Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość praca mgr

praca mgr - pomożecie??

Polecane posty

Gość praca mgr

Jestem na 4 roku socjologii i powoli musze zastanawiać się nad tematem pracy magisterskiej. Wiem na pewno, że bede robila badania jakościowe, wywiady pogłębione, obserwacje itp. Może macie jakies pomysły... bo im dlużej sie nad tym zastanawiem tym wieksze głupoty przychodzą mi do głowy. Potrzebuję świeżego spojrzenia i inspiracji :) liczę na Was!!!

Gość kosmo c
no pewnie. zadaj pytanie na forum i miej problem z głowy. Ludzie, jeśli większość magistrów w tym kraju ma takie podejście do sprawy to ja dziękuję.

oo :) to ja wykorzystam kogos doswiadczonego i zapytam wprost, bo sie moze wybiore na socjologie, jak tam jest po prostu? niestety nie mam kogo spytac :( moge tutaj ? :)

Gość praca mgr
==> do kosmo c wyluzuj troche, przecież nikogo nie prosze o napisanie pracy tylko najwyżej o jakiś pomysł, którego wcale nie musze wykorzystać... Ty nigdy nie prosisz nikogo o rade czy punkt widzenia??

Gość praca mgr
==> do nauzykaa Co do kierunku to jest spoko :) Otwiera oczy na wiele spraw, na które wczesniej nie zwracało się uwagi. Większośc przedmiotow jest ciekawa, wykluczając z tego grona statystykę, ekonomię itp (ale kto co lubi). Niestety z pracą w zawodzie może byś problem. Socjologia daje wyksztalcenie bardzo ogólne, po ktorym szczerze mowiąc nie wiedomo co można robić. Ale dla pasjonatów polecam :)

wlasnie mysle co po socjologii mozna robic w tym kraju :( pasjonatem chyba nie jestem, w kazdym razie jeszcze nie;) obawiam sie egz. startowalabym we Wroclawiu; mysle tez o europeistyce, wlasciwie interesuje sie wieloma dziedzinami i nie bardzo wiem co moglabym robic/studiowac (teraz studiuje tez). ale dziekuje za odpowiedz :)

Gość praca mgr
up up

Gość mnie tez to interesuje

Może coś na temat genetycznej modyfikacji ziemniaka? Jeśli po czterech (trzech?) latach studiów nie masz pomysłów na pracę magisterską to - patrz stopka.

Gość wy jestescie umyslowi
czy ja wiem czy inzynieria genetyczna nadaje sie temat pracy mgr z socjologii :O:P noo chyba ze zbada poziom obaw spoleczestwa polskiego przed spozywaniem zywnosci genetycznie zmodyfikowanej :)

Mam kumpla po socjologii. Na czwartym roku dowiedział się, że kapusta ma DNA... Mam nadzieję, że to był nietypowy przypadek ....

porusz temat sprzedarzy dzieci , albo czemu jest tyle kochanek i czemu faeci zdradzaja albo czemu swiat jest taki ponury czemu mlodzi ludzie sie tna i zabijaja , boze masz tyle mozliwosci ja mam scisle studia i scisly temat a jak by mi ktos powiedzial ze moge sama wymyslec to bym nie zadawala takich tu pytan Zastanawiam sie moze popelnilas blad w wyborze studiow skoro nie wiesz co cie interesuje i pytasz o temat

Lauren>>> Ty mnie nie strasz, bo ujawnię wszystkie swoje nicki i zamilknę na wieki... W szoku ... Z drugiej strony, czy zdenaturowany DNA to jeszcze p[odpada pod tę kategorię? ;)

No DNA jak DNA, ale o stosunku społeczeństwa do DNA i żywności modyfikowanej genetycznie, mogłoby być ciekawe. Moim afokors zdaniem. dobranoc :)

Praca magisterska na temat DNA? (a właściwie - dna?) W przypadku autorki topiku - to chyba autobiografia będzie, czy jak?