Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Arthur Rimbaud

Podoba mi się jedna dziewczyna - poradzić mi prosze jak ją zdobyć

Polecane posty

Jest niska, troche z nadwagą i jest przez to skromna. Dlatego mi sie podoba bo mam u niej szanse i nie musze się wysilać. Raz powiedzialem jej smacznego gdy szla na przerwe aby coś zjeść. To się bardzo usmiechnęła szczerze. Powiedziala dziękuję. Znamy się z pracy i widujemy na codzień. Myślę, że ona próbuje zagadywać aby się bliżej poznać. Dzisiaj spytała się o coś żeby choć na chwile zamienić zdanie. Niestety pracujemy na innych dzialach i rzadko sie widujemy w ciągu dnia, tylko przelotnie. Powiedziala cos do mnie jak przechodzilem kolo niej. Podoba mi się ona i chcialbym z nią chodzić. Co jej powiedzieć ? Czy wypada zaprosić na kino lub spacer aby porozmawiać?

Czy moze dać sobie spokój bo i tak moje życie jest do dupy i nic tego nie zmieni ? wogole to jestem pojebany bo podoba mi się też jeden chlopak z pracy. Kazdy mowi na niego Harry (potter) bo jest do niego podobny. Chcialbym go pocalować

Nie wiem czy mam szanse u Harrego bo on ma narzeczoną :( Nazwal by mnie pedalem jakbym probował się do niego zblizyc bo on ma ostry charakter. Ale mysle ze wszystko jest do zrobienia. Moze zgodzi się na jeden pocalunek ?

Gość agata23
troche odwagi, Panowie!!! kobiety lubia byc zdobywane i lubia mezczyzn zaradczych, pewnych siebie ale z klasa! Nie chodzi mi o to byscie chodzili od razu pod krawatem, ale byscie potrafili okazac szacunek, byli dzentelmenami i nie bali sie zrobic pierwszy krok... a jak bedzie trzeba to drugi, trzeci i czwarty tez! KROLICZEK SAM DO MYSLIWEGO NIE PRZYJDZIE!! to kilka rad dla mezczyzn chcacych zdobyc kobiete: - kiedy masz okazje, pomoz jej - duzo z nia rozmawiaj, troszke podraznij, ale z dobrym smakiem - powiedz czasem cos milego - nie boj sie zaproponowac wspolnego wyjscia - jak juz lepiej sie poznacie daj jej skromnego kwiatka, to zawsze poteguje jej zainteresowanie - nie boj sie dzialac, kobiety zdecydowanie wola mezczyzn, ktorzy umieja sobie radzic z problemami i potrafia realizowac zamierzone sobie cele POWODZENIA!!

Gość agata23
a co do Twoich upodoban do chlopcow to lepiej udaj sie do psychologa i nie wspominaj swojej kolezance o zainteresowaniu "innym"

Gość odswiezam

A wiesz jak ja lubię? jak facet dzwoni do mnie i mówi ,ze chciał tylko usłyszeć mój głos......to wszystko! a umawiam się z nim osobiście :-)

Gość gosiczkaaaa
sprobuj pocalowac harrego lub pomsyrac go jak bedzieice razem jechali winda, a jak ci z nim nie wyjdzie, to uderzaj do tej malej grubej.

Gość doswiadczonanieznajoma
zawsze wypada dziewczyne gdzies zaprosic. Tylko ona musi tego chciec :] Ale nie ma sie czego bac - trzeba sie po porstu umowic i juz. Racja my lubimy facetow zdecydowanych i z klasa, inteligentnych :]