Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a feeeeee...

Polacy to straszne brudasy

Polecane posty

Gość a feeeeee...

jak wychodzą ze swoich czterech ścian to wypachnieni odprasowani, że mucha nie siada, a w domach brud , smród i syf, że szkoda gadac.... Tacy własnie jestesmy...

Gość hdyr
Chyba troche przesadzasz i zbyt uogolniasz.

no wlasnie, poruszaj sie troszke po swiecie to zmienisz zdanie

.... sorki? Na mozg ci padlo? Popatrz na mieszkania Irlandczykow! U nas mucha nie siada, bo boi sie , zeby sie nie zesrac!Nie slij pomowien , na podstawie jednego , czy dwoch domostw! :-(

Gość Genowefa Smoktunowicz
Domy jak domy , ja tam do ludzi za bardzo do domów nie chodzę , ale właśnie przyjechałam z dojczlandu na tydzień do domu i widzę albo lepiej - czujęróżnicę . W niemieckim autobusie czy urzędzie pachnąco , świeżutko , a u nas - za poczcie zaduszek , do tego smród nie z tej ziemi , ludzie niedomyci jacyś czy co , a autobus to już prawdziwy bukiet zapachów , fu. Myjcie się , rodacy , to wcale nie jest takie drogie

Gość rodacy
sama się umyj

Gość Genowefa Smoktunowicz
już się umylam

Gość te madry
skończ pierdolić!!!

Gość ola2000
swiatowiec sie znalazl raptem pare miejsc zabaczyl a juz mu sie w glowce poprzewracalo

dla ciekawostki powiem ze polacy uzywaja (kupuja) najmniej mydla w europie. ale co tam , ja zawsze nas bronie i mowie ze my uzywamy zeli pod prysznic :)

Gość nie martwcie sie
Turki smierdza jeszcze gorzej :)

Gość a feeeeee...
moj pierwszy wpis to zart:) Przepraszam:) tak naprawde chcialam spradzic jakie jest wasze zdanie na temat czystosci. Przeczytalam kiedys ksiazke tybetanskiego mnicha , ktory mieszka pod Przasnikiem i jest bardzo uczony. Mnich ten nawolywal nas do zycia w zgodzie z natura. Dlatego ja codziennie myje sie w ptasich odchodach, a zjadam ze smakiem krowie plcki (jak sie doda keczupu to niemal jak placki ziemniaczane smakuja). Troche dziwnie ode mnie pachnie- niektorzy mowia, ze smierdze, ale to dlatego, ze sie nie znajom:) Widze jednak, ze Wy macie otwarte horyzonty na nowe zycie, ktore zapewni nam przemiane duchowom:) Ps. Z racji zagrozenia ptasiom grypom- ptasie odchody zasepujemy psimi:)- dla tych co tez chca przemiany:)

Gość racja brudasy