Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antroplogiczny

Chrześcijaństwo straciło swoją dziejową misję, muzułmanie ją mają

Polecane posty

Gość antroplogiczny

a Żydzie milieli, mają i będą mieli bo są narodem wybranym. Tak więc chrześcijaństwo rozbroiło się ideologicznie samo i to była totalna głupota. Teraz inni potrafią mobilizować masy a chrześcijanie już nie. Trzeba to zmienić bo nas inni "zjedzą" !!!

Gość krupszczak
no właśnie, ci co mają misję bez trudu zapładniają swoje kobiety bo kobiety rozskładają nogi przed mężczyznami z misją. Większoś tych co ma misję ma misję dorobienia się ale to nie jest to o co chodzi ... Trzeba mieć misję od Boga, a Bóg powiedział : "idźcie i rozmnażajcie się".

Gość antropologiczny
Misją powinno być szerzenie creścijaństwa tak by zapanowało na całym świecie, na wszystkich kontynentach. To można tylko rozmnażająć się i nawracając innych. Nie ma innego Boga nad Boga !

Gość szacia
dam się zapłodnić dla idei !

Gość faluś
zapłodnię każda chętną chrześcijankę w czynie społecznym.

Gość a tam ja tam nie lubie
się seksić bez gumki i żadna misja mnie nie chyta

Gość antropologiczny
proszę tylko o poważne wpisy !!! ZWRACAM SIŁ Z APELEM DO KOBIETY POLSKIEJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kobieto polska nie bądź bierna czy tym bardziej obstrukcyjna w dziele mnożenia katolików i Polaków. W tobie nadzieja, że nasza Wiara, nasz Naród, nasza Cywilizacja nie zginie ! Ugość w sobie nowe pokolenie.

Gość chłopie powinieneś
spytać: pomożecie ?

Gość sadik
a poza tym feminizm musi być zniszczony

Gość dumpel
coś w tym jest - chrześcijanie rozbroili się na własne życzenie. Zamiast nawracać, choćby siłą, skomlą o równej wartości wszytkich religii.

Gość psychologiczny
trzeba zaprzestać seksu homo bo taki seks bez celu prokreacyjnego tylko maci w głowach i czas zajmuje

Gość runej
muzułmunie podpalają francuzom kościoły bo wiedzą, że ci nie mają juz ikry by zajebać takich co to robią. U nas by im to nie uszło na sucho !

Gość krupszczak
mężczyzna z misją zdecydowanie wchodzi w kobietę i odrzuca antykoncepcję jako nie przystojącą prawdziwym relacjom między kobietą i mężczyzną.

Gość jasny gwint ...

Gość młodzieżówka wszechpolska
katoliczki polskie, przebudźcie się. Wasze łona spragnione są dziećięcia polskiego, katolickiego, cnotliwego obywatela małego.

Gość matka IV RP
dziewczęta pozwólcie zrosić swoje jajeczka męskim nektarem życia, niech w was dojrzeje nowe polskie życie !

Gość szerszeń dżudzitsu
kobiety polskie wytnijcie swe macice byleby tylko jakis narodowiec(tfu) "katolik" was nie zapłodnił bo to totalny regres w mysleniu... pzdr madafkamen

Gość matka IV RP
od kiedy ty wściekła szmato rodzenie dzieci jest regresem w myśleniu ?! Tobie feminzm wyżarł ostatnie szare komórki.

Gość raptuśnik
muzułmanie mają w sobi9e determinację walki i rozpłodu, a wśród nas już jej mało jest. Choć więcej niż u tych lalusiów na Zachodzie co tylko kopulować potrafią.

Gość najsmieszniejsze
ze Jezus sam watpil czy jeszcze ktos bedzie wierzyl kiedy przyjdzie powtornie. wiec misja chrzescijanina jest dawac swiadectwo ale NIE BUDOWAC ogolnoswiatowego jakiegos MEGA kosciola gdzie KAZDY MUSI byc chcrzescijaninem. w przeciwienstwie do islamu tu bardziej liczy sie jakosc jak juz zauwazyl Jezus 2000 lat temu

Gość Moim zdaniem kosciól ...
kat. wszystko robi, żeby było jak najmniej katolików. Nie ma księży z powołania (prawie), liczy się tylko forsa i tylko forsa, wiara jest przy okazji. Dzisiaj prawie nie ma ludzi niewykształconych, prostych, którymi łatwo kierować, ludzie myślą i widza co jest, jak żyją księża, albo np. zakonnicy i zakonnice. Przepych, przepych i jeszcze raz przepych. To wszystko idzie nie w tym kierunku co powinno. Popatrzcie jak jest na zachodzie, kościoły kat., są prawie puste ... dlaczego?

fakt ale problem w kontekscie współczesnego zachodu zle postawiony zachód sie zlaicyzował i laicyzuje dalej i wydaje mi sie ze jest to nieodwracalne. Świat islamu też to czeka tylko musi wejść na drogę przemian społecznych (status kobiety i tak dalej) i to sie napewno stanie w perspektywie 50 lat bo inaczej wypadną z wyscigu o pozycję w świecie. ja nie boje sie radykalnego islamu bo oni nie zmienią tego, że wygrywa ten kto lepiej i skuteczniej rządzi a kto to robi lepiej widać gołym okiem (przykład Izraela i jego sąsiadów). Świat islamu nadrabia miną i pogróżkami dystans cywilizacyjny. to kompleksy wielkiej cywilizacji podbitej i podbijanej przez obcych. gdyby doszło do ostrej i bezpośredniej konfrontacji to nie byłoby czego zbierać między Islamabadem i Casablancą... ale nie dojdzie bo muzułumanie też to wiedzą... i jeszcze jedna uwaga Europa pleśnieje ale USA nie, tam patriotyzm i biblia coś znaczą i to jest ich siłą nie tylko us army...

A co to za chory temat i co to za biedni ludzie się tu „wypowiadają”. Chyba coś ze mną nie tak, że czytam takie ścierwo?! Ps. Moi sąsiedzi Muzułmanie, mają na drzwiach napisane: „Jesus loves you”.

i bardzo fajnie znałem 2 muzułumanów bardzo sympatyczni ale nie o to tu chodzi Suniu i Ty po prostu nie łapiesz tematu bo to zwykła prowokacja i tyle ale nie moja ja jak urządzm prowokacje to tylko o sexy lasencjach

Wiem, ze to prowokacja, tyle, że jeśli ktoś nie myśli to jeszcze jest skłonny w to uwierzyć, więc na wszelki wypadek wrzucam wpisik, żeby niektórym zadziałały kabelki. PS. Twoje prowokacje na Kafe mają większe uzasadnienie, bo w końcu gdzie jak nie tutaj szukać sexy lasencji. :p

bardzo lubię taki sarkazm i kpinki ;) podobało mi się :) ale zwróć uwagę że ja tu nie bywam poza godzinami pracy bo chodzę na łowy niekiedy i ciaaaach i bummmmmmmm a wybredny jestem ;)