napisano Listopad 9, 2005 nie wspomnę już o "żeśmy współżyli..."!!!Bu ha ha! To jeszcze zacytuję młodzieńca (tego właśnie pokroju) z wczorajszych "Rozmów w toku".Wypowiadali się małoletni tatusiowie (teraz już pow,18 r.ż.) i jeden mówi(o momencie porodu jego kobiety): jak tylko DOSZŁEM do siebie to WYSZŁEM z domu i POSZŁEM prosto do budki telefonicznej zadzwonić..." :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak ja nie cierpię Napisano Listopad 9, 2005 PS .Zeby sie ktoś zaraz do mnie nie dowalił-wiem,że niecierpię pisze się razem-odstęp był zamierzony! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olny me 0 Napisano Listopad 9, 2005 Kiss dziekuje Ci za odpowiedz :) , a co do \"jak ja nie cierpię \" to po ki ch**j tu piszesz jak nie odpowadasz na temat? JESLI masz chlopaka to mu wspolczuje ze taka wredna babe ma , a mowie niunia bo lubie tak mowic wiesniaro:) a co do kolejnego kolejnego zjeba czyli \"zgadzam się z \" , jesli chcesz zobaczyc ciote to zerknij w lustro a dostrzezesz jedna z najbardziej rozepchanych :). do reszty : sory ze takich slow uzywam ale te dzieci pomylily to z czatem a nie z forum... porazka dla nich . Pozdrawiam Cie Kiss cieplusio:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tymi tekstami powyżej Napisano Listopad 10, 2005 dowiodłeś,kto tu jest wieśniakiem :P prawda w oczka kole??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olny me 0 Napisano Listopad 10, 2005 Chyba widac kto jest wiesniakiem , zalozylem posta , a dwie nader inteligentne osoby zaczeły mi jechac , wiec albo z nimi jest cos nie tak albo pomylilem forum...:/ acha i dzieki za bardzo obiektywne stwierdzenie jesli chodzi o wiesniaki xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kiss Napisano Listopad 10, 2005 Facet ma problem, a wy sie go czepiacie, ze zle cos napisal. To jego sprawa jak mowi do swojej dziewczyny,mi to nie przeszkadza. Sadze, ze to forum nie dotyczy problemow zwiazanych z poprawna polszczyzna,kazdy moze cos napisac,wiec jak nie macie co pisac, to sie nie wcinajcie. Jeszcze jedno..."wiesniak"tez czlowiek i to nie gorszy od niejednego warszawiaka. Troche szacunku do ludzi. Trzymaj sie Only me!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kiss wieśniarko Napisano Listopad 10, 2005 to nie jest żaden only me tylko olny me:D czytaj uważnie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MSM 0 Napisano Listopad 10, 2005 olny me -- > nie masz sie czym martwic :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mgr kozesława Napisano Listopad 10, 2005 ale jaja... koles jest "mezczyzna na marginesie"...buhahahahahah....tzn jaki to facet ? wybrakowany jakis dupek czy cus..? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olny me 0 Napisano Listopad 11, 2005 Kiss dziekuje :) Tobie MSM równiez:) a do mgr kozesława ... mam prośbe , takjak do innych czepiajacych sie natrętnych ludzi ... najpierw spojżcie w głąb siebie jakimi wyjestescie ludzmi , a dopiero pozniej wezcie sie za porownywanie badz krytyke. mgr kozesława tu jest forum w ktorym sie pisze odpowiedzi , a nie obrzuca błotkiem ... nastepnym razem oszczedz sobie takich słow i zatrzymaj dla siebie . Cya Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bleeehahahahhahaha Napisano Listopad 11, 2005 koles ty sie na początek spojRZ KURWA JEGO MAC NA SŁOWNIK ORTOGRAFICZNY I WALNIJ SIE NIM PARE RAZY W ŁEB A NAJLEPIEJ TEN NA DOLE bo forum to i może to jest publiczne ale jakieś kryteria dla wzroku obowiązują i tu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bleeehahahahhahaha Napisano Listopad 11, 2005 GLĄBIE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olny me 0 Napisano Listopad 11, 2005 Twoje słowa bardzo mile pokazuja jak jestes ciekawie wychowany:) \"głąbie\" xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bleebuhahahahahahaa Napisano Listopad 11, 2005 nie tylko z ortami masz problem ale i z gramatyka byloby "milej" zebys nad tym popracowal a nie bral sie za sex dzieciaku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kiss Napisano Listopad 12, 2005 Olny me- czy juz cos sie wyjasnilo w glownym temacie tej dyskusji? Nie przejmuj sie nimi i nic nie odpisuj tym dziwnym ludziom, bo dostarczasz im tylko materialow do zbesztania. Dziwne, jakie niektorzy maja sposoby na dowartosciowanie, no nie? Powinni zostac nauczycielami. Pozdrawiam!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olny me 0 Napisano Listopad 13, 2005 Kiss masz racje :) to chore lelaki szczegolnie ten ostatni xD pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach