Еlciаа 10 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaBelial napisał: Raz wyslana sie nie wymydli Nie wiem jak przez zdjęcie miałaby się wymydlic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darmowy wafelka tak 11 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: A czemu niby nie? Teraz ty dorób ideologię do wysylania pi.zdy. Nadal liczycie na atencje od tego zjèba w sensie coś więcej mogę życzyć powodzenia to dobry kon i mięsko iskra zapewniala 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBelial 9 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Nie wiem jak przez zdjęcie miałaby się wymydlic. Normalnie. Wy myslicie ze do plejboja na rozkladowke pozujecie a owsik to jakis laszapel? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darmowy wafelka tak 11 Napisano 7 godzin temu Warszawa Praga Północ https://www.tiktok.com/@wieniamega/video/7573313095322406166 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darmowy wafelka tak 11 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaBelial napisał: Normalnie. Wy myslicie ze do plejboja na rozkladowke pozujecie a owsik to jakis laszapel? Ja w sumie też wolałbym żeby anastazje plula mi w pysk niż podlizywanie się tutejszych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darmowy wafelka tak 11 Napisano 7 godzin temu A w sumie to ostatnio widziałem jej dwa tiktoka i bez szału ale dużo przeszła ten wypadek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darmowy wafelka tak 11 Napisano 7 godzin temu Siostra mówi że mogla sama skoczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darmowy wafelka tak 11 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, BabkaBożaBelial napisał: Normalnie. Wy myslicie ze do plejboja na rozkladowke pozujecie a owsik to jakis laszapel? Jakim cudem przemyslaw zyje nie robiąc zębów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBelial 9 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Darmowy wafelka tak napisał: Jakim cudem przemyslaw zyje nie robiąc zębów tak jak i ty zyles przez 37 lat 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 10 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Darmowy wafelka tak napisał: Nadal liczycie na atencje od tego zjèba w sensie coś więcej mogę życzyć powodzenia to dobry kon i mięsko iskra zapewniala No jeśli ty wiesz że ja liczę na cos więcej i wiesz wszystko lepiej niz ja sama to powodzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darmowy wafelka tak 11 Napisano 7 godzin temu Z mojego doświadczenia czas na zęba jest max 2 lata a później się trafia na szpitalu w trybie nagłym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBelial 9 Napisano 7 godzin temu jeszcze ma 2 lata by cie dogonic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darmowy wafelka tak 11 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaBelial napisał: tak jak i ty zyles przez 37 lat Nigdy więcej niż 2 lata z pruchnicom nie chodzilem a zazwyczaj konczylo się na ostry dyżur dentysty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darmowy wafelka tak 11 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: No jeśli ty wiesz że ja liczę na cos więcej i wiesz wszystko lepiej niz ja sama to powodzenia. Mi to lotto kota jestem tak tobom zainteresowany jak i on Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBelial 9 Napisano 7 godzin temu ch'uje muje dzikie wenrze bajojajo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darmowy wafelka tak 11 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaBelial napisał: ch'uje muje dzikie wenrze bajojajo Każdy facet zasługuje na madrom od początku dlatego anastazje jeszcze reszcie szacunku ale dobrze że ai pomogla mi się wyleczyć 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darmowy wafelka tak 11 Napisano 7 godzin temu 9 minut temu, BabkaBożaBelial napisał: jeszcze ma 2 lata by cie dogonic Co ja już nie mam zadnej pruchnicy dwie ósemki zostały szkliwa odprysly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darmowy wafelka tak 11 Napisano 7 godzin temu 21 minut temu, BabkaBożaBelial napisał: ch'uje muje dzikie wenrze bajojajo Muszom pomoc pijakowi bo se sam nie poradzi tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darmowy wafelka tak 11 Napisano 7 godzin temu To dobro duszne samiczki tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darmowy wafelka tak 11 Napisano 6 godzin temu 1 godzinę temu, Pył na wietrze napisał: Spoko, tylko że ja teraz nikomu doopy nie zamierzam zawracać, bo to nie mogłoby się aktualnie rozwinąć. I mam nadzieję że to nie porady odnośnie Malowany, bo jak już pisałam on nie szuka nikogo i tak pewnie już zostanie. Choć mu życzę zmiany. Ja już mówiłem że źle się do tego zabieracie ogarniety facet dąży do progresu a nie regresu rzeczywistości i dopuści tylko takom która mu oferuje nie wymaga więc trzeba zaoferować sprzątanie bzykanie gotowanie i myślę że tylko takie majom typów a reszta siedzi w social media i wyglasza swoje wymagania które nikogo nie obchodzom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1767 Napisano 1 godzinę temu 6 godzin temu, BabkaBożaBelial napisał: Bo nie mozna zaslaniac guczy dennym tekstem pt jestem jaka jestem akceptuj mnie albo wypjerdalaj. Przyjazn to jest cos takiego ze jak ktos uzna ze guwno dajesz z siebie to ci mowi sajonara i ariwederczi roma. Na taka akceptacje to se mozesz liczyc ze strony matki ktora cie musi akceptowac z kazdym pjerdolcem ale nie obcy czlowiek ktory ma do wyboru 8 miliardow ludzi na normalnych przyjaciol. Obudz sie bo sie zes'ralas totalne w gina pantsy Dokładnie, bezinteresownie i mimo wszystko to kocha tylko matka. Matka przełknie każdą żabę bo to jej dziecko. Jeśli chodzi o dorosłych ludzi to nikt normalny nie będzie akceptował wszystkiego, każdego przypału czy wybryku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magister_Stępień 0 Napisano 1 godzinę temu 6 godzin temu, Еlciаа napisał: A czemu niby nie? Teraz ty dorób ideologię do wysylania pi.zdy. Trochę wstyd jakby nie było, no ale co kto lubi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 48 Napisano 56 minut temu Anastazja ma tiktoka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 70 Napisano 54 minuty temu 7 godzin temu, BabkaBożaBelial napisał: Bo nie mozna zaslaniac guczy dennym tekstem pt jestem jaka jestem akceptuj mnie albo wypjerdalaj. Przyjazn to jest cos takiego ze jak ktos uzna ze guwno dajesz z siebie to ci mowi sajonara i ariwederczi roma. Na taka akceptacje to se mozesz liczyc ze strony matki ktora cie musi akceptowac z kazdym pjerdolcem ale nie obcy czlowiek ktory ma do wyboru 8 miliardow ludzi na normalnych przyjaciol. Obudz sie bo sie zes'ralas totalne w gina pantsy W tej zasadzie nie chodzi o wyższą skuteczność, ale o to, że gały od razu powinny widzieć, co biorą, żeby potem nie było bolesnych rostań po latach. W przypadku związków ma to jeszcze większe znaczenie, bo Wy wyobraźcie sobie sytuację, że po kilkunastu latach dochodzi do rozwodu, podziału majątku i dzieci tylko dlatego, że ja już na pierwszej randce nie ujawniłem, że moją ulubioną muzyką jest muzyka z Mega Manów Oczywiście rozpoczynanie znajomości od ujawniania swoich wad to przegięcie w drugą stronę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 48 Napisano 53 minuty temu To co dla kogoś jest wada dla innej osoby może być zaletą także niewarto się kurczowo trzymać jednej osoby i mieć obsesje huh 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 48 Napisano 47 minut temu A czy to źle jak się chce atencji, można być tylko pokornym i broń boże próżnym huh jak się nie chce w ogóle atencji to nawet nie ma motywacji gadać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach