Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość też

jestem kobietą - czy mogę załatwić sprawę po męsku?

Polecane posty

Gość też

Podoba mi się kolega, nie chcę robić podchodów (może nawet próbowałam, ale zbyt subtelne były) - czy mogę jasno i konkretnie powiedzieć mu, że mi się podoba i zapytać, czy mam u niego jakieś szanse? I jaką reakcję kolegi przewidujecie, gdybym tak postąpiła: szok, ucieczkę czy zakłopotanie? Z góry thanks za odpowiedzi.

Gość pszczółka Marja
spróbuj a zobaczysz dla mnie to szok :P

Gość zaklopotanie.....

Gość dupczyk
no, to nie jest dobry pomysł ... istotą kobiecości jest kuszenie więc kuś, zagęszczaj atmosferę. Jeśli wyłożysz kawę na ławę to nic dobrego z tego nie będzie.

Gość ka
z mojego doświadczenia wiem że zawsze uciekają, ale to zalezy od tego jakie masz szanse, bo ja ich zbyt wielkich nie mam

Gość pszczółka Marja
nic dobrego fakt :D

Gość pakwos
współczesne dziewczyny to prymitywy i dziwki a autorka jest dobrym przykładem. ja za takie to nawet za dopłatą się nie biorę

Gość też
TMT - bo najwyraźniej nie załatwiłeś sprawy po męsku :D

Gość wyglądem kuśpatrz i sluchaj

Gość też
Dzięki Wam za wypowiedzi. Po prostu mam do wyboru: zaryzykować (kawa na ławę) lub się męczyć w (nie)istniejącym układzie. W tym pierwszym przypadku przynajmniej miałabym sprawę z głowy (wóz albo przewóz). pakwos -> no comments

chociaz zawsze preferowalam uklad, ze to mezczyzna ma zdobywac kobiete... to.. sama zrobilam inaczej. najpierw delikatnie wybadałam sytuacje, a pozniej kawa na ławę ;) nigdy nie zapomne jego miny. na szczescie wszystko było ok (choc o tym, ze on moze mi odmowic pomyslalam dopiero podczas wypowiadania ostatniego słowa z mojego wyznania;) ) powodzenia!

Gość też
Cóż, temat jest stary jak świat, znalazłam nawet pokrewny topik Kristiny. Zastanawia mnie tylko, dlaczego jeśli ktoś jest nieśmiały, wręcz DORADZA mu się odwagę i bezpośredniość ;) A mnie - gdy chcę kawa na ławę - się jednak zniechęca... O, przepraszam, ó, zaczęłam pisać, jak Cię tu jeszcze nie było :)

Gość też
ó -> co to znaczy, że było OK? Nie uciekł i był pod wrażeniem? Pozytywnym?

zasada przekory ;) rob jak uwazasz i badz pewna tego co robisz, bo w razie niepowodzenia bedziesz mogla powiedziec, ze nie zrobilas niczego wbrew sobie! wierze,ze sie uda ;) 🌻

uśmiechnął się szeroko, złapał mnie zdezorientowany za rękę... pamietam, ze przez kilka sekund nie moglam uwierzyc, ze jednak mu to wszystko powiedzialam. i siedzielismy tacy.. UŚWIADOMIENI ;) od kilku miesięcy jestesmy szczesliwą parą.

Gość też
ó --> serce rośnie :) Obiecuję: jeśli zdecyduję się na ten krok, napiszę o efekcie!

Gość też
ó --> serce rośnie :) Obiecuję: jeśli zdecyduję się na ten krok, napiszę o efekcie!

Gość też

Gość też
zdecydowałam się,zerżnał mnie w pupe a pozniej dał do buzi,powiedział ze na to zasługuje,jestem happy i cała w skowronkach :D tak długo o tym marzyłam

Gość też
Do podszywającego się --> jak się nie ma, co się lubi, to się przynajmniej o tym napisze - prawda, erotomanie gawędziarzu?