Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śpiaca dziewczynka z zapałkami

kto potrafi zinterpretować sen

Polecane posty

Rzadko mi sie coś sni. Ostatnio miałam ich kilka i to takich, ze budzilam sie o 3-4 nad ranem z bijacym szybko sercem. Sen 1 Na teren mojego zakładu pracy przychodzi dawny znajomy. Cały w promieniach słońca. Mówi do mnie słowa, których w rzeczywistości to ja użyłam w rozmowie z osobą, z którą korespondowałam. Sen 2 Sni mi sie, ze rodzę dziecko. To znaczy wiem, ze to moje dziecko, ale kompletnie nie czuję porodu Sen 3 Sni mi sie, ze stoję nad przepascią, cała w promieniach slońca. Jestem zadowolona, mam wrażenie, ze uniknełam wpadnięcia w tę przepaść, ale moje ciało jest kalekie. Stoje na jednej nodze, lewa nogawka furkocze pusta na wietrze. Są tu jacyś interpretowacze snów?

Gość sprawdz sobie w senniku

up, up

w senniku nie ma nic na temat zamiany we snie - mówienia cudzych słów na przykład

Gość nocna mgła
rozstałas się z facetem z powodu konfliktu, masz zal, ze ucieka Ci młodość i czas na macierzyństwo, czujesz sie przez to skrzywdzona, jednak wiesz, ze ta decyzja o rozstaniu była dla Ciebie wyzwoleniem, choć zawiedzine uczucia i nadzieje odczuwasz jako "okaleczenie wewnetrzne". Sama siebie wciąż jednak zwodzisz rozpamietująć "co by było gdyby"... stoisz w promieniach słońca nad przepaścią- Twoja prawdziwa natura lub podswiadomość daje Ci znaki: Twój wybór był słuszny, nie płacz juz, nie rozpamietuj i zacznij budowac od nowa....

no, nikt i nic? A kafeteryjne wróżki gdzie? potrafią tylko ksiazki z horoskopami przepisywać?

Gość nocna mgła
i co myslisz?

A co jesli sniło mi sie ,przepraszam za okreslenie ale , \"kupa\" mi sie śnieła, tzn ze mialam cale buty w kupie umazane, jak wchodzilam pod schody to je zauwazyalm??

Gość nocna mgła
opowiedz wiecej...

No wlansie nie potrafie nic wiecej powiedziec bo nie [pameitam, pamietam tylko ze wchodzilam schodami do gory, i spojrzalam w dol , no i zobaczylam te buciory cale umazane. Mialam teraz duzo snow wiec nie pameitam czy to bylo w tym, ale snilo mi sie ejszcze ze Snila mi sie moja mama i mowila do mnie jak do malej dziewczynki, zebym wytarla nosek jak gdzies pojde.Ale podejrzewam ze to po rpsotu przez katar ktory teraz mnie dopadl:) I moja podsiwadomosc podsuwa mi takie sny z wycieraniem nosa:P Ale z ta kupa to na serio nie wiem.

Gość nocna mgła
czemu wchodziłas pod schody? gdzie były te schody?

Chyba szlam do mieszkania. Mieszkam na czwartm pietrze, wiec wchodzenie po schodach nieuniknione. JEst to mieszkanie wynajmowane, jesli cos to pomoze. To nie byly schody na klatce schodowej(tzn na dworze), tylko tyakie normalne, jak juz wchodzisz na pietro(uz w srodku kklatki), no i chyba to juz bylo ktores tam pietro, ja spojrzalam na buty i zobaczylam jasno brazowa kupe na butach. A powiedz , czy to na dobrze czy na zle??

Gość nocna mgła
ukrywasz przed mama swoje doświadczenia erotyczne...dla niej pozostajesz małą dziewczynką...

Gość jak się śnią schody
to nie jest dobrze, bo to oznacza kłopoty i trudności

a z ta kupa to dobrze?\\?? Bo slyszalam ze to na dostatek, ale widze ze ty bardziej sie na tym znasz, wiec ciebie pytam? Z mama w sumie mam fajny kontakt, ale oczywiscie nie ziwerzam jej sie w jakiej pozycji sie kochalam, albo czy robilam \"cos tam\",lub cos tam innego , wie ze nie jestem dziewica.

:(:(:((..... juz amm tyle klopotow na glowei ze wiecej chyba nie wyetrzymam... a moze to chodzi o terazniejsze klopoty??