Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Słodkaa

Najpiękniejsza chwila w moim życiu była wtedy kiedy...

Polecane posty

no właśnie co wspominamy z uśmiechem na twarzy. co podowuje u nas łzy szczęścia na samą myśl o tym? :)

Gość Miłość
Szczęście to chwila z Bliska sercu osobą:)

i oby takich chwil było coraz wiecej. masz racje. :) jak do tej pory najszczesliwsza chwila w moim zyciu byla kiedy moglam swokjego Skarba wziasc za reke i isc z nim przez swiat. co oto uczynilam :D :)

Gość tia...super
:o leżałam na zielonej połoninie, wdychałam zapach młodej trawy, wieczoru i wiatru i czułam że kocham góry a one kochają mnie

Gość tia...super
hm...szkoda że to było tak dawno i nie wróci:(

Najpiękniejsza chwila w moim życiu to ta zaraz po porodzie, kiedy po raz pierwszy spojrzałam w oczka mojego szkraba:), zresztą zawsze, kiedy się do mnie uśmiecha jest to najpiękniejsza chwila w moim życiu.:)

najpiekniejsze chwile rzadką się powtarzają :( ale trzeba o nich pamietac bo zdarzaja sie tylko raz :)

Gość Miłość
Słodka Miłość:) Kiedy chwycę goza rękę i razme pójdziemy zieloną połoniną naszej Agape:)

Mar. jestem w 100% pewna, że jedną z najpiekniejszych chwil w moim zyciu bedzie chwila, kiedy powiem swojemu Skarbowi sakramentalne Tak. a druga kolejna kiedy urodze mu dziecko. i spojrze temu malenstwu w oczy :) ahh rozmarzyłam sie

Gość Miłość
najpiękniejsza chiwla to otrzeć łzę z policzka obcej, starej osoby, chromego, wyobcowanych:) Ale nic pórcz mej Miłości:)

za każdym razem piekna tez jest chwila, kiedy ukochana osoba bierze cie za reke, obciera ci łzy splywajace po policzku, prowadzi przez swiat:)

Gość Miłość
Słodka pęknie powiedziane:)

oj tak. aż mi łezka poleciała. cieszmy się z tego co mamy. bo moglismy nie mieć nic. a mamy wszystko. jezeli wszystko można nazwać miłościa :)

Gość rraanyyyy
Słodka, Ty w realu też taka słodka jjesteś? rrraaanyyscii....

Gość Miłość
Tak miłość to największe bogactwo ziemi:)

Słodka jedno mogę Ci zagwarantować, tego uczucia, jakie towarzyszy wzięciu w ramiona swojego maleństwa i spojrzeniu w te zdziwione oczęta, nie da się porównać z żadnym innym. Miałam oczywiście piękne chwile w życiu związane z miłością do mężczyzny, ale to zupełnie coś innego, sama się przekonasz, czego Ci z całego serca życzę.:)

Gość meeeeeeeeey
spotkanie z mezczyzną poznanym w necie, neistetty zonaty, ale bylo delikatnie"iskrzaco",

Mar. co prawda narazie sie nie dowiem, ale wyobrazam sobie, że chwile kiedy się bierze w ramiona swoje malenstwo i patrzy mu sie w te malenkie oczka, to tej chwili nie dorowna zadna inna. ale nie ma nic piekniejszego kiedy kobieta i mezczyzna bierze na rece swoje malenstwo i razem przezywaja ta chwile. Dziekuje Mar. :)

Gość koobi
..kiedy ktoś mi bliski obudził sie po operacji.

koobi. kiedy ktos bliski budzi sie po operacji, lub zdroow wychodzi z wypakdu, czy innej katastrofy to radosc jakich malo. znam to :)